Αγορα TV 55'' για τηλεοπτικο σημα

Για τηλεοπτικο μπορει να παει σε μια LG 60PZ250 που οπως ειπα πιο πριν για εμενα για τηλεοπτικο σημα δεν εχει αντιπαλο σε καμια LED LCD.

κατά την ταπεινή μου γνώμη από τη στιγμή που θέλει να βλέπει μόνο τηλεοπτικό η 55ex720 είναι μια καλή value for money λύση.
από εκεί και πέρα high end μοντέλα vt30, d8000, hx820, 920 για τηλεοπτικό μόνο - νομίζω ότι θα του δώσουν λίγα πράγματα στην εικόνα σε σχέση με τα παραπάνω χρήματα που ζητούν. άλλωστε η απόσταση είναι μεγάλη. επίσης και έναν αγώνα να θελήσει να δεί πιστεύω ότι στο 10λεπτο θα κατεβάσει το πανάκι του αν είναι σε ίδια απόσταση θέασης.

+1

Για χρήση σε τηλεοπτικό και απόσταση 4,5 μέτρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξοδευτεί, μία φτηνή και φωτεινή τηλεόραση θα είναι μια χαρά...

κατά την ταπεινή μου γνώμη από τη στιγμή που θέλει να βλέπει μόνο τηλεοπτικό η 55ex720 είναι μια καλή value for money λύση.
από εκεί και πέρα high end μοντέλα vt30, d8000, hx820, 920 για τηλεοπτικό μόνο - νομίζω ότι θα του δώσουν λίγα πράγματα στην εικόνα σε σχέση με τα παραπάνω χρήματα που ζητούν. άλλωστε η απόσταση είναι μεγάλη. επίσης και έναν αγώνα να θελήσει να δεί πιστεύω ότι στο 10λεπτο θα κατεβάσει το πανάκι του αν είναι σε ίδια απόσταση θέασης.

συγκεκριμενα η TV θα κατεβει με το lift στο επιπλο και θα δει τον αγωνα στην σταθερη, κοιλη, ηχοπερατη οθονη του...:grinning-smiley-043

+1

Για χρήση σε τηλεοπτικό και απόσταση 4,5 μέτρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξοδευτεί, μία φτηνή και φωτεινή τηλεόραση θα είναι μια χαρά...

JL συμφωνω απολυτα για την φτηνη και φωτεινη ΤV αλλα η Sony 46EX720 στο τεστ του fullhd δεν φημιζεται για την φωτεινοτητα της, δεν γνωριζω εαν αυτο αλλαζει στις 55''. Και δυστηχως στα καταστηματα της πολης μου δεν υπαρχει...:bigcry:

Re: Απάντηση: Αγορα TV 55'' για τηλεοπτικο σημα

JL συμφωνω απολυτα για την φτηνη και φωτεινη ΤV αλλα η Sony 46EX720 στο τεστ του fullhd δεν φημιζεται για την φωτεινοτητα της, δεν γνωριζω εαν αυτο αλλαζει στις 55''. Και δυστηχως στα καταστηματα της πολης μου δεν υπαρχει...:bigcry:

Aπ' ό,τι βλέπω στο hdtvtest.co.uk, η 40άρα τους έδωσε περί τα 130cd/m2 με το backlight στο 9 (δεν θυμάμαι όμως αυτή τη στιγμή αν το μέγιστο στις Sony είναι το 10 ή το 20).

Από την άλλη, αν στον ίδιο χώρο υπάρχει προβολέας, υποθέτω πως ο φωτισμός περιβάλλοντος θα είναι ελεγχόμενος, οπότε ίσως να μην πρέπει να αποκλειστεί και η λύση μιας οικονομικής 55-60άρας Plasma...

Re: Απάντηση: Αγορα TV 55'' για τηλεοπτικο σημα

Αυτα ειναι τα αποτελεσματα που πηραν με συγκεκριμενες ρυθμισεις.

Οχι και να διαβαζουμε οτι οι LCD δεν εχουν φωτεινοτητα , μα αυτο ακριβως ειναι το κυριο προβλημα τους , η ανεπαρκεια του ελεγχου του πλεοναζοντος φωτος.-bye-

Last edited:
οι edge led δέν έγιναν mainstream για εξοικονόμηση κόστους; ιδίως σε διαστάσεις άνω των 50' πώς φωτίζονται σωστά κ ομοιόμορφα τα πάνελ; επίσης πώς εξηγείται οτι στα περισσότερα φετινά μοντέλα οι ansi μετρήσεις τους δίνουν πολύ μικρότερα νούμερα φωτεινότητας απο παλαιότερα με φωτισμό φθορισμού;

Παιδια, εχετε καμια ιδεα για την Samsung UE55D6750 ?? την πουλαει μονον το Πλαισιο.

Πως βλεπεις αν και ποσο clouding εχει μια τηλεοραση? εννοω πρακτικα, με το ματι, γινεται?

Σκοτεινός χώρος.Και μια κάρτα με έναν σταυρό..ή κάποια σκοτεινή σκηνή.Θα δεις μια ανομοιομορφία στο μαύρο.