Αγορά TV 50" και άνω!Help!!

μια χαρά είναι. ειδικά σε ταινίες με μπάρες 2.35:1 χάνεις πολύ στην 50άρα.

Μόνο τα λεφτά είναι λόγος να μην πάρεις τη μεγαλύτερη... αν τα έχεις δώστα και θα το ευχαριστηθείς πολλαπλάσια.

Αυτό ακριβώς ήθελα να ακούσω, ότι θα το ευχαριστηθώ πολλαπλάσια. Τα λεφτά το έχω πάρει απόφαση ότι θα τα δώσω οπότε περιμένω την καλύτερη ευκαιρία για να την τσιμπήσω.

Καλησπέρα στο forum και χίλια ευχαριστώ που θα ασχοληθείτε πάλι μαζί μου. Πέρυσι ήταν να πάρω tv αλλά λόγω του ότι βρέθηκα σε δύσκολη κατάσταση (απόλυση) το είχα αναβάλει. Λοιπόν ήρθε η ώρα να κάνω την αγορά μου. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα μοντέλα:
-lg 50pz950 (προσφορά από groupon) http://www.groupon.gr/deals/special-deal/shop4less-lgpz950/7787577?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_187&a=1656,
-panasonic 50 gt30,
-samsung PS51E6500.
Βέβαια θα ήθελα να πάω σε 60'' αλλά την 60pz250 δεν την βρίσκω πουθενά και η LG 60PA5500 δεν έχει 3d. Το budget μου γύρω στα 1000 ευρώ. Δεκτές όλες οι αντιπροτάσεις. Χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια.

πλέον έχουν έρθει νέες σειρές από την πανασονικ (σειρά 50) με υποψήφιες τις 50 ut50 και 50st50.

υπάρχει ακόμη η 50gt30 αλλά υπάρχουν αναφορές για banding ειδικά σε αγώνες ποδοσφαίρου στο χορτάρι και το ίδιο συμβαίνει και με τις φετινές 50άρες.

μπορείς να δείς τις 50ut50 kai 50st50 καθώς επίσης και τις samsung 51e550 kai 51e6500 για τις οποίες δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

αν δεν θές να μπλέκεις με ενδεχόμενες αλλαγές τιβι μέχρι να δουμε που πάει το θέμα με τις φετινές πανασονικ οι 2 σαμμυ πιστεύω θα σε αφησουν απόλυτα ικανοποιημένο.

η 50st50 φαίνεται να έχει καλύτερο μαύρο και καλύτερη κίνηση λόγω ύπαρξης frame interpolation αλλά υπάρχει το πρόβλημα προβληματικού πάνελ και ενδεχόμενης ταλαιπωρίας με επιστροφές

το ίδιο συμβαίνει και με την 50gt30 που πλέον είναι σε καλή τιμή αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει στοκ σε περίπτωση προβλήματος,

για 60άρες πλέον όπως τα λές. η pa5500 ειναι 2d και μετά πάμε σε 60ε6500 στα 2000 και μάλλον παραεισαγωγή.

H samsung PS51E6500 είναι πιο καινούργια από την 550?

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω και για την pz950 που είναι σε προσφορά. Να προτιμήσω μια από τις δυο σαμμυ καλύτερα λέτε?

Last edited by a moderator:
H samsung PS51E6500 είναι πιο καινούργια από την 550?

οχι απλώς ειναι ανώτερη σειρά με καλύτερο φίλτρο.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω και για την pz950 που είναι σε προσφορά. Να προτιμήσω μια από τις δυο σαμμυ καλύτερα λέτε?

εγώ θα πήγαινα σε σαμμυ (καλύτερο μαύρο).

Re: Απάντηση: Αγορά TV 50" και άνω!Help!!

Πρόχειρη αναζήτηση για να πάρεις ιδέες:
http://www.skroutz.gr/c/12/television/f/342157/Άνω-των-52-ιντσών.html
Τις έχω δει όλες αλλά ποια από αυτές και να μην ξεφεύγω πολύ από τα 1000 αξίζει?
Η LG 60PZ250 60" δεν υπάρχει, LG 60PA5500 και LG 60PA6500 φαίνονται καλές προτάσεις αλλά χωρίς 3d. Και η LG 55LM615S μου φαίνεται καλή πρόταση.
Προτείνεις κάποιες από την αναζήτηση σαν καλύτερη πρόταση από την samsung PS51E6500??

