Αγορά tv 55'', νέτφλιξ πιο πολύ, αθλητικά, και λίγο PS,μέχρι 1500€ για σαλόνι

Vieri7

New member
8 October 2022
45
Καλησπέρα στην ομάδα,

ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης 55 ίντσες για το σαλόνι.
Η χρήση που θέλω είναι νέτφλιξ πιο πολύ, αθλητικά, και λίγο playstation .
Πριν λίγο καιρό είχε έκπτωση χωρίς φπα την A80J που ήθελα να πάρω και άλλες αλλά δυστυχώς δεν τη πρόλαβα καθώς κοιτάω και για έπιπλο, η θέση είναι σε γωνία και έχω περιορισμό μέχρι 1,25cm.
Τώρα βλέπω οι περσινές έχουν βγει από τα μεγάλα καταστήματα.
Έχετε να προτείνετε κάτι;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1.25 είναι το μέγιστο μέγεθος του επίπλου φαντάζομαι. Απόσταση θέασης;

Vieri7 γεια σου.
Αγόρασα την sony Α80j 55' από τον Κωτσόβολο, πριν 2 εβδομάδες περίπου, στα 1050 Ευρώ με την προσφορά του φπα.
Τα μεταλλικά ποδαράκια που στηρίζουν την τηλεόραση μπορούν να μπουν με τέτοιο τρόπο που η απόσταση τους είναι 69,2 εκατοστά.
Βολεύει πολύ για να την τοποθετήσεις σε μικρό έπιπλο.

Ναι το ξέρω όταν το κατάλαβα ήταν αργά και τώρα δεν υπάρχει η τηλεόραση στα μεγάλα μαγαζιά δυστυχώς…εντυπώσεις;

Η τηλεόραση είναι φοβερή. Έχω γράψει και στο σχετικό νήμα τις εντυπώσεις μου. Νομίζω πως μέχρι την Black Friday θα κάνουν και πάλι προσφορές, όποτε καλύτερο είναι να μην βιαστείς. Σε αυτά τα χρήματα αξίζει να δεις την c2 της lg.

Θα είναι κρίμα να μη γίνει αγορά μιας 65". Αν δεν είναι πολύ στενό το έπιπλο, με τοποθέτηση ελαφρώς λοξά, θα είναι περίπου 10 εκατοστά εκτός αυτού η κάθε πλευρά.

Καλησπέρα σας, τώρα με τη προσφορά για δώρο το φπα από το Public μέχρι 1500 ευρώ σε τι πάμε; C26LD ή Α80Κ σκέφτομαι.

Καλησπέρα σας, τώρα με τη προσφορά για δώρο το φπα από το Public μέχρι 1500 ευρώ σε τι πάμε; C26LD ή Α80Κ σκέφτομαι.
Προσωπικα εγω θα πηγαινα σε α80κ κυριως για τις ταινιες
Για gaming η c2 ειναι καλυτερη.Μαλιστα αυτη την στιγμη σε ολα τα sony center την εχει στα 1299+φπα
Και με επεκταση εγγυηση στα 5 χρονια με 50% εκπτωση

Προσωπικα εγω θα πηγαινα σε α80κ κυριως για τις ταινιες
Για gaming η c2 ειναι καλυτερη.Μαλιστα αυτη την στιγμη σε ολα τα sony center την εχει στα 1299+φπα
Και με επεκταση εγγυηση στα 5 χρονια με 50% εκπτωση
Δε την έχω δει από κοντά θα παω Σάββατο να την δω, είχα δει την α80j και είχα πάθει σοκ τώρα δεν την έχουν... ξέρεις γιατί πολλοί λένε ότι η 80j ήταν καλύτερη από την καινούργια 80k; δεν έχω δει σχόλια για την a80k... επίσης πιο πολύ για ταινίες την θέλω νέτφλιξ αγώνες αλλά και λίγο Ps5.. σε τι είναι καλύτερη η c2 πάνω στο κομμάτι του gaming για παράδειγμα; και επίσης στις ταινίες που υπερτερεί η σόνυ; ευχαριστώ εκ των προτέρων

Vieri7 γεια χαρά!
Σου παραθέτω από το rtings το ρεζουμέ της σύγκρισης με την a80k:

The Sony A80K OLED and the Sony A80J OLED are extremely similar TVs with the same features. The A80K downgrades in a few areas, like the brightness, and the built-in speakers are worse. However, the A80K also has a wider 1080p VRR range. Overall, deciding between these two TVs comes down to which you can find for cheaper because they're so similar.

Για όποια άλλη απορία σχετικά με την a80j, στη διάθεσή σου.

