Μπορείς να δικαιολογήσεις το παραπάνω;Οι led lcd έχουν ίδιο πάνελ με τις ccfl lcd,ο οπίσθιος φωτισμός αλλάζει.Και τι με αυτό;Να μου πείς RGB led,τότε ναι,υπάρχει διαφορά,αλλά οι edge led που έχουν να κάνουν μόνο με την ομορφιά....Ας μην λέμε ότι θέλουμε.
δίπλα δίπλα ήταν η 750 με την 6500 και στο μάτι η 6500 είχε πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
ΟΚ,δεκτες ειναι ολες οι αποψεις,αλλα να ρωτησω ρε παιδες,σε παρα πολλα threads προτεινεται ως ιδανικη επιλογη η c750,για ταινιες ιδανικη η c750,για gaming ιδανικη η c750,χαοτικη διαφορα της c750 με καποια αλλη που γινεται συγκριση,καποιος ειχε γραψει οτι ειναι η τηλεοραση της χρονιας.Αυτο που εχω ως απορια ειναι αν υπαρχει καποια lcd που να ειναι εστω και ελαχιστα καλυτερη απο αυτη χωρις να ξεφευγουμε στη τιμη.
ΟΚ,δεκτες ειναι ολες οι αποψεις,αλλα να ρωτησω ρε παιδες,σε παρα πολλα threads προτεινεται ως ιδανικη επιλογη η c750,για ταινιες ιδανικη η c750,για gaming ιδανικη η c750,χαοτικη διαφορα της c750 με καποια αλλη που γινεται συγκριση,καποιος ειχε γραψει οτι ειναι η τηλεοραση της χρονιας.Αυτο που εχω ως απορια ειναι αν υπαρχει καποια lcd που να ειναι εστω και ελαχιστα καλυτερη απο αυτη χωρις να ξεφευγουμε στη τιμη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.