Αγορα TV εως 600-650ευρω 3D or not 3D?????

MR_LINKY

New member
22 September 2012
3
Καλησπέρα σε όλους!

Μπαινω στη διαδικασία αγοράς νέας τηλεόρασης για το σαλόνι και ειχα καταλήξει στην 42" LG LM615S στα 599 ευρώ (απόσταση θέασης 1-3m)
29goruw.jpg

Διαβάζοντας όμως το forum καταλήγω στο συμπέρασμα ότι για 42 ίντσες και 3D πρέπει να είμαι στο μισό μέτρο απο τη τηλεόραση και σε καμία περίπτωση δε μπορούμε να κάτσουμε παρέα να δουμε ταινία χωρίς αλλαγή στο χώρο.(ΣΩΣΤΑ;)

Επίσης καταλήγω στο συμπέρασμα ότι με τα χρήματα που διαθέτω καλύτερα να πάρω μια plasma ή LED πάνω απο 47" και ας μην είναι 3D

Θέλω να μου πείτε αν ο συλλογισμός μου είναι σωστός και αν τελικά αξίζει στις 42" η LG 615s έστω κι αν χρειαστει να μεταφέρω καναπέδες στο 1 μετρο για να δω μια ταινια 3D

αν δε πάω σε 3D κοιτάω κι αυτήν http://www.skroutz.gr/s/449535/LG-50PA5500.html

Καλωσόρισες. Νομίζω ότι κατέληξες στη σωστή επιλογή χωρίς βοήθεια. ;) Αν δεν έχεις πολύ φωτεινό χώρο προχώρα για την PA5500. Ειδικά με τη διαρρύθμιση του χώρου σου, θα εκτιμήσεις τη μεγάλη γωνία θέασης που έχουν οι plasma.

Κατ αρχήν είχα βοήθεια απο το forum μιας και διαβάζοντας το έμαθα πολλά! αλλιώς θα πηγαινα σα το μουλάρι στο καταστημα και θα αγοραζα μια μπαρουφα :)

Διαβάζω παράλληλα στο thread για την 50PA5500 ότι δεν αντιδρά καλά σέ φωτεινό περιβάλλον και ξενερωνω γιατι στη δεξια μερια του σαλονιου υπάρχουν 2 μεγάλες πόρτες κι ένα παράθυρο που ρίχνουν πολύ φως στο χώρο. Οπότε τι κάνω; αγοράζω την 50PA5500 και αλλάζω σπίτι ή πάω υποχρεωτικά σε led? :Banane0:

Ασε μη μιλάς για κουρτίνες γιατι ανατριχιάζω.... η γυναίκα θέλει να αλλάξει κουρτίνες κι εγω θέλω τηλεόραση....

Οπότε καλύτερα να πάρω τη plasma και να μου είναι και υποχρεωμένη αφού θα της αλλάξω και τις κουρτίνες με σκουρόχρωμες εννοείται!! Με ενα σμπαρο δυο τριγονια!!!:music-smiley-005: