Αγορα tv 55 ιντσων. 4 μοντελα προς επιλογη. Τι προτεινετε ??

TPM-189-Hans-Contrast-seagull-670x416.jpg

Προσομοίωση του micro dimming , αριστερά off , κέντρο low , δεξιά high. Δοκίμασε το "δυναμική αντίθεση" στις αντίστοιχες επιλογές συνάδελφε(*).

(*) Εφόσον έχουμε και οι δύο Note 3 και Samsung 55" είμαστε συνάδελφοι νομίζω.:ernaehrung004:

Σας ευχαριστω και παλι King 2009 και Yperion που μοιραζεστε τις γνωσεις και τις εμπειριες σας σε τουτο εδω το thread αλλα και στα υπολοιπα που εχωριξει μια ματια.
Δεν ξερω τι αλλο να σας ρωτησω σχετικα με την Samsung ... νομιζω οτι μ´εχετε καλυψει.
Για τα υπολοιπα 3 μοντελα εχετε προσωπικη εμπειρια ?? τα εχετε δει απο κοντα. Για αυτην την αμοιρη την Toshiba ξερει κανεις κατι ?? τοσο χαλια ειναι ...

Απάντηση: Re: Αγορα tv 55 ιντσων. 4 μοντελα προς επιλογη. Τι προτεινετε ??

TPM-189-Hans-Contrast-seagull-670x416.jpg

Προσομοίωση του micro dimming , αριστερά off , κέντρο low , δεξιά high. Δοκίμασε το "δυναμική αντίθεση" στις αντίστοιχες επιλογές συνάδελφε(*).

(*) Εφόσον έχουμε και οι δύο Note 3 και Samsung 55" είμαστε συνάδελφοι νομίζω.:ernaehrung004:

Λοιπον εχουμε και λεμε.Δυναμικη αντιθεση στο off η εικονα χανει αρκετα.Στο low που το ειχα ειναι η καλυτερη λυση.Στο high τονιζει αρκετα τα φωτεινα σημεια και κραταει το μαυρο στα επιπεδα του off.Αυτο κανει το micro dimming?Στην παραπανω εικονα παρατηρω οτι στις 2/3 εικονες το sharpness ειναι πανω απο 10 ενω στην πρωτη ειναι στο off.Εχει πιο καθαρη εικονα επισης στις 2/3.

Βεβαιως συναδελφοι κατα καποιο τροπο.Εχω και tablet note 10.1 που ισως εχεις

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σας ευχαριστω και παλι King 2009 και Yperion που μοιραζεστε τις γνωσεις και τις εμπειριες σας σε τουτο εδω το thread αλλα και στα υπολοιπα που εχωριξει μια ματια.
Δεν ξερω τι αλλο να σας ρωτησω σχετικα με την Samsung ... νομιζω οτι μ´εχετε καλυψει.
Για τα υπολοιπα 3 μοντελα εχετε προσωπικη εμπειρια ?? τα εχετε δει απο κοντα. Για αυτην την αμοιρη την Toshiba ξερει κανεις κατι ?? τοσο χαλια ειναι ...

Η as640 εχει παρομοια εικονα με την samsung μιας και εχουν ιδιο πανελ ιδιο 3d.Στο media player ειναι εξισου καλη και η panasonic.Στο smart κομματι ειναι πιο γρηγορη η samsung.Την toshiba δεν την εχω δει καθολου αλλα ειναι 100 πραγματικα hz και αυτη αλλα στα υπολοιπα δεν γνωριζω.Εχω κακη εμπειρια απο toshiba μιας και οσοι φιλοι μου ειχαν και απο αυτα που διαβαζω στο ιντερνετ παρουσιαζου ευκολα προβλημα στη πλακετα(τουλαχιστον σε μοντελα 1-2 χρονων παλιοτερα) και για να τις φτιαξεις θελεις 150+ ευρω.

Η sony τα παει περιφημα με digea και gaming.Σε 3d/media player/smart λειτουργιες υπολειπετε αρκετα απο τις samsung/panasonic.Επειδη δεν εχω βαλει καν κεραια δεν εχω αποψη για digea αλλα σε sd/hd περιεχομενο απο astra 19.2 ειναι εξαιρετικη.Ειδικα τα zdf/das erstre απο hd και τα rtl/prosieben/tele 5/vox/sixx/sat 1 απο sd δειχνουν αψογα.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα tv 55 ιντσων. 4 μοντελα προς επιλογη. Τι προτεινετε ??

Λοιπον εχουμε και λεμε.Δυναμικη αντιθεση στο off η εικονα χανει αρκετα.Στο low που το ειχα ειναι η καλυτερη λυση.Στο high τονιζει αρκετα τα φωτεινα σημεια και κραταει το μαυρο στα επιπεδα του off.Αυτο κανει το micro dimming?

Αυτό ακριβώς , μεταβάλει τοπικά στην αντίθεση και τονίζει περισσότερο την διαφορά λευκού/μαύρου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα tv 55 ιντσων. 4 μοντελα προς επιλογη. Τι προτεινετε

Αυτό ακριβώς , μεταβάλει τοπικά στην αντίθεση και τονίζει περισσότερο την διαφορά λευκού/μαύρου.
Οποτε εχει micro dimming σωστα?Τοσο marketing πια για να πουλησουν τις ακριβοτερες?Στα reviews δεν γραφουν για md στην σειρα 6400/6500.

Ουσιαστικά ένας αλγόριθμος είναι το micro dimming , δεν κοστίζει σε τίποτα να ενσωματωθεί στην επεξεργασία εικόνας. Αφού όλη η σειρά 6 έχει το ίδιο τσιπ λογικά υπάρχει σε όλες.

Απάντηση: Re: Αγορα tv 55 ιντσων. 4 μοντελα προς επιλογη. Τι προτεινετε ??

Ουσιαστικά ένας αλγόριθμος είναι το micro dimming , δεν κοστίζει σε τίποτα να ενσωματωθεί στην επεξεργασία εικόνας. Αφού όλη η σειρά 6 έχει το ίδιο τσιπ λογικά υπάρχει σε όλες.

Εφοσον κανει δουλεια ειναι καλο να υπαρχει.Το θεμα ειναι γιατι δεν γραφουν τα καταστηματα που την πουλανε οτι εχει ενω στις 6700+γραφουν κανονικα οτι εχει.