αγορα τv full hd κια για οθονη pc

arkan1102

New member
9 March 2007
61
jamaica
σκεφτομαι να αγορασω τv και να την χρησιμοποιησω και για οθονη pc εχω καταληξει στην εξησ προσφορα
Sony

LCD 40'' Bravia KDL-40T3500 + PS3 (60GB)

με PS3, 2 παιχνίδια & Blu-Ray

κωδικός plaisio #: 1031740
1.989,00 €

συμφωνειτε με την επιλογη της tv (για εμενα μετρησαν και τα επιπλεον που δινει)
θα χρειαστω και tv tuner?
πρεπει να κλεινει ο pc για να βλεπω τv?
βοηθεια παιδια λογω αγνοιας!

σκεφτομαι να αγορασω τv και να την χρησιμοποιησω και για οθονη pc εχω καταληξει στην εξησ προσφορα
Sony

LCD 40'' Bravia KDL-40T3500 + PS3 (60GB)

με PS3, 2 παιχνίδια & Blu-Ray

κωδικός plaisio #: 1031740
1.989,00 €

συμφωνειτε με την επιλογη της tv (για εμενα μετρησαν και τα επιπλεον που δινει)
θα χρειαστω και tv tuner? αλλιως
πρεπει να κλεινει ο pc για να βλεπω τv?
βοηθεια παιδια λογω αγνοιας!
επισης ο pc ειναι συνδεδεμενος με home cinema τι συνδεσεις πρεπει να κανω για να εχω ηχο απο το home cinema και οχι απο τα ηχεια της tv?
ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας.

Τι εννοεις οταν ρωτας "θα χρειαστω και tv tuner"?? Γιατι η τηλεοραση δεν εχει τηλεοπτικο δεκτη???

Οσο για τον ηχο, απλα θα δωσεις εξοδο απο τον υπολογιστη σου στον ενισχυτη σου και εικονα θα δωσεις μονο στην τηλεοραση.

Re: Απάντηση: αγορα τv full hd κια για οθονη pc

Τι εννοεις οταν ρωτας "θα χρειαστω και tv tuner"?? Γιατι η τηλεοραση δεν εχει τηλεοπτικο δεκτη???

Οσο για τον ηχο, απλα θα δωσεις εξοδο απο τον υπολογιστη σου στον ενισχυτη σου και εικονα θα δωσεις μονο στην τηλεοραση.
Απ´ ότι κατάλαβα ο φίλος μάλλον θέλει να βγάλει και τον ήχο της τηλεόρασης στο Home Cinema. Όσο για το TV tuner ή μπερδεύτηκε με τα pc monitor ή ρωτάει αν έχει ενσωματωμένο και το ψηφιακό.

μαλακια ερωτηση για το tv tuner το παιρνω πισω.την γνωμη σας για την tv?
σε θεαση απο 2,5 μετρα ?
Κάπου στο forum διάβασα ότι η TV είναι μέτρια και δεν είναι ιδιαίτερα καλή η συγκεκριμένη προσφορά αλλά δεν είμαι κι 100% σίγουρος...

δένείναι ότι καλύτερο.η Sony V3000 είναι πολύ καλύτερη και μάλιστα φτηνότερη του πακέτου αυτού

Το πακετο αυτο δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο καθοτι η τιβι δεν ειναι τιποτα τρομερο και το συγκεκριμενο PS3 ειναι του "σχολασματος " πλεον .
Δεν βλεπω καμμια εκπτωση καπου .
Καλυτερα ( για μενα παντα ) ποιο καλη τιβι και το 40ρι PS3 παρα το εν λογο πακετο γιατι εχει και 2 δισκακια μεσα .

δηλαδη μαπα προσφορα.πιοα ειναι η προταση σας περιπου στα 1900 ευρω.η καλυτερη σε αναλογια τιμης -ποιοτητας εικονας?