Αγορά tv 55" 4k

Απάντηση: Re: Αγορά tv 55" 4k

Οι Sony αποδειγμένα έχουν τον καλύτερο μετατροπέα τηλεοπτικού σήματος. Αν τις βάλεις δίπλα δίπλα με μια αντίστοιχη Samsung και βάλεις ant1 για παράδειγμα καταλαβαίνεις οτι η samsung pixeliάζει πιο πολύ.
Kι ομως υπαρχουνε καποιες εξαιρεσεις οπως το προπερσυνο μοντελο h5000 http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/televisions/hd-tvs/UE40H5000AKXXU το οποιο στην κυριολεξια τα σπαει στο τηλεοπτικο, δεν γνωριζω αν τα αντιστοιχα περσυνα, http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/televisions/hd-tvs/UE40J5000AKXXU εχουνε την ιδια αποδοση

Λοιπόν παιδιά τσίμπησα τη Sony x8009c ειδική τιμη προσφορα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Σας ευχαριστω για τη βοήθεια.

Λοιπόν παιδιά τσίμπησα τη Sony x8009c ειδική τιμη προσφορα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Σας ευχαριστω για τη βοήθεια.

φίλε μου πόσο την βρήκες τη προσφορά?
υπάρχει ακόμα?

Εγώ έχω μέγιστον budget τα 850 για μια παρόμοια 4Κ 55', και τείνω στην [h=1]SAMSUNG UE55JU6000...[/h]
καμιά άποψη?

Last edited:
Δεν είναι απαραίτητα προτέρημα η μεγαλύτερη ανάλυση. Επίσης, 50 Hz panel έχουν οι περισσότερες τηλεοράσεις με 4K ανάλυση.

Re: Απάντηση: Αγορά tv 55" 4k

δηλαδή μούφες είναι αυτά που γράφουν τόσο πολλά hz? δεν είμαι ιδιαίτερα ψαγμένος μπορώ να πω,
είχα μία 42άρα LG εδώ και καιρό αλλά την πούλησα και τώρα ψάχνομαι για 55' 4K. και κοιτάω διάφορες μέχρι 850 το πολύ.
βρήκα την παραπάνω samsung σε προσφορά στα 830 και έλεγα να την πάρω αλλά λέω άσε να ψαχτώ λίγο παραπάνω αφού έχω σχεδόν 3 εβδομάδες χρόνο...

τι να κοιτάξω στην TV? τι προτείνετε?

Εξαρτάται από την απόσταση θέασης και την χρήση. Αν υπερβαίνει η πρώτη τα δύο μέτρα, καλύτερα να κοιτάξεις για full HD λύση στις 55". Αν βλέπεις αθλητικά, κάποια με 100 Hz είναι προτιμότερη, όπως η προαναφερθείσα J6200. Περί πραγματικών και πλασματικών Hz μπορείς να δεις το ακόλουθο thread...

http://avclub.gr/forum/showthread.php/44629-LCD-LED-LCD-TV-200-Hz-MCI-CMR-XR-PMR-κ-λ-π

Απόσταση θέασης θα είναι στα 2-2,5 μέτρα, χρήση για ταινίες και παιχνίδια, αθλητικά δε βλέπω καθόλου.

Κι εγώ για full hd κοιτούσα που βρήκα μία Samsung 58' στα 799 αλλά σε μια συζήτηση με φίλο μου, μου είπε πως είναι καλύτερα να πάρω τώρα μια 4Κ αφού δεν έχω προοπτική νσ την σλλάξω στα επόμενα 5 χρόνια... και αφού μου έδωσε ορθά επιχειρήματα για την αποψή του με έπεισε και έτσι "ανέβασα" κατηγορία στο ψάξιμο.

Ευχαριστώ για το θέμα, φαίνεται πολύ χρήσιμο, θα το διαβάσω αργότερα ;-)

Για να αξιοποιηθεί σωστά μια 4K τηλεόραση χρειάζεται κατάλληλο υλικό. Με περιεχόμενο ανάλυσης έως 1080p θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα με κάποια full HD τηλεόραση.

φίλε μου πόσο την βρήκες τη προσφορά?
υπάρχει ακόμα?

Εγώ έχω μέγιστον budget τα 850 για μια παρόμοια 4Κ 55', και τείνω στην [h=1]SAMSUNG UE55JU6000...[/h]
καμιά άποψη?

850 απο κοτσωβολο.899 την έχει και έκοψε και ενα 50αρικο για μετρητά.

Για μένα καλύτερα Sony.
Η ju6000 δεν αξίζει κατα την άποψη μου αλλά δεν την εχω ούτε live όποτε δεν εχω ξεκάθαρη εικονα.
Επίσης το android της Sony το βρήκα πολυ ενδιαφέρον!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απόσταση θέασης θα είναι στα 2-2,5 μέτρα, χρήση για ταινίες και παιχνίδια, αθλητικά δε βλέπω καθόλου.

