Aγορά TV για κρεβατοκάμαρα...

καλησπερα παιδια εκλεισα την samsung LE26B450 (βλεπεις το εταιρο υμηση δεν ψυνοταν μετυποτα για μεγαλητερη)
και το BLURAY PLAYER SAMSUNG BDP1580 για την μεγαλητερη tv στο σαλονι(μου εκανε αυτη τη χαρη )τα αναμενω τη δευτερα το απογεμα
σας ευχαριστω για ολα (πολυ μουρμουρα επεσε)
τα λεμε παιδια σας ευχαριστω

Χμμμ...κι εγω πηρα τη δικη μου τηλεφωνο πριν λιγο και της ειπα "ξερεις , εμαθα για μια καλη προσφορα σε 50αρα panasonic και σκεφτομαι μετα τη δουλεια να παω να την παραγγειλω "
Και μου απαντησε "εισαι σιγουρος ? μην μετανοιωσεις μετα οτι κι αυτη ειναι μικρη και θες τελικα 60αρα ..."
Με προβληματισε , ειναι η αληθεια. Λεω να δω την 58αρα απευθειας , αλλα "τζουζει" δυσαναλογα να παρει η ευχη ...
:flipout:
Γυναικες...τοσο ιδιες αλλα και τοσο διαφορετικες...
Καλοριζικη η αγορα σου φιλε . Οταν θα σου φαινεται πολυ μικρη να θυμασαι οτι γλιτωσες την παντοφλα . Ουδεν κακον αμιγες καλου !
-bye-

ισως εχεις δικιο φυλε η παλια 14αρα ηταν, οσο για την προσφορα πανασονικ 50αρα την ιδα στον κοτσωβολο και μου αρεσε η εικονα της και σε πολυ καλη τιμη γυρω στο 1000αρικο νομιζω
οσο για την παντοφλα μην ανησυχης ,ολα ειναι σε ελενχο χαχαχαχα

καλησπερα παιδια εκλεισα την samsung LE26B450 (βλεπεις το εταιρο υμηση δεν ψυνοταν μετυποτα για μεγαλητερη)
και το BLURAY PLAYER SAMSUNG BDP1580 για την μεγαλητερη tv στο σαλονι(μου εκανε αυτη τη χαρη )τα αναμενω τη δευτερα το απογεμα
σας ευχαριστω για ολα (πολυ μουρμουρα επεσε)
τα λεμε παιδια σας ευχαριστω

Καλοριζικη πες μας εντυπωσεις μολις την στησεις, οσο για το εταιρο ημιση ολες πανω κατω ιδιες ειναι, εγω να δεις τι ακουσα οταν ειδε στο σαλονι την 52αρα SonyW4000 και ειδικα οταν εμαθε την τιμη της (την αγορασα το 2007 για το Euro).:rifle:

Παιδια καλησπερα σας. πηγα να παραλαβω τα πραγματα και μου τη εδωσε και εκανα αλαγη στη τηλεωραση πειρα την panasonic TXL32U10E.
Δεν ξερω αν εκανα καλα μολις τη στυσω θα δουμε εχει αναλυση 1929χ1080 .............οσο για το εταιρο υμηση .........ακομα μουρμουραει:rifle::rifle::rifle:
οσο για το dvd το εβαλα σε λειτουργια .η εικονα του ειναι χαρμα ακομα δεν εχω δη για το δυκτιο της δυνατοτητα του .......σiγα σiγα .
το συνδεσα στη μεγαλη μου tv samsung le46a956..........
μου φενεται αργοτερα μυπως παρω και για την αλλη ....ποιος την ακουη

παω να στυσω την tv

παιδια μια ερωτηση ακομα .εχω παει μια γραμμη απο το ρουτερ στην τηλεωραση .μπορω να το σπασω μα αντακτορα σε δυο λυψεις ,γιαμην περναω και αλλο καλωδιο .και να μπει και το dvd σε δικτιο

ευχαριστω

τη τηλεωραση την εστυσα απο τηλεοπτηκα καναλια ,ειναι κανονι,
ευκολο μενου ρυθμισεις. για τα λεπτα της ειναι κανονι

...........και μαλακωσε το εταιρο υμιση ,το βραδυ θα της βαλω και dvd
kai media plaier :BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

τη τηλεωραση την εστυσα απο τηλεοπτηκα καναλια ,ειναι κανονι,
ευκολο μενου ρυθμισεις. για τα λεπτα της ειναι κανονι

...........και μαλακωσε το εταιρο υμιση ,το βραδυ θα της βαλω και dvd
kai media plaier :BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Καλη αγορα και η αλλαγη σου της τελευταιας στιγμης ,απο 26 σε 32" ηταν προς το καλυτερο!
-bye-