Δε την έχω δει από κοντά θα παω Σάββατο να την δω, είχα δει την α80j και είχα πάθει σοκ τώρα δεν την έχουν... ξέρεις γιατί πολλοί λένε ότι η 80j ήταν καλύτερη από την καινούργια 80k; δεν έχω δει σχόλια για την a80k... επίσης πιο πολύ για ταινίες την θέλω νέτφλιξ αγώνες αλλά και λίγο Ps5.. σε τι είναι καλύτερη η c2 πάνω στο κομμάτι του gaming για παράδειγμα; και επίσης στις ταινίες που υπερτερεί η σόνυ; ευχαριστώ εκ των προτέρων
Εχει 4 hdmi 2.1 και freesync support σε σχεση με την α80κ
Τωρα οι διαφορες με την α80j ειναι κυριως στην φωτεινοτητα
Απο την αλλη ομως η α80κ φοραει το καινουργιο evo panel της lg
Προσωπικα εγω για ταινιες θα πηγαινα με χιλια σε σονυ τηλεοραση

Εχει 4 hdmi 2.1 και freesync support σε σχεση με την α80κ
Τωρα οι διαφορες με την α80j ειναι κυριως στην φωτεινοτητα
Απο την αλλη ομως η α80κ φοραει το καινουργιο evo panel της lg
Προσωπικα εγω για ταινιες θα πηγαινα με χιλια σε σονυ τηλεοραση
Αυτό είναι το θέμα στη φωτεινότητα...πως γίνεται καινούργιο μοντέλο και να έχει μικρότερη από τη περυσινή; Γι ' αυτό λένε ότι η a80j είναι καλύτερη φαίνεται αλλά εχει πέσει ξεστοκάρισμα αυτό είναι το θέμα.

Δεν υπάρχει Evo panel. Η Sony A80J στις 77" έχει WBE panels, ενώ στις 55" και 65" WBC ή WBE panels. Η LG C2 διαθέτει σίγουρα EX panels (2022), ενώ η Sony A80K μάλλον έχει EX panels. Η 77" A80J διαθέτει γυαλιστερή επίστρωση, ενώ στις υπόλοιπες διαγώνιους όχι. Η Α80K δεν έχει γυαλιστερή επίστρωση σε κανένα μέγεθος.

Περί φωτεινότητας: ακόμα και να υφίσταται 100 nits διαφορά ανάμεσα σε A80J και A80K, σε 10% άσπρη καρτέλα, δεν είναι ιδιαίτερη διακριτή. Μόνο σε HDR περιεχόμενο θα φαίνονται λίγο πιο φωτεινά τα highlights. Για παράδειγμα, μια τηλεόραση με 600 nits μέγιστη φωτεινότητα, δε φαίνεται 20% πιο φωτεινή από μια με 500 nits.

Καταληκτικά, μην πάρεις 55". Κοίτα για την 65" LG B2 ή αν θα περιμένεις τα ακριβότερα OLED μοντέλα, από LG και Sony.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλησπέρα σας.

Είμαι ανάμεσα στην A83J (δεν υπάρχει η A80J πλέον στα μαγαζιά) την A80K και C2...
επίσης ποια η διαφορά της A80J με A83J;
Η A80J μου βγαίνει 1200, η A80K 1300 και η C2 1200.. μιλάμε για 55 ίντσες.
Σήμερα πήγα και τις είδα δεν έχουν διαφορές με γυμνό μάτι...

Καλησπέρα σας.

Είμαι ανάμεσα στην A83J (δεν υπάρχει η A80J πλέον στα μαγαζιά) την A80K και C2...
επίσης ποια η διαφορά της A80J με A83J;
Η A80J μου βγαίνει 1200, η A80K 1300 και η C2 1200.. μιλάμε για 55 ίντσες.
Σήμερα πήγα και τις είδα δεν έχουν διαφορές με γυμνό μάτι...

H A83J σε σχέση με την A80J έχει και τα παρακάτω :
Τεχνολογία χρώματος: Rich Color Enhancer (software,marketing).
Ενσωματωμένος διακόπτης μικροφώνου και μικρόφωνο στην τηλεόραση.

Όπως ανέφερε και ο Michalis3 παραπάνω (ποστ 14)
As Black Friday approaches, we give a brief OLED TV buying guide involving the LG C2, B2 & Sony A80K
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
πηγή : hdtvtest.co.uk

Η τηλεόραση είναι φοβερή. Έχω γράψει και στο σχετικό νήμα τις εντυπώσεις μου. Νομίζω πως μέχρι την Black Friday θα κάνουν και πάλι προσφορές, όποτε καλύτερο είναι να μην βιαστείς. Σε αυτά τα χρήματα αξίζει να δεις την c2 της lg.
Τώρα είδα παίζει στο Κωτσόβολο η α80j στα 1049...αξίζει λες;για παραλαβή από το κατάστημα μόνο...Σταδίου έχει εδώ στην Αθήνα και Μενίδι...δε πιστεύω να είναι τίποτα εκθεσιακές

Τώρα είδα παίζει στο Κωτσόβολο η α80j στα 1049...αξίζει λες;για παραλαβή από το κατάστημα μόνο...Σταδίου έχει εδώ στην Αθήνα και Μενίδι...δε πιστεύω να είναι τίποτα εκθεσιακές
ΤΗΛΕΟΡΑΣΑΡΑ.-

σε αυτή τη τιμή αξίζει καμία σόνυ π.χ 55A83J ή 55A80K ή πάμε για LG?
επίσης μέχρι πότε είναι οι τιμές black friday?
και μετά θα εχει 1500 ευρώ η LG C2 για παράδειγμα;

Παίζει να βγει παρακάτω από τα 1200 € που είναι τώρα η 55C2 προσεχώς ή όχι;