Αγορά TV 50"

Tonimontana

New member
8 October 2008
35
Κύριοι καλησπέρα σας, είμαι σε αναζήτηση νέας TV για το σαλόνι η οποία λόγω χώρου θα είναι στις 50" αν και σαν απόσταση ιδανική θα ήταν στις 55" αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Η χρήση θα είναι σειρές-ταινίες gaming 95% και ένα 5% φοβερή ελληνική τηλεόραση. Σαν μάρκα αποκλείω μόνο την sony, κυρίως λόγω τιμής η οποία θέλω να είναι 1000-1200. Ο χώρος είναι αρκετά φωτεινός, οπότε αν έχω καταλάβει καλά μάλλον δεν κοιτάζω για plaama, η μόνη που έτυχε να δω από κοντά και μου άρεσε είναι η http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Panasonic-TX-L50ET60-LED-3D-TV-50-TX-L50ET60.htm
Περιμένω και τις δικές σας απόψεις.

Αν υπάρχει ακόμα διαθέσιμη η Sony HX750 είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτό το budget. Η ET60 είναι επίσης καλή επιλογή.

Δυστυχώς όσο και να το σκέφτομαι, και η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι πάρα πολύ για 55'', δεν μεγαλώνει το σπίτι. Την ΕΤ5 την είχα και αυτή στα υπόψιν αλλά από 47 πάει 55'' οπότε δεν! και κρίμα κιόλας γιατί πιστεύω είναι αρκετά καλή. Καλά το ότι είναι περσινά μοντέλα δεν με ενδιαφέρει καν αν ικανοποιούν τις απαιτήσεις μου. Με την panasonic στο κομμάτι TV η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα, δεν ήξερα ότι έχει τόσο καλές επιλογές.