Αγορά TV 55"

Tonimontana

New member
8 October 2008
35
Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Με το νέο έτος πάμε και για νέα TV μιας και η τωρινή μας αφήνει χρόνους σιγά σιγά.
Έχω ξεχωρίσει τα συγκεκριμένα μοντέλα μέχρι στιγμής, χωρίς να έχω δει κάποιο από κοντά αλλά σιγά σιγά θα περάσω και από καταστήματα να τις δω.
Panasonic TX-55AS640
Samsung UE55H6200
Samsung UE55H6400
Sony KDL-55W805B

Η χρήση που θα τις γίνεται θα είναι αναπαραγωγή από usb δίσκο, gaming και από τηλεοπτικό σήμα μόνο κανένα μπασκετάκι από ΝΕΡΙΤ! Το 3D μου είναι αδιάφορο, το smart κομμάτι επειδή δεν το είχα ποτέμου δεν ξέρω πως και πόσο θα το χρησιμοποιώ, υποθέτω πως το να βλέπω youtube χωρίς προβλήματα θα μου είναι αρκετό. Αυτά νομίζω.
Καλή χρονιά και πάλι.

Στην θεση σου θα εκανα λιγο υπομονη για μοντελο 2015. Αλλα αν δεν μπορεις να περιμενεις θα σου προτεινα την sony για την χρηση που θελεις.

Εγώ μπορώ να περιμένω, η TV μου όμως είναι ανυπόμονη να συναντήσει τον δημιουργό της!!! Τα μοντέλα του 2015 δεν ξέρω σε τι τιμές θα παίξουν και δεν θέλω να υπερβώ τα 1000 που είναι ήδη υπέρβαση για μένα, γι αυτό άλλωστε έχω βάλει και την Panasonic στις επιλογές.

Στην θεση σου θα εκανα λιγο υπομονη για μοντελο 2015. Αλλα αν δεν μπορεις να περιμενεις θα σου προτεινα την sony για την χρηση που θελεις.

Για ποσο λιγο υπομονη μιλαμε για τα μοντελα 2015 μερες ή μηνες ?

σε δυο μερες ξεκιναει η ces 2015 στο Λος Αντζελες οποτε θα εχουμε μια εικονα τι μοντελα θα παρουσιασει η καθε εταιρεια, αλλα στην Ελλαδα θα ερθουν γυρω στο Πασχα αν δεν κανω λαθος.

603_Unveiled-LasVegas_banner750x180.jpg

source:[cesweb.org]

σε δυο μερες ξεκιναει η ces 2015 στο Λος Αντζελες οποτε θα εχουμε μια εικονα τι μοντελα θα παρουσιασει η καθε εταιρεια, αλλα στην Ελλαδα θα ερθουν γυρω στο Πασχα αν δεν κανω λαθος.

Δεν το βλέπω να βγάζει η TV μου άλλους 3 μήνες, δυστυχώς τώρα έχασα και τις προσφορές των Χριστουγέννων. Ελπίζω τώρα με τις εκπώσεις μήπως βγάλουν πάλι τίποτα προσφορές.

Πιστεύω ότι τώρα θα βγάλουν πολύ σύντομα ακόμα καλύτερες τιμές γιατί και θέλουν σιγά σιγά να αρχίσουν να ξεστοκάρουν τα μοντέλα του 2014 μια και σε κανα τρίμηνο θα έρθουν τα καινούργια του 2015, αλλά κυρίως γιατί η αγορά μετά τις 10 Ιανουαρίου συνήθως πέφτει αφάνταστα για ένα δίμηνο.

Θα αρχίσω σιγά σιγά να κάνω καμμιά βόλτα στα καταστήματα να δω από κοντά και τις TV ώστε να καταλήξω κάπου και προς το τέλος του μήνα να προχωρήσω στην παραγγελία. Με τα τωρινά δεδομένα και τα όσα έχω διβάσει εδώ κλείνω κάπως προς τη Sony.

παρε σονυ στο 1000ρικο. Αν θες πανε στο sony center στην Γλυφάδα αν εισαι Αθηνα και ζητα τον κυριο Αντώνη.

Παρασκευή θα κάνω μια βόλτα για να τις δω και από κοντά και να αποφασίσω, σε ότι κι αν καταλήξω πάντως δεν θα προχωρήσω άμεσα στην αγορά της, θα περιμένω έως τις αρχές Φεβρουαρίου να δω τι προσφορές θα βγουν.
Επίσης, μιας και όπως είπα θα πάω να τις δω σε κάποιο κατάστημα, τι θα πρέπει να προσέξω, να δω απλώς αν μου αρέσει αυτό που βλέπω με τις όποιες ρυθμίσεις θα έχουν? Να έχω κάποιο usb με κάποιο υλικό να τεστάρω?

