Αγορά TV 65" LG65UF950V vs Samsung UE65JU7000

DeareN

New member
6 August 2009
35
Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμήτες, σε λίγο καιρό (το πολύ μήνα) θα μεταφερθώ σε καινούργιο σπίτι με σαλόνι που χωράει 65" άνετα.

Μετά από αρκετή μελέτη σε Led oled 2015 (τα καινούργια 2016 δεν τα προλαβαίνω) έχω καταλήξει σε αυτές τις 2 tv διότι οι 55" είναι λίγες για το χώρο μου ώστε να πάω σε oled + ότι το budget είναι Maximum 2500.

Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα και αυτό που παρατήρησα είναι ότι Samsung Sony είναι αρκετά πιο ακριβές στη χώρα μας σε σχέση με έξω.

Με αποτέλεσμα ως τα 2500 ευρώ έχουμε LG65UF950V και Samsung UE65JU7000. Είναι θεωρητικά άλλης κατηγορίας μοντέλα αλλά η τιμή στην Ελλάδα μας ενδιαφέρει.

Αν έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο βεβαίως ευπρόσδεκτο.

Η TV θα χρησιμοποιηθεί για
- Ote tv
- 4k Netflix (vdsl γραμμή)
- PS4
- 4k movies από usb
- Δύσκολο αλλά πιθανό να αγοραστεί 4k bluray προς το καλοκαίρι.

Μέχρι τώρα που την έψαξα η LG είναι η Top lcd τους για το 2015 με κορυφαία σχεδίαση και ήχο Harma Kauton ή κάπως έτσι αλλά στην πράξη φορά IPS πάνελ (προτιμώ VA) και έχει το φωτισμό από κάτω ώστε να είναι λεπτή. Οι κριτικές είναι mixed αλλά λόγω ότι αρχικά βγήκε στην ίδια κατηγορία τιμής με JS9000 της Samsung.

Η Samsung από την άλλη είναι μια all around επιλογή και σε συνδυασμό τα 200-300 ευρώ φθηνότερα για αγορά κάτι αλλού πχ 2 ηχείων (budget αυστηρά τα 2500 σύνολο ) μου φαίνεται καλύτερη επιλογή.

Να τονίσω τέλος πως το 4k το θεωρώ πλέον απαραίτητο μιας και ήδη έχω αρκετό υλικό από κάμερες καμιά 10αρια αρχεία ταινιών και όσο πάει θα αυξάνεται.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Re: Αγορά TV 65" LG65UF950V vs Samsung UE65JU7000

Όταν έγραψα το ποστ η lg έπαιζε στα 2490 τώρα βλέπω το τσίμπησε το 100ρικο στο skroutz... 2590 πλέον.
Μήπως να περιμένω λίγο πριν την άφιξη των νέων μοντέλων?

Υπάρχει κάποια απάντηση παιδιά γιατί το θέμα με καίει άμεσα?

Καλύτερη 65" έως τα 2500 max?

To 4k προϋποθέτει και μια απόσταση για να μπορεί να το δει το μάτι. Για τις 65" αυτό είναι max 2μ στην καλύτερη (και ιδανικά γύρω στο 1,90). Βέβαια δεν πρόκειται αυτό να στο πει κανένα κατάστημα γιατί πλέον το 4k έχει γίνει ένα ωραιότατο marketing feature των τηλεοράσεων. Αν είναι να δώσεις τόσα χρήματα, πάρε full hd OLED της LG και ξέχνα το 4k.

Αν ήξερα ότι η προσφορά της eg910 στα 1500 ήταν limited offer θα την είχα ήδη χτυπήσει και χαλάλι οι 10 ίντσες αλλά τώρα 2000 ευρώ όταν στα 2289 παίρνω αξιοπρεπέστατη 65 δεν πέφτω στις 55 ειδικά για θέαση κοντά στα 4 μέτρα τις θεωρώ λίγες τις 55.

Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για αυτές τις 2 του τίτλου θα ήμουν ευγνώμων.

Για τέσσερα μέτρα απόσταση θέασης πας σε κάποια full HD 65", όπως η Sony W859C, γλιτώνοντας αρκετά χρήματα.

Re: Απάντηση: Αγορά TV 65" LG65UF950V vs Samsung UE65JU7000

Εγώ έχω την 65JU7000 εδώ και μια εβδομάδα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Τελικά παιδιά παρήγγειλα μια Panasonic 55cx670 στα 749 από mediamarkt να κάνω τη δουλειά μου μέχρι οι 65άρες oled να πέσουν σε νορμάλ τιμές.

Το να έδινα 2500 για μια Led δεν μου πήγε η καρδιά.

Κρατώ την επένδυση για την πρώτη LG 65αρα oled που θα σπάσει το φράγμα των 3000 ευρώ όποτε συμβεί αυτό.