Εχοντας μείνει πολύ πίσω στην TV (crt 33" Thomson 100Hz 11 ετών)και μιας και μετακόμισα σε νέο σπίτι λέω να αναβαθμισθώ και εγώ.Και ενώ κάποτε παρακολουθούσα τις εξελίξεις με ευλάβεια τάχω παρατήσει τα τελευταία χρόνια γι αυτό και θέλω βοήθεια.
Εχουμε και λέμε λοιπόν:
Απόσταση θέασης στα 3 μέτρα, αρα θεωρώ ότι πάμε αναγκαστικά σε 50-55 ίντσες.Η χρήση της ως κύρια τηλεόραση της οικογένειας με τηλεοπτικα (digea), dvd και δορυφορική και μια ταινιούλα κάθε βράδυ για τον άντρα του σπιτιου(!) όταν οι άλλοι πάνε για ύπνο.Στο χώρο υπάρχει ήδη home cinema και media player οπότε με ενδιαφέρει η τηλεόραση σαν εικόνα αποκλειστικά αδιαφορώντας για άλλα καλούδια,
Το 3d είναι ευπρόσδεκτο (πιο πολύ για την κόρη μου 10 ετών και animations) αλλά όχι πανάκεια.
Και τώτα το σπουδαιότερο που τ άφησα για το τέλος, το οικονομικό!
Ενα 1000άριο υπάρχει στην άκρη και δύσκολα να ανέβει πιο πάνω το budget.
καταλαβαίνω ότι θα ναι περιορισμένες οι επιλογές γι αυτό κάθε βοήθεια και γνώμη ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ.
Εχουμε και λέμε λοιπόν:
Απόσταση θέασης στα 3 μέτρα, αρα θεωρώ ότι πάμε αναγκαστικά σε 50-55 ίντσες.Η χρήση της ως κύρια τηλεόραση της οικογένειας με τηλεοπτικα (digea), dvd και δορυφορική και μια ταινιούλα κάθε βράδυ για τον άντρα του σπιτιου(!) όταν οι άλλοι πάνε για ύπνο.Στο χώρο υπάρχει ήδη home cinema και media player οπότε με ενδιαφέρει η τηλεόραση σαν εικόνα αποκλειστικά αδιαφορώντας για άλλα καλούδια,
Το 3d είναι ευπρόσδεκτο (πιο πολύ για την κόρη μου 10 ετών και animations) αλλά όχι πανάκεια.
Και τώτα το σπουδαιότερο που τ άφησα για το τέλος, το οικονομικό!
Ενα 1000άριο υπάρχει στην άκρη και δύσκολα να ανέβει πιο πάνω το budget.
καταλαβαίνω ότι θα ναι περιορισμένες οι επιλογές γι αυτό κάθε βοήθεια και γνώμη ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ.