αγορα tv για 4 μετρα αποσταση.

Re: Απάντηση: αγορα tv για 4 μετρα αποσταση.

Τα διπλάσια σε τιμή έχουν καμια διαφορα στην εικόνα η ολα μάρκετινγκ ειναι εντέλει?

Στην εικόνα δεν υπάρχει καμία διαφορά γιατί μιλάμε για ψηφιακό σήμα , αν πχ. αλλάξεις το καλώδιο usb που ενώνει το PC με τον εκτυπωτή δεν θα εκτυπώνει καλύτερα.

Τα φτηνά καλώδια όντως μπορεί να είναι πιο λεπτά και να χαλάσουν μελλοντικά πιο εύκολα οι επαφές αν τα βάζεις/βγάζεις συνέχεια , οπότε αν βρεις την χρήση τομή (όχι το φτηνιάρικο με 2 ευρώ αλλά ούτε και πάνω από 10-15 ευρώ) ακόμη καλύτερα.

Στην εικόνα δεν υπάρχει καμία διαφορά γιατί μιλάμε για ψηφιακό σήμα , αν πχ. αλλάξεις το καλώδιο usb που ενώνει το PC με τον εκτυπωτή δεν θα εκτυπώνει καλύτερα.

Τα φτηνά καλώδια όντως μπορεί να είναι πιο λεπτά και να χαλάσουν μελλοντικά πιο εύκολα οι επαφές αν τα βάζεις/βγάζεις συνέχεια , οπότε αν βρεις την χρήση τομή (όχι το φτηνιάρικο με 2 ευρώ αλλά ούτε και πάνω από 10-15 ευρώ) ακόμη καλύτερα.
Έτσι ακριβώς.
Όσο σκέφτομαι πριν 6 χρόνια περίπου που είχα χρυσοπληρώσει καλώδια Hdmi του 1,5 μ στα 100 + ευρώ το κομμάτι και είχα πάρει συνολικά 4 ή 5!!! καταλαβαίνεις τώρα...... Νόμιζα ότι παίζει ρόλο στη ποιοτικότερη απόδοση σε ήχο και εικόνα..... όπως στα αναλογικά καλώδια. Ετσι είναι πληρώνεις και μαθαίνεις.... Το μόνο καλό βέβαια είναι ότι τα έχω βγάλει και βάλει με τις διάφορες αλλαγές και δοκιμές δε ξέρω και εγώ πόσες φορές και είναι σκυλιά ενώ τα φθηνά που έχω πάρει ( του 10ρικου έως 15ρικου το πολύ ) 2 με 3 έχουν παραδώσει πνεύμα και 1 ή 2 δε δούλεψαν από την αρχή ( του τάληρου ) αλλά αν τα βάλεις κάτω και πάλι καρασυμφέρει τα σχετικά φθηνά σε όποια περίπτωση.

αν συνδεσω τηλεοραση και blue ray με hdmi και τηλεοραση με ενισχυτη με οπτικη ινα,θα περνω hd ηχο?
το παιδι απο εκει που πηρα την τηλεοραση μου το προτεινε ,οταν ερθει η τηλεοραση μου ειπε να τον παρω τηλεφωνο να μου πει τι ρυθμισει να κνω στην τηλεοραση.
εχετε ακουσει κατι παρομοιο?

αν και απο οτι διαβασα ο hd ηχος βγαινει μονο με hdmi,μαλλον εκανε λαθος ή δεν καταλαβε.