Κι εγώ για full hd κοιτούσα που βρήκα μία Samsung 58' στα 799 αλλά σε μια συζήτηση με φίλο μου, μου είπε πως είναι καλύτερα να πάρω τώρα μια 4Κ αφού δεν έχω προοπτική νσ την σλλάξω στα επόμενα 5 χρόνια... και αφού μου έδωσε ορθά επιχειρήματα για την αποψή του με έπεισε και έτσι "ανέβασα" κατηγορία στο ψάξιμο.

Ευχαριστώ για το θέμα, φαίνεται πολύ χρήσιμο, θα το διαβάσω αργότερα ;-)

Βλέποντας και εγω την 4κ που πήρα όντως με το υπάρχον υλικό με μια fullHD θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα.
Παρόλα αυτά και εγω ποντάρω στα 4κ μέσα στα επόμενα 2 χρόνια και για αυτό πήρα 4κ tv.
Επίσης αν βλέπεις ελληνικά κανάλια κατευθείαν απο κεραία(576i) η απόδοση ειναι απλά...ικανοποιητική.

ju6000 μακρια...
Την αγορασα και ηταν αθλια...ασχετα αν βλεπεις αθλητικα η τηλεοραση εχει πολυ κακη κινηση(σε ειδησεις πχ τα γραμματα που περνανε απο κατω δεν μπορεις να τα ξεχωρισεις)
τα τηλεοπτικα χαλι μαυρο πιξελιασμα υπερβολικο...εκτος και αν βλεπεις σε 55'' απο τα 4-5 μετρα που οκ δεν ξεχωριζει τιποτα. :BXVZCBXZ6:
τα fullhd καναλια του otetv εχαναν παρα πολυ.Και η δικια μου ειχε και εντονο clouding και ηταν (ευτυχως) ο λογως που την εστειλα πισω.
Πηρα μια 55w808c sony fullhd και ολα μια χαρα.

Συμφωνώ, ωστόσο αφού έχει ανέβει το επίπεδο και κυκλοφορούν πολλές 4Κ ταινίες θα μπορώ να τις βλέπω σε μια καλύτερη τηλεόραση.
Και θέλω να την πάρω με προοπτική να μην αλλάξω TV τα επόμενα 5 χρόνια τουλάχιστον.... που και Full HD να πάρω θα την κρατήσω τουλάχιστον 5ετία.

Για την EU55JU6400 ισχύουν τα ίδια? Πήγα σήμερα στο πλαίσιο και τις είδα και δε μου άρεσε από κοντά η JU6000 αλλά μου τσίμπησε στο μάτι η JU6400 με μερικά χρήματα παραπάνω...

Gaming, ταινίες και web TV παιδιά, μόνο αυτή τη χρήση θα κάνω στην TV!

Last edited:

Στον Κοτσώβολο μόνο την kd55x8005c βρήκα στα 899... αυτήν εννοείς εσύ ή την 8009?

Ναι την x8005c εννοούσα.κατα λάθος έγραψα 8009.

και κάτι άλλο, πήγα σήμερα και στη Media Markt και μου είπε το παιδί εκεί πως σε αυτά τα χρήματα είναι η καλύτερη που μπορώ να πάρω, παζάρι πως έκανες και στην άφησε στα 850?
μίλησες με κάποιον υπεύθυνο? άμα είναι την παίρνω κι εγώ...

και κάτι άλλο, πήγα σήμερα και στη Media Markt και μου είπε το παιδί εκεί πως σε αυτά τα χρήματα είναι η καλύτερη που μπορώ να πάρω, παζάρι πως έκανες και στην άφησε στα 850?
μίλησες με κάποιον υπεύθυνο? άμα είναι την παίρνω κι εγώ...

Ζήτησα προσφορα για μετρητά.
κρατηςαν τα στοιχεία μου και με πήραν τηλ την επόμενη μέρα.
Στην αρχή μου έλεγαν ότι δεν γίνεται αλλά τελικα όταν τους είπα για άμεση αγορά υποχώρησαν.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

στον κοτσοβολο ποσο εχουν την sony 55 850x ?? την εριξαν ?

1400 την έχουν.

Αχά, κατάλαβα... λες να δοκιμάσω κι ότι πιάσω? δεν έχω να χάσω και τίποτα...
στον υπάλληλο το είπες ή ζήτησες κάποιον υπεύθυνο τμήματος?

Ναι δεν χάνεις τίποτα και σίγουρα κατι θα πετύχεις.

ο υπάλληλος κράτησε τα στοιχεια.
Τώρα αν θες να την κλείσεις άμεσα ζητά τον υπεύθυνο.