Δεν έχω εμπειρία από αυτά τα μοντέλα, για να τα συγκρίνω με τη ΡΖ250 που έχω δει. Πιστεύω κι εγώ πως η συγκεκριμένη Samsung θα είναι μια αρκετά καλή τηλεόραση.
Μην ψάχνεις την ΡΖ250 μόνο σε online καταστήματα, την έχω δει και σε εκτός skroutz, όπως το Media Markt. Αυτές που σου έγραψα πριν τις προτείνω σαν μεγάλες, αν τυχόν προτιμούσες 60 ή έστω 55''.

Re: Απάντηση: Αγορά TV 50" και άνω!Help!!

Και η LG 55LM615S μου φαίνεται καλή πρόταση.

Πολύ φτηνή για να είναι αληθινή δε σου φαίνεται; Δε θα σου πω ότι πάρε plasma, οι led δεν αξίζουν κτλ κτλ κτλ. Στην τελική είναι και προσωπικά γούστα αυτά. Αλλά η συγκεκριμένη σειρά δε μου γέμισε καθόλου το μάτι και την θεωρώ κακή τηλεόραση. Σκέψου, είναι 3D, smart, 55 ίντσες και έχει 1300€ στα μεγάλα καταστήματα. Δηλαδή δίνεις (πολύ) λίγα για να τα πάρεις όλα. Do the math...

Καλώς ή κακώς στα 1000€ πας σε plasma αν θες να δεις αποτέλεσμα, ή σε led αν θες να βλέπεις μόνο επίγεια κανάλια. Σε απαιτητική εικόνα σε αυτά τα λεφτά πιστεύω ότι θα δεις πολλά κουσούρια στις led.

Να σου προτείνω δεν μπορώ διότι και γω είμαι στο ίδιο στάδιο με σένα. Χοντρικά να σου πω ότι έχω ψιλόκαταλλήξει μεταξύ ST50 και 6500. Αν η panasonic δεν είχε προβλήματα θα την είχα πάρει "χθες". Την είδα σε μεγάλο μαγαζί, και από μακριά δε είχα καταλαβει ότι είναι plasma. Φοβερή φωτεινότητα και ελάχιστες αντανακλάσεις σε έναν πολύ "εχθρικό" χώρο.

Νομίζω η E550 στα 800 ευρώ είναι καλύτερη πρόταση. Μέχρι τα χίλια ευρώ πάντως μπορείς να βρεις 60". :smile:

Παιδιά έχω μπερδευτεί απίστευτα.
Είχα καταλήξει στην Ε6500 αλλά βρήκα τελικά την lg 60pz250 sta 1300.
Αξίζει??Καλοβλέπω και την 60PA5500 (Το μόνο που με χαλάει που δεν έχει 3d αλλιώς θα την είχα ήδη χτυπήσει). O Michalis3 μου είχε προτείνει και την Sharp LC-60LE635E.
Είδα από κοντά την σαμυ (Πλήρης τηλεόραση και τέλεια εικόνα) και την 60PA5500 (Φοβερό μέγεθος).
Άρα έχω μείνει στις 4 παραπάνω και δεν μπορώ να αποφασίσω.
Βοηθήστε με γιατί πελάγωσα. Thanks.

Απάντηση: Re: Αγορά TV 50" και άνω!Help!!

...O Michalis3 μου είχε προτείνει και την Sharp LC-60LE635E...

Πότε ? :smile: Εν πάση περιπτώση μείνε κοντά στο όριο των χιλίων ευρώ και αποφάσισε ανάλογα με το μέγεθος τηλεόρασης που θεωρείς πως θα σε καλύψει.

Καλησπέρα και πάλι. Μετά από βόλτες που έκανα στην Αθήνα και είδα αρκετές tv (ήρθα από Γιάννενα) νομίζω ότι τελικά κατέληξα σε αυτές τις 3.

Samsung 51 E6500

LG 55 LM670

Sony 55 HX 750

Η εικόνα και των τριών με καλύπτει απόλυτα και η σχεδίαση. Το μόνο που με ενδιαφέρει και δεν μπόρεσα να δώ είναι ποια έχει την καλύτερη εικόνα σε τηλεοπτικό και σε

ποδόσφαιρο (αφού κατά 90% εκεί θα λειτουργεί) και μετά σε ταινίες και 3d. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια μέχρι τώρα αλλά τελικά τώρα μπόρεσα να τις δω από

κοντά μιας και στα Γιάννενα δεν είχα τέτοια δυνατότητα.