Αγορά tv 50-55

dkotza

New member
9 February 2016
5
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το υπέροχο avclub σας.

Μετά από πολλά χρόνια σκέφτομαι να προβώ σε αγορά νέας τηλεόρασης.

Περισσότερο αθλητικά otetv και ταινίες.
Από κει και πέρα λίγα πράγματα έως καθόλου.
Θα ήθελα και 3d, δεν ξέρω για 4Κ.
Έχω απόσταση 2,3μ και γωνία 30μοίρες για το διπλανό τριθέσιο.
Προϋπολογισμός 1000-1300

Προσανατολίζομαι σε 50-55. Απ αυτά που έχω διαβάσει μάλλον σε sony πχ KD55X8005c

Θα ήθελα τα φώτα σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων...
:worshippy::worshippy::worshippy:

Μπορείτε να μου κάνετε 1-2 προτάσεις για ips panel..
Μ αρέσει και η KD49X8309C, γύρω στα 1200 τη βρίσκω. Βέβαια είναι 49αρα , δεν ξέρω αν είναι IPS και ταυτόχρονα φοβάμαι μήπως στα 2,2 θέαση είναι μικρή.
Σας ευχαριστώ και πάλι...

Επειδή δεν είμαι Ευρώπη δε μπορώ να σου προτείνω κωδικούς αφού ειναι διαφορετικοί. Ας γράψει κάποιος αν έχει υπόψιν. Πάντως εδω, η αντίστοιχη 8005 που λέγεται x810c έχει και 65" έκδοση που ειναι σίγουρα IPS.

Για 50αρα μην το σκέφτεσαι καν, βλέπουμε απο σχεδον την ίδια απόσταση και ήδη η 55αρα μου φαίνεται οριακή.

Re: Απάντηση: Αγορά tv 50-55

Πολύ καλή μου φαίνεται και ιδιαιτέρως οικονομική. Ευχαριστώ πολύ.
θα ήθελα τη γνώμη σας και για μια πιο ...ιδιαίτερη κατάσταση.
Κρυφοκοιτάζω και από oled μεριά.
Αυτή LG 55UG910 ή αυτή LG 55EC930V .
Ξεφεύγω στην τιμή , μα μπορώ να το καλύψω, μια κι ο Κωτσόβολος την έχει σε 36 άτοκες. (1900-2000 )
Αξίζει για αυτή την εποχή η συγκεκριμένη αγορά ή να αγοράσω την 652V που είναι οικονομική και να περιμένω μειώσεις τιμών, 4Κ oled και άλλα που θα ρθουν προσεχώς. Για ποιότητα δεν ρωτάω αφού οι oled είναι το μέλλον στην τηλεόραση.
Τέλος είναι ικανοποιητικό το smart της lg σε σχέση με το adroid καθώς και το menu της γενικά????

Αν μπορεις να παρεις oled με κλειστά τα ματια. Έχω πλασμα και μετα απο την τελευταία βόλτα με το στικακι στα χέρια το 4k αν δεν παιζεις 4k ζημια κανει στην ποιότητα της προβολής. Για μενα oled 1080p και εισαι σουπερ. Για πολλα χρονια ακομα.

Πολύ καλή μου φαίνεται και ιδιαιτέρως οικονομική. Ευχαριστώ πολύ.
θα ήθελα τη γνώμη σας και για μια πιο ...ιδιαίτερη κατάσταση.
Κρυφοκοιτάζω και από oled μεριά.
Αυτή LG 55UG910 ή αυτή LG 55EC930V .
Ξεφεύγω στην τιμή , μα μπορώ να το καλύψω, μια κι ο Κωτσόβολος την έχει σε 36 άτοκες. (1900-2000 )
Αξίζει για αυτή την εποχή η συγκεκριμένη αγορά ή να αγοράσω την 652V που είναι οικονομική και να περιμένω μειώσεις τιμών, 4Κ oled και άλλα που θα ρθουν προσεχώς. Για ποιότητα δεν ρωτάω αφού οι oled είναι το μέλλον στην τηλεόραση.
Τέλος είναι ικανοποιητικό το smart της lg σε σχέση με το adroid καθώς και το menu της γενικά????

Το ποια να παρεις πρεπει να το αποφασισεις εσυ, αν πχ η παλια tv σου ειναι καποια αξιολογη plasma, δεν θα σε ικανοποιησει η 652v.

Επιπλεον το ερωτημα ειναι καθε ποτε αλλαζεις τηλεοραση, αν το 2018 θα παρεις αλλη, μπορεις να τη βγαλεις οικονομικα τωρα περιμενοντας να ωριμασει η τεχνολογια, αν ομως την θελεις για +5 χρονια η "επενδυση" στην oled θα σε αποζημιωσει.

Σας ευχαριστώ πολύ, μάλλον θα πάω προς oled, να δούμε...

Πάντως για να δούμε φτηνές τιμές σε oled θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά.

Ενημερωτικά κυκλοφόρησαν οι τιμες (ανεπίσημες) στην Αμερική για την Β6 C6 και είναι η 55ρα b6 και c6 έχουν 4000 (http://www.adorama.com/LOTOLED55B6.html)

Πάντως αυτές οι τιμές μπορεί να μην είναι και οι πραγματικές, καθότι μόνο το adorama έχει βγάλει τιμές και πάιζει να είναι του κεφαλιού του, αφού η Β6 λογικά προς τον Μάιο θα κυκλοφορήσει.
Βέβαια η 55EF9500 έχει πέσει στα 3Κ Αμερική, που είναι θετικό...

Τελικά παράγγειλα την LG 55EG910V.
1800 , με 1000 μπροστά και τα 800 σε 36 άτοκες.
Αν χρειαστώ κάτι από ρυθμίσεις υπάρχει τίποτα σχετικό στο site???
Σας ευχαριστώ πολύ, και πάλι παιδιά...

Τελικά παράγγειλα την LG 55EG910V.
1800 , με 1000 μπροστά και τα 800 σε 36 άτοκες.
Αν χρειαστώ κάτι από ρυθμίσεις υπάρχει τίποτα σχετικό στο site???
Σας ευχαριστώ πολύ, και πάλι παιδιά...

Μεγειά και καλοθέατη !!! :ernaehrung004:

Πέρνα μια βόλτα από εδώ για κατάθεση εντυπώσεων... :p