Πήγα σε δυο Media Markt για να δω τις TV, στο ένα με έπρηξε ο πωλητής της LG για την 700V που παρεμπιπτόντως έδειχνε καλή, anyway, είδα την 805b και την 6400 δίπλα δίπλα να παίζουν OTE tv NBA, δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με την sony, έπαιξα αρκετά με την 6400 μιάς και υπήρχε και πωλητής της samsung και έμεινα ικανοποιημένος, επειδή όμως με έτρωγε κατέβηκα και στο Media Markt της συγγρού όπου άλλαξα αμέσως γνώμη όταν τις είδα πάλι δίπλα, εκεί υπήρχε και πωλητής της sony οπότε ο άνθρωπός ασχολήθηκε αρκετά, είδαμε αρκετά πράγματα και κατέληξα στην sony, θα περιμένω μέχρι τέλος του μήνα να δω τι προσφορές θα παίξουν και θα την χτυπήσω μετά.
Αυτό που μου φάνηκε περίεργο ήταν πως στο κατάστημα στο Μαρούσι που δεν υπήρχε πωλητής της sony τις είχαν κάπως "ξεχασμένες" γενικά, η μια μάλιστα έπαιζε ποδόσφαιρο από usb, εαν δεν είχα πάει και στην Καλλιθέα το πιθανότερο θα ήταν να πήγαινα στη samsung.
Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα ανάμεσα στην SONY KDL-42W705BB και SONY KDL-48W605BB να προτιμήσω τις παραπάνω ίντσες της 605 ή το πιο πάνω μοντέλο της 705, έχουν σημαντικές διαφορές? Η TV θα είναι για την πεθερά και θα παίζει μόνο τηλεοπτικό σήμα.
Ευχαριστώ πολύ.

Πήγα σε δυο Media Markt για να δω τις TV, στο ένα με έπρηξε ο πωλητής της LG για την 700V που παρεμπιπτόντως έδειχνε καλή, anyway, είδα την 805b και την 6400 δίπλα δίπλα να παίζουν OTE tv NBA, δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με την sony, έπαιξα αρκετά με την 6400 μιάς και υπήρχε και πωλητής της samsung και έμεινα ικανοποιημένος, επειδή όμως με έτρωγε κατέβηκα και στο Media Markt της συγγρού όπου άλλαξα αμέσως γνώμη όταν τις είδα πάλι δίπλα, εκεί υπήρχε και πωλητής της sony οπότε ο άνθρωπός ασχολήθηκε αρκετά, είδαμε αρκετά πράγματα και κατέληξα στην sony, θα περιμένω μέχρι τέλος του μήνα να δω τι προσφορές θα παίξουν και θα την χτυπήσω μετά.
Αυτό που μου φάνηκε περίεργο ήταν πως στο κατάστημα στο Μαρούσι που δεν υπήρχε πωλητής της sony τις είχαν κάπως "ξεχασμένες" γενικά, η μια μάλιστα έπαιζε ποδόσφαιρο από usb, εαν δεν είχα πάει και στην Καλλιθέα το πιθανότερο θα ήταν να πήγαινα στη samsung.
Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα ανάμεσα στην SONY KDL-42W705BB και SONY KDL-48W605BB να προτιμήσω τις παραπάνω ίντσες της 605 ή το πιο πάνω μοντέλο της 705, έχουν σημαντικές διαφορές? Η TV θα είναι για την πεθερά και θα παίζει μόνο τηλεοπτικό σήμα.
Ευχαριστώ πολύ.
Πρέπει να σε προσέχει πολύ η πεθερά για να κάνεις τέτοιο κόπο......:singer: Πάντως σε σύγκριση με το αν θα προτιμούσες τις παραπάνω ίντσες της 605 σε σύγκριση με την 705, εγώ θα διάλεγα τις ίντσες, δεν έχουν σαν τηλεοράσης τόση διαφορά στη ποιότητα εικόνας.

Πρέπει να σε προσέχει πολύ η πεθερά για να κάνεις τέτοιο κόπο......:singer: Πάντως σε σύγκριση με το αν θα προτιμούσες τις παραπάνω ίντσες της 605 σε σύγκριση με την 705, εγώ θα διάλεγα τις ίντσες, δεν έχουν σαν τηλεοράσης τόση διαφορά στη ποιότητα εικόνας.

Ο κόπος για να τρέχω σε δύο μαγαζιά ήταν για μένα!!! Είπαμε να την αγαπάμε την πεθερά αλλά όχι κι έτσι!!! Απλώς χθες τα έφτησε και η δικιά της τηλεόραση και είπα να το παίξω καλός και να την βοηθήσω.

Ο κόπος για να τρέχω σε δύο μαγαζιά ήταν για μένα!!! Είπαμε να την αγαπάμε την πεθερά αλλά όχι κι έτσι!!! Απλώς χθες τα έφτησε και η δικιά της τηλεόραση και είπα να το παίξω καλός και να την βοηθήσω.
Είπα και γω!!!!!!
Μη χαλάμε και τη πιάτσα...... Για να καταλάβεις με τη δική μου πεθερά δεν έχω κανένα ( άντε σχεδόν κανένα ) παράπονο, αλλά τέτοιο τρέξιμο δε θα έκανα. Οπότε απόρησα και λέω << αγία γυναίκα θα είναι >>:flipout:

Eγω θα κανα το τρεξιμο αν μου δινε να φορτωσω στην καρτα της μαζι με την δικη της που πηρε τα χριστουγεννα και μια oled δικη μου εστω lg