Αγορά tv 55´´ samsung Qled 55QFN - Lg 8500

Απάντηση: Αγορά TV 55" Samsung Q7FN - LG SK8500

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Μεταξύ samsung 55Q6FN και LG 55sk8500 ποια προτείνεις?

Κοντά στο χιλιάρικο, η Q6FN είναι καλή λύση. Η SK8500, εφόσον διαθέτει IPS panel, είναι μάλλον υποδεέστερη. Ίσως πετύχεις σύντομα και τη Sony XF9005 σε πιο προσιτή τιμή, η οποία είναι καλύτερη λύση από τις δύο συγκεκριμένες.

Όπως μου πρότειναν και τα παιδιά πριν τα οποία ευχαριστώ πολύ, αρχίζω να σκέφτομαι πάλι oled ελπίζοντας στο Black Friday να δούμε καμιά τιμή καλή και φυσικά εάν ξεπεράσω τον φόβο για burn in, ειδάλλως πάω για την Samsung, πάλι Black Friday θα το ρισκάρω. Πάντως ότι και να πάρω από αυτή που έχω θα μου φανεί διαστημόπλοιο... εγώ τηλεόραση θέλω να βλέπω ταινίες, Netflix άντε και κανά YouTube.

Πάρε κανένα USB και βάλε 1 2 demo και δες και στις 2 να δεις διάφορες τεράστιες....
Και κάτι ακόμα δες και αυτό... πάνε με αυτό το test.
Στα δύο μοντέλα να δεις τι βγάζει η μια και τι η άλλη οι διάφορες είναι τεράστιες.......

https://youtu.be/SlLFOrWvY_M
Δε στο και εδώ ειμαι....

Απάντηση: Re: Αγορά tv 55´´ samsung Qled 55QFN - Lg 8500

Πάρε κανένα USB και βάλε 1 2 demo και δες και στις 2 να δεις διάφορες τεράστιες....
Και κάτι ακόμα δες και αυτό... πάνε με αυτό το test.
Στα δύο μοντέλα να δεις τι βγάζει η μια και τι η άλλη οι διάφορες είναι τεράστιες.......

https://youtu.be/SlLFOrWvY_M
Δε στο και εδώ ειμαι....

Καταρχήν ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια, σίγουρα η Oled είναι εξαιρετική αλλά φοβάμαι το Burn in διότι η tv θα παίζει πολύ... πρωί, μεσημέρι , βράδυ τανίες σειρές... δλδ υπολογίζω μ/ο θα είναι ανοιχτή 10 ώρες μπορεί και παραπάνω... λόγο του ότι κουζίνα και σαλόνι είναι ίδιος χώρος την έχουμε πάντα ανοιχτή και για παρέα, θα κλείνει λίγο το πρωί, και λίγο το μεσημέρι εάν... οπότε με φοβίζει η oled... οπότε κλείνω πιο πολύ για την samsung, την sony που μου πρότειναν τα παιδιά εάν και καλύτερη μάλλον με κερδίζει η Samsung λόγο menu τηλεχειριστήριο παίζει όλα τα αρχεία από ταινίες και υπότιτλους που δοκίμασα... Πιστεύω να την απολαύσω, αναμονή λοιπόν για την μαύρη Παρασκευή πιστεύω να δώσουν καλές τιμές, ειδάλλως καλά Χριστούγεννα ... :p

Καλησπέρα, Samsung QLEDQ7FN να περιμένω προσφορά, η οποία μου αρέσει καλύτερα ως ποιότητα κατασκευής για τον χώρο ή Sony 9005 η οποία είναι προσφορά στο 1.000 ...που έχει Super τιμή... Έχει τόσες διαφορές με την Samsung για να κάνω τα στραβά μάτια... 😜

Καλησπέρα, δυστηχώς μετρώντας τις διαστάσεις της 55αρας είναι πολύ μεγάλη για τον χώρο... οπότε max 49 ίντσες. Τι έχετε να μου προτείνεται έως 1.300 φυσικά σε παρόμοια χαρακτηριστικά 4K κλπ.
Ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοήθεια σας!

Ακόμα και 3 x 3 m να είναι ο χώρος - που μάλλον είναι μεγαλύτερος - μείνε στις 55", ειδικά για απόσταση άνω των 2.5 μέτρων. Κρίμα είναι.

Ακόμα και 3 x 3 m να είναι ο χώρος - που μάλλον είναι μεγαλύτερος - μείνε στις 55", ειδικά για απόσταση άνω των 2.5 μέτρων. Κρίμα είναι.
Το πρόβλημα δεν είναι το μήκος απόστασης είναι οι διαστάσεις της TV με κάτι έπιπλα κλπ... αυτή που έχω τώρα είναι 42αρα και είναι πολύ κοντά, μέτρησα 1,22 55αρα και βγήκε εκτός... κρίμα και για εμένα αλλά δεν χωράει αξιοπρεπώς, κάποια πρόταση τουλάχιστον να μην χάσω στα υπόλοιπα...
ευχαριστώ και πάλι.

Αν είναι να εξέχει 5-10 πόντους δεξιά και αριστερά από το έπιπλο, πραγματικά όμως, μείνε στις 55".

Καλημέρα, είκοσι πόντοι κάνουν την διαφορά σε πολλά πράγματα...😜 πάραυτα εάν δεν βρεθεί λύση σε συνεργασία με το έτερον ήμισυ, ποια να κοιτάξω... ;
Ευχαριστώ πολύ και πάλι!