Αγορα TV 50-60 παιδια την βοηθεια σας!!!!!

Papailiasgt

New member
9 November 2013
61
Καλησπερα σε ολους, οπως ειπα και στο τιτλο ψαχνω να αγορασω και εγω τηλεοραση. Εχει ερθει και η δικη μου ωρα και αν φανταστειτε οτι αυτη την στιγμη βλεπω σε 32αρα απο 5+ μετρα καταλαβαινετε πως το θεμα ειναι επειγον(στην ουσια δεν βλεπω ακουω μονο)!!! θα ηθελα την βοηθεια σας λοιπον. το budget ειναι ταβανι τα 1400 ευρω και γι αυτο ρωταω σε τετοια χρημματα απο τοση αποσταση led η plasma,55 η 60? και ποιοτητα παιδια οσο γινεται!!!!ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!

Σκεφτομουν οτι τα λεφτα που διαθετω ειναι σχετικα λιγα για ποιοτικη 60αρα και ελεγα να ανεβασω λιγο την ποιοτητα και να χαμηλωσω λιγο τις ιντσες!! αξιζει λετε???? για 55 plasma oουτε λογος??????

Για πέντε μέτρα απόσταση το θέμα διαφοράς στην ποιότητα υφίσταται σε μεγέθη μεγαλύτερα των 60".

Σκεφτομουν οτι τα λεφτα που διαθετω ειναι σχετικα λιγα για ποιοτικη 60αρα και ελεγα να ανεβασω λιγο την ποιοτητα και να χαμηλωσω λιγο τις ιντσες!! αξιζει λετε???? για 55 plasma oουτε λογος??????

σαφεστατα η πλασμα σε αυτο το μεγεθος θα σου προσφερει καλυτερη ποιοτητα εικονας και καλυτερο μαυρο/αντιθεση...προτεινω st60 panasonic...σε 55 ιντσες επισης πας στη f6500 samsung et60 panasonic w805 sony..κλασικη τριαδα σε αυτη την τιμη...

Στα 5 μέτρα και 60" είναι πολύ μικρή , πόσο μάλλον 55". Αν έχεις σχετικά σκοτεινό χώρο και δεν σε νοιάζει η αυξημένη κατανάλωση ρεύματος και ο μάλλον ξεπερασμένος σχεδιασμός μπορείς να δεις και αυτή...

http://www.skroutz.gr/s/3006174/Samsung-PS60F5500.html

Απάντηση: Re: Αγορα TV 50-60 παιδια την βοηθεια σας!!!!!

Μελετησα τις τηλεόρασεις που μου προτεινατε για 60 αρες ανάμεσα σε 2 Samsung f5500,f6300 λογικά καλύτερη ποιότητα θα βρω στην πρώτη,διορθώστε με αν κανω λάθος. Απο κάτι 55αρες Panasonic την et60 και st60 προφανώς η st υπερέχει. Ετσι μπαίνω στο δίλημμα ανάμεσα στην f5500 την 60αρα και την st60 την 55αρα (που τυγχάνει να ειναι και ποιο ακριβή) για κάποιο λόγο προφανώς αξιοπιστίας-ποιότητας ;; Μια μικρή επισυναψη ότι η τηλεόραση θα μπει γωνία και όχι τοίχο με βαση και ότι φως μπαίνει στο σπιτι μπαίνει πίσω απο την τηλεόραση και όχι φάτσα ( πόσο θα μου προκαλέσει αντανάκλαση αυτό);.

Re: Απάντηση: Αγορα TV 50-60 παιδια την βοηθεια σας!!!!!

View attachment 98002 οριστε να ξέρετε τι εννοώ.

ισως σε πλασμα να γκριζαρει το μαυρο οταν πεφτει πολυ ηλιακο φως στο δωματιο...αλλα εχουν πολυ καλυτερη γωνια θεσης....σημ...ομορφος χωρος!!

Η 60f5500 θαρθει τον Ιανουαριο,ρωτησα σημερα

μη μου λες τετοια...την παρηγγειλα απο κωτςοβολο την προηγουμενη εβδομαδα κ υποτιθεται περιμενω καμια 10αρια μερες ακομη μαξ. που ρωτησες;

Απάντηση: Re: Αγορα TV 50-60 παιδια την βοηθεια σας!!!!!

Γι αυτό δεν υπάρχει πουθενά σε απόθεμα. Τόσο καινούργια ειναι;παρατήρησα ότι το πλαίσιο κάνει και 50 άτοκες με πιστωτική αλλά δεν την βρίσκω την f5500

μη μου λες τετοια...την παρηγγειλα απο κωτςοβολο την προηγουμενη εβδομαδα κ υποτιθεται περιμενω καμια 10αρια μερες ακομη μαξ. που ρωτησες;

Στο media markt ,πηραν τηλ την samsung και μου ειπαν απο Ιανουαριο, ο πωλητης μου εξηγησε οτι τους εχει κρεμασει στο παρελθον η εταιρια και οτι μπορει να παει κ μακρυτερα,δεν ξερω τι να κανω,καθοτι τωρα με τις 50 δοσεις θα ηταν ευκολοτερη η αγορα!

Για πέντε μέτρα απόσταση το θέμα διαφοράς στην ποιότητα υφίσταται σε μεγέθη μεγαλύτερα των 60".

