Αγορα tv για χρηση HTPC

santo7

New member
29 December 2010
28
καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.
ειμαι νεος στο foroum και θα ηθελα την βοηθεια σας...
θα ηθελα να αγορασω μια tv 37-40-42 lcd η led (ποιος ξερει?) για αποκλειστικη χρηση με αυτο το htpc http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912105

ειλικρινα εχω μπερδευτει και ειμαι αναμεσα σε samsung-lg-sony με σαφη ομως προτιμηση στην samsung!!

σημειωτεον οτι θα την χρησιμοπειω για internet-games- radio-dvd-mkv κτλ

ειμαι υποχρεως προκαταβολικα...

τιμη απο 500-1000
ευχαριστω!!

ευχαριστω πολυ αν και δεν ειμαι υπερ του 3d...
πιστευεις οτι θα πρεπει να κανω συνεχεια ρυθμισεις για να βλεπω απο το pc...
το οτι δεν ειναι led να με προβληματισει ή οχι?

Κοιτά το 3d το έχει αν θες κάποτε το χρησιμοποιείς αν όχι δεν το χρησιμοποιείς και ποτέ. Τι ακριβώς εννοείς; Στην αρχή πειραματίζεσαι με τι ρυθμίσεις αρέσουν σε σένα και μετά παίζεις standar με αυτές.
Όχι στο μόνο που διαφέρουν οι συγκεκριμένες led lcd είναι ο πιο λεπτός σχεδιασμός αν διαβάσεις και εδώ θα καταλάβεις. Για μένα παίζει καλύτερα με την αντίστοιχη led lcd της σειράς 7 της samsung.

αρα ανακεφαλαιωνοντας και σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου παω καρφι για την 750...δεν εχεις να μου προτεινεις κατι αλλο σε lg-sony-philips ή sharp,
που να αξιζει την προσοχη μου ή θα με βαλεις σε χειροτερο διλλημα?

Υπάρχουν κάποιες sony σε αυτά τα λεφτά αλλά πιστεύω ότι δεν είναι καλύτερες από την c750. Αν θες μεγαλύτερη κοίτα την πρόταση που σου έκανε ο φίλος για την 46c650. Πιστεύω όμως επειδή θέλεις να την χρησιμοποιείς σαν monitor δεν σου κάνει plasma αλλιώς θα σου πρότεινα και εγώ. Πήγαινε μια βόλτα από τα μαγαζιά να δεις.

οχι παιδες δεν με ενδιαφερει μεγαλυτερη....αλλα ουτε και πλασμα...απλα ελεγα αν υπαρχει καποια αλλη να μου κανει την δουλεια (htpc) και να ειναι εξισου καλη..ποια συναγωνιζεται την c750?

σκεφτομαι σοβαρα και την lg le8500...εχετε να προτεινετε κατι αναμεσα στη samsung c750 vs lg le8500 (τιμη σχεδον ιδια)

Υ.Γ Η χρηση pc θα ειναι κυριαρχη ...