αν και απο οτι διαβασα ο hd ηχος βγαινει μονο με hdmi,μαλλον εκανε λαθος ή δεν καταλαβε.
Έχω την εντύπωση πως ρωτάς, αλλά δε δίνεις και πολύ σημασία στις απαντήσεις που παίρνεις....χα!χα!
Όταν πρωτορώτησες για τη συνδεσμολογία, αυτό που σου είπε ο πωλητής , ήταν ένας από τους τρόπους που σου πρότεινα και σου είπα όμως ξεκάθαρα , δηλαδή πιο ξεκάθαρα δε γίνεται, πως θα έχεις 5.1 ήχο σε απλό Dolby kai Dts αλλά ΌΧΙ ΣΕ HD.
Ξαναδιάβασε λιγάκι πιο προσεκτικά τα προηγούμενα ποστ περί τρόπου συνδεσμολογίας και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.
Πρόσεχε γιατί θα σε εξετάσω ή θα φανεί από τις ερωτήσεις σου αν είσαι διαβασμένος:flipout: Αν καταλάβω πως είσαι αδιάβαστος θα πω σε όλους να μη σου απαντά κανένας...:smash:

εχεις δικιο σας ζαλισα,δεν φταιω ομως εγω,πηρα τηλ μηπως ακυρωνα την παραγγελεια του blue ray και επερνα με 2 hdmi να ξεμπερδευω,αλλα μου ειπε οτι δεν χρειαζεται και με μια ρυθμιση στην τηλεοραση θα περνω ηχο hd απο την οπτικη ινα,μου φανηκε παραξενο για αυτο ρωτησα.

εχεις δικιο σας ζαλισα,δεν φταιω ομως εγω,πηρα τηλ μηπως ακυρωνα την παραγγελεια του blue ray και επερνα με 2 hdmi να ξεμπερδευω,αλλα μου ειπε οτι δεν χρειαζεται και με μια ρυθμιση στην τηλεοραση θα περνω ηχο hd απο την οπτικη ινα,μου φανηκε παραξενο για αυτο ρωτησα.
Το καλύτερο είναι να πάρεις με δύο Hdmi, αν έχεις τη δυνατότητα κάνε το χωρίς σκέψη.

ναι το ξερω ,αλλα τελικα δεν εχει με 2 hdmi ,οποτε ισως να παω σε λυση spliter που αναφερεις πιο πανω .οπως διαβασα αυτα αν κλειδωσουν οι ποιοτητα εικονας ηχου παραμενει ιδια.

ναι το ξερω ,αλλα τελικα δεν εχει με 2 hdmi ,οποτε ισως να παω σε λυση spliter που αναφερεις πιο πανω .οπως διαβασα αυτα αν κλειδωσουν οι ποιοτητα εικονας ηχου παραμενει ιδια.
Ακριβώς έτσι.

η 60W605Β ξέρω ότι υστερεί στο ότι δεν έχει 3D και δεν έχει πολλές smart δυνατώτητες
Απο άποψη ποιότητας εικόνας και μαυρο όμως... τι γίνεται; υστερεί πολύ απο την 60W855?
Δε θα το έλεγα.

Καλησπέρα παιδιά. Για να μην ανοίγω καινούργιο thread, τι άποψη έχετε για μέγεθος τηλεόρασης με καναπέ στα 3 μέτρα και πολυθρόνα στα 2,5 μετρα? 55 ή 60 ίντσες. Κυρίως HD υλικό βλέπουμε(οτε tv, 720p ή 1080p ταινiές) 80% των περιπτώσεων ενώ τη χρησιμοποιώ και για gaming. Τώρα έχω μια 42' που φαίνεται μικρή και ιδίως σε ταινίες. Μπορεί να μας κουράσουν οι 60 ίντσες, γιατί προς τα εκεί κλίνω ώστε να απολαμβάνουμε ταινίες και ποδόσφαιρο, και να μου φύγει η ιδέα για προβολέα (προς το παρόν). Ευχαριστώ.

Αν η κύρια χρήση είναι ταινίες και ποδόσφαιρο, ειδικά για τα 3μ η 60αρα επιβάλλεται, μια χαρά είναι και για τα 2,5μ. Θα είχες λίγο θέμα στα 2,5μ αν έβλεπες πολύ τηλεοπτικό , αλλά στα 3μ και εκεί μια χαρά θα ήσουν.

το θηριο απο την τριτη ειναι σπιτι μου,σιγα σιγα θα πω και εντυπωσεις.