Ποιότητα δεν είναι μόνο να ξεχωρίζεις ένα-ένα τα πίξελ. Στα 5 μέτρα και σε μία 50άρα θα μπορέσεις να διακρίνεις ποια τηλεόραση έχει μαύρο και ποια γκρι, θα μπορέσεις να διακρίνεις τεχνουργήματα, θα μπορέσεις να διακρίνεις χρώματα, θα μπορέσεις να διακρίνεις αν ο φίλτρο του πάνελ κάνει αντανακλάσεις στο φως του δωματίου ή όχι. Δηλαδή αν βάλεις στα 5+ μέτρα την 50VT60 και την 50PA5500 δεν θα δεις καμία διαφορά;

Ποιότητα δεν είναι μόνο να ξεχωρίζεις ένα-ένα τα πίξελ. Στα 5 μέτρα και σε μία 50άρα θα μπορέσεις να διακρίνεις ποια τηλεόραση έχει μαύρο και ποια γκρι, θα μπορέσεις να διακρίνεις τεχνουργήματα, θα μπορέσεις να διακρίνεις χρώματα, θα μπορέσεις να διακρίνεις αν ο φίλτρο του πάνελ κάνει αντανακλάσεις στο φως του δωματίου ή όχι. Δηλαδή αν βάλεις στα 5+ μέτρα την 50VT60 και την 50PA5500 δεν θα δεις καμία διαφορά;

Αν εχεις αετισια ματια κατι θα διακρινεις. Αλλα για εμενα, αν δεν μπορει να αλλαξει θεση και να ερθει η τηλεοραση ποιο κοντα στο θεατη, δεν αξιζει σε καμια περιπτωση να δωσει πολλα χρηματα. Βρες φιλε μου καποια που σε γενικες γραμμες να ειναι ανω του μετριου σε τομεις που σε ενδιαφερουν, πχ αν βλεπεις πολλες ταινιες κοιταξε να εχει καλο μαυρο η tv, ή αν βλεπεις αθλητικα παρε καποια που ο ενισχυτης κινησης να κανει καλη δουλεια. Ανεβα σε ιντσες οσο σε παιρνει το πορτοφολι σου και μην ασχοληθεις καθολου με τηλεορασεις οπως η vt60 και ολες οι υπολοιπες top σειρες τηλεορασεων.

Ναι βρε αδερφέ, δεν διαφωνώ στο να κάνεις υποχωρήσεις αν έχεις μεγάλη απόσταση, αλλά μερικά πράγματα είναι άσχετα με αυτήν. Το γκρι δεν γίνεται μαύρο αν πάρεις λίγες ίντσες σε μεγάλη απόσταση, ούτε ο καθρέφτης των φτηνών πλάσμα εξαφανίζεται. Δεν μπορούμε δηλαδή να λέμε στον άνθρωπο να πάρει ότι να' ναι αν πάρει 50άρα, διότι υπάρχουν 50άρες και 50άρες όπου οι διαφορές τους φαίνονται όχι από τα 5μέτρα, αλλά από τα 50.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα TV 50-60 παιδια την βοηθεια σας!!!!!

Γι αυτό δεν υπάρχει πουθενά σε απόθεμα. Τόσο καινούργια ειναι;παρατήρησα ότι το πλαίσιο κάνει και 50 άτοκες με πιστωτική αλλά δεν την βρίσκω την f5500

Αυτές πάντως είναι διαθέσιμες...

http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Samsung-LED-60-UE60F6300AW.htm
http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Sharp-LED-60-LC60LE652.htm

Αν αλλάξεις διαρρύθμιση και την φέρεις πιο κοντά θα μπορούσες να δεις και αυτήν...

http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Panasonic-TX-P50VT60-PLASMA-3D-TV-50-TX-P50VT60.htm

Θα χρειαστείς όμως κουρτίνες ή να κλείνεις τα σκούρα αν έχεις πολύ φως την ημέρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα TV 50-60 παιδια την βοηθεια σας!!!!!

Γύρισα απο το πλαίσιο που είχα παει το απόγευμα έκανα και μια μικρή διαρηθμηση, πεφτω στα 4,50 μέτρα. Εντυπώσεις πολυ ξεκούραστη τηλεόραση γηινα χρώματα όχι πολυ έντονα. Ηταν και λίγο στημένα τα πράγματα(την είχαν πάτωμα) για να μην βλέπεις ότι καθρεφτιζει ενώ τις led τις ανεβάζουν ποιο ψηλά. Προσπάθησα να βρω γωνία να πέφτει φως να δω λίγο καθρέφτη βρε αδελφέ αλλά με δυσκολία μπόρεσα παρόλο που βρήκα γωνία με φως. Ευχαριστημένος παιδιά σε γενικές γραμμές. Δεν είχε άλλη plasma δυστυχώς. Ρώτησα για την f5500 την 60αρα ούτε την ήξερε ούτε την έφερνε.η απάντηση του "όχι plasma Samsung δε το έχει σαν εταιρεία" . Δεν θέλω να στεναχωρησω κανέναν αγοραστή Samsung plasma μπορεί και να το πε γιατί ήθελε να πούλησει την Panasonic . Χρήση τηλεόρασης 60% ταινιες 30%τα συμβατικα 10% ποδόσφαιρο αθλητικά. Αυτά εν ολιγης για σήμερα,μεγάλο μπλεξιμο παιδιά να η st60 έβγαινε σε 60αρα θα ήμουν 100%σιγουρος. Αλλά 65αρα παει 1000 ευρώ πάνω ,για 10 ιντσες περνώ άλλη μια τηλεόραση.