Αγορά TV για Gaming και Ταινίες

εκεί που είχα κατασταλάξει στην 750 έχει αρχίσει και μου γυαλίζει αυτή
47LX6500 με δώρο 1 ζευγάρι 3D Glasses, ψηφιακή κάμερα Fuji 3D W1, 3D LG BD Player BX580 στα 1750 ευρώ

μια χαρά την βλέπω. απόψεις ?
Θυμίζω κυρίως για gaming

Μπορείς να δικαιολογήσεις το παραπάνω;Οι led lcd έχουν ίδιο πάνελ με τις ccfl lcd,ο οπίσθιος φωτισμός αλλάζει.Και τι με αυτό;Να μου πείς RGB led,τότε ναι,υπάρχει διαφορά,αλλά οι edge led που έχουν να κάνουν μόνο με την ομορφιά....Ας μην λέμε ότι θέλουμε.

Πού ακριβώς διαφωνούμε φίλε?

Στο ότι οι edge led δεν έχουν έστω και ένα πλεονέκτημα υπέρ των απλών-ccfl lcd σε εικόνα.

Εγώ είπα πως οι LCD δεν είναι καλύτερες από τις LED LCD. Δεν είπα πως υποστηρίζω το αντίθετο. Υπάρχει διαφορά. Anyway.

Οι edge LED επρεπε να εχουν την ιδια τιμη με τις CCFL LCD αφου κατασκευαστικα κοστιζουν ελαχιστα παραπανω.

Δεν δικαιολογειται με τιποτα μια LED να εχει 50-100% πανω.

δίπλα δίπλα ήταν η 750 με την 6500 και στο μάτι η 6500 είχε πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Είχες τη δυνατότητα να τσεκάρεις με τί ρυθμίσεις έπαιζαν; Αν η μία ήταν στο cinema και η άλλη στο dynamic, σε χώρο καταστήματος η πρώτη θα φαίνονταν μουντή και η δεύτερη ζωντανή, είτε απλή LCD να ήταν, είτε με LED...

Tην επόμενη φορά που θα τις δεις δίπλα-δίπλα, για ρίξε μια ματιά στις γωνίες τους, έτσι όπως θα τις κοιτάς, να δεις ποια σκουραίνει περισσότερο... ;)

ΟΚ,δεκτες ειναι ολες οι αποψεις,αλλα να ρωτησω ρε παιδες,σε παρα πολλα threads προτεινεται ως ιδανικη επιλογη η c750,για ταινιες ιδανικη η c750,για gaming ιδανικη η c750,χαοτικη διαφορα της c750 με καποια αλλη που γινεται συγκριση,καποιος ειχε γραψει οτι ειναι η τηλεοραση της χρονιας.Αυτο που εχω ως απορια ειναι αν υπαρχει καποια lcd που να ειναι εστω και ελαχιστα καλυτερη απο αυτη χωρις να ξεφευγουμε στη τιμη.

Τηλεόραση ccfl lcd καλύτερη από αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή και στα ίδια χρήματα....θα σε απογοητεύσω.Είναι το απόλυτο value for money (επιδόσεις-τιμή).

Re: Απάντηση: Αγορά TV για Gaming και Ταινίες

ΟΚ,δεκτες ειναι ολες οι αποψεις,αλλα να ρωτησω ρε παιδες,σε παρα πολλα threads προτεινεται ως ιδανικη επιλογη η c750,για ταινιες ιδανικη η c750,για gaming ιδανικη η c750,χαοτικη διαφορα της c750 με καποια αλλη που γινεται συγκριση,καποιος ειχε γραψει οτι ειναι η τηλεοραση της χρονιας.Αυτο που εχω ως απορια ειναι αν υπαρχει καποια lcd που να ειναι εστω και ελαχιστα καλυτερη απο αυτη χωρις να ξεφευγουμε στη τιμη.

Προφανώς ειπώθηκε πως είναι η καλύτερη για γενική χρήση και χωρίς να ξεφεύγουμε στη τιμή όπως είπες. Δε νομίζω για παράδειγμα στις ταινίες να υπερτερεί των plasma. Με βάση το value for money κι εγώ πιστεύω πως είναι καλύτερη αυτή τη στιγμή και να φανταστείς δε με πολυσυγκινεί το 3D.

Re: Απάντηση: Αγορά TV για Gaming και Ταινίες

Συγνωμη αλλα κανεις λαθος.

Οι πλασμα της Panasonic ειναι οι καλυτερες τηλεορασεις δηλαδη VT20 σε 3D και V20 σε 2D.

Πιο κατω υπαρχουν οι Samsung plasma C6500/6900 οι οποιες ειναι καλυτερες απο τις LED.

Tελος για το απολυτο value for money στις πλασμα παμε στις LG PK550 και PJ550 με αριστη εικονα για την τιμη και οχι μονο.

Σε LCD ομως για καποιον που θελει χρηση ως μονιτορ η για ατελειωτο gaming η 750 ειναι το απολυτο value for money γιατι δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τις πολυ ακριβοτερες C8000/C7000 (εκτος του παχους). Λιγο πιο κατω σε εικονα ειναι η C650 που ειναι η καλυτερη 2D LCD.

Aν μιλαμε αποκλειστικα για gaming υπαρχουν τηλεορασεις LCD με αρκετα μικροτερο lag οπως η C530 αλλα και η C750 στο game mode εχει lag που ειναι ανεκτο.

Εναλλακτικα στις LCD για οποιον δεν θελει Samsung υπαρχουν οι Sony EX500 , EX710 και HX800 με πολυ καλη εικονα (εφαμιλη των Samsung) αν και τσιμπημενη τιμη ειδικα στην τελευταια.