Μιας που είμαι στην τελική ευθεία για την αγορά της νέας μου τηλεόρασης θα σας πω τα 3 μοντέλα που βρίσκομαι ανάμεσα.
1) Samsung UE55F6500
Που την γουστάρω πολύ σαν τηλεόραση (100Hz , ενεργητικο 3D, VA panel ) αλλα από τα τόσα προβλήματα που εχω διαβάσει εδώ μεσα από τους ιδιοκτήτες της, έχω τρομάξει!
2) Sony KDL-55W807
Η και την W805 , δεν έχω καταλάβει τι διαφορά έχουν.. Μου αρέσει η συγκεκριμένη ( και από ότι έχω διαβάσει είναι καλύτερη από την Panasonic TX-L55ET60 που είναι αρκετά αξιόλογη τηλεόραση) αλλά υστερεί σε μαύρο σε σχέση με την Samsung αλλά και σε media Player.
3) LG 55LA690S
Αν δεν κάνω λάθος φοράει το ίδιο πάνελ με τη sony αλλά έχει καλύτερο media Player και Smart εφαρμογές όμως διάβασα εδώ ότι τα πραγματικά της Hz είναι 50 . . Ισχύει?? Επίσης ισχύει ότι το παθητικό 3D ρίχνει την ανάλυση στο μισό?? Αν αυτά ισχυουν σε αυτή θα ισχύουν και στην sony μιας και φοράνε το ιδιο πανελ σωστά??..
Γενικά είμαι λάτρης του VA Panel και για το ενεργητικό του 3D αλλά και για το Βαθύ του μαύρο και πέραν από την f6500 δεν βρισκω άλλη με τέτοιο panel ( αν και κάτι έχω ακούσει ότι η σειρά Β της sony εχει VA panel αλλά και πάλι δεν τη βρισκω σε 55 inches..
Please help γιατί έχω κάνει ένα κεφάλι καζάνι ψάχνοντας..
Με αυτα που περιγραφεις, πας καρφωτος σε 55F6500 ή 55F6400... ειδικα δε στις τιμες προσφορας που ειχαν, 899 και 849 αντιστοιχα δε το συζητουσαμε καν, σου ειχαν κανει τ καλυτερο δωρακι χωρις να το ξερουν.... Αλλα αργησες, τωρα δε βλεπω να ισχυουν αυτες οι τιμες...
Απο τη στιγμη που λες οτι εισαι λατρης του VA, τι τις συζητας ολες τις αλλες που ειναι IPS? εκτος αν ηταν υπερβολικος ο χαρακτηρισμος "λατρης"... Οπως και να'χει, αν δε ριξεις απαιτησεις σε ιντσες δεν μπορεις να πας σε φετινα μοντελα (οπως sony 805B) γιατι αποκλειεται να βρεις 55" σε προσιτη τιμη, αρα ή το ψαχνεις μηπως μπορεις να βρεις καπου ξανα τις τιμες προσφορων εκεινων των samsung ή κανεις υπομονη να κατσει καμια αλλη VA περσινη σε προσφορα...