Αγορά ΤV 55'' .....

jig

AVClub Addicted Member
10 July 2007
1,737
Mets, Athens
Γεια σας!
Εδώ είμαστε πάλι μετά από 3.5 περίπου χρόνια.

Μετά από ένα πρόβλημα που μου παρουσίασε η LG LM760S 55'' σκέφτομαι να αγοράσω μια καινούρια 55'' πάλι, όχι πολύ ακριβή αυτή την φορά.
Ήμουν πολύ πολύ ευχαριστημένος από αυτή και θέλω μια περίπου ίδια αλλά του 2016.

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το 3D αλλά ούτε η θέαση τηλεόρασης γιατί έχω ένα Macmini για ταινίες και όλα τα υπόλοιπα.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Εγώ έχω κατασταλάξει στη https://www.skroutz.gr/s/6555784/Panasonic-TX-55CS620.html ίδια με τη 630 αλλά χωρίς το 3d που δεν σε ενδιαφέρει.
Μόνο αν βλέπεις πάνω από τις 30 μοίρες δεξιά αριστερά να πάρεις lg πάλι ή άλλη μάρκα με πάνελ ips όπως των lg γιατί χάνεις στην αντίθεση και το μαύρο είναι προβληματικό ιδιαίτερα σε περιβάλλον με ελάχιστο φως καταστρέφεις την κινηματογραφική εικόνα.
Τα νεότερα του 2016 δεν έχουν καμιά βελτίωση σε σχέση με του 2015 παραγκωνίζουν πλέον αυτή τη τεχνολογία των lcd.
Πως και δεν το καταλαβαίνεις με καλό υλικό αυτό το μειονέκτημα των ips πάνελ;

Δεν με ενδιαφερει η θεαση πανω απο 30 μοιρες, αν δεν ειχε και smart ακομα καλυτερα, χεχε
Μονο για monitor την θελω.

Η Panasonic που εβαλες στα ποσα πραγματικα Hz είναι?

100hz

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για συμπεριφορά monitor και τις ιδιοτροπίες που μπορεί να υπάρχουν με τη χρήση σαν τέτοιο μέσο δεν είμαι γνώστης, κάποιος άλλος θα βρεθεί να βοηθήσει.

Ευχαριστώ!
Προχωράμε λοιπόν .... η απόσταση που κάθομαι είναι σε ευθεία 2.4m

Η αντίστοιχη τηλεόραση της LG για το 2016 είναι αυτή.
Το link είναι απο συγκεκριμένο κατάστημα, γιατί την πουλάει σχεδόν 100 κάτω απο το φθηνότερο στο Skroutz.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά ΤV 55'' .....

Ενδιαφερον εχει αυτη, αλλα ελεγα μηπως αλλαξω μαρκα
Τι λετε για αυτες τις τρεις Sony?
http://www.skroutz.gr/comparelists/12?compare=7411879,7085670,7085139

Οι δύο fullHD της sony είναι ίδιες, στο χρώμα αλλάζουν μόνο εξωτερικά.
Ίσως είναι καλύτερες της panasonic που ανέφερα σε τηλεοπτικό αλλά δεν γνωρίζω αν δικαιολογούν τη διαφορά τιμής, αν όμως ενσωματώνουν και πενταετή εγγύηση στη τιμή αλλάζει το πράγμα.
Για 4k στα 2,4 μέτρα δεν πιστεύω ότι είναι σοφή επιλογή από την άλλη αν χρησιμοποιηθεί για μόνιτορ υπολογιστή πάλι είναι μεγάλη γιαυτό το σκοπό.

Aυτο με τις απειρες ωρες διαβασματος οταν ειναι να αλλαξεις τηλεοραση ειναι σκετη τρελα, χαχαχαχα
Παω μια βολτα απο ΜΜ να τις δω απο κοντα. Ελπιζω να μην ξεφυγω ....

Re: Απάντηση: Αγορά ΤV 55'' .....

Δεν με ενδιαφερει η θεαση πανω απο 30 μοιρες, αν δεν ειχε και smart ακομα καλυτερα, χεχε
Μονο για monitor την θελω.

Η Panasonic που εβαλες στα ποσα πραγματικα Hz είναι?

H TX-55CS620E 50/60Hz είναι.

Μηπως μπερδεψες τα νουμερα xavito,γιατι η cs620 και ηcs630 100hz ειναι

Μπορεί κάποιος με ένα usb stick να βάλει το τεστ του avclub.gr και να διαπιστώσει αν το ρυθμιστικό IFC στην ΤΧ-55CS620E κάνει δουλειά,δηλαδή καθαρίζει βάζοντας νέο καρέ εικόνας,με MCFI.Θυμάμαι που το είχα δοκιμάσει και δεν βελτίωνε το motion resolution στο τεστ,εξακολουθούσε η πρώτη και η δεύτερη γραμμή να είναι θολές.Εύχομαι να κάνω λάθος.

Μπορεί κάποιος με ένα usb stick να βάλει το τεστ του avclub.gr και να διαπιστώσει αν το ρυθμιστικό IFC στην ΤΧ-55CS620E κάνει δουλειά,δηλαδή καθαρίζει βάζοντας νέο καρέ εικόνας,με MCFI.Θυμάμαι που το είχα δοκιμάσει και δεν βελτίωνε το motion resolution στο τεστ,εξακολουθούσε η πρώτη και η δεύτερη γραμμή να είναι θολές.Εύχομαι να κάνω λάθος.

Ενδιαφέρουσα επισήμανση για κάτοχο!

Έχεις άποψη @xavito για τηλεοπτικό και μόνο ποια είναι ανώτερη Sony KDL-55W755C ή Panasonic TX-55CS620 θα μου ήταν πολύτιμη η άποψή σου καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά τιμής.
Επίσης είχα εγκαταστήσει σε συγγενή μου τη Sony KDL-50W805B μετά από συμβουλή εδώ στο avclub τότε και έχω αρκετές φορές ασχοληθεί μαζί της τι πιστεύεις είναι βελτιωμένες αυτές σε σχέση με το μοντέλο της sony του 2014 για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης το ζητάω;

Για τηλεοπτικό σήμα sd, λίγο καλύτερη ευκρίνεια και λεπτομέρεια η KDL-55W755C από την ΤΧ-55CS620E.

Η σειρά του 2014 KDL W805B έχω την αίσθηση ότι είναι λίγο καλύτερη σε ευκρίνεια/λεπτομέρεια σε τηλεοπτικό σήμα sd από την σειρά KDL W755C.

... ο κύβος ερρίφθη και παραλαμβάνω σήμερα
LG 55UF850V'

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις προτάσεις.
Καλημέρα και καλό μήνα!
Την τηλεόραση προτού την αγοράσεις την είδες να παίζει?

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk