Αγορά tv για ps4 pro/ταινίες

Βασίλης Μ.

Senior Member
16 December 2007
421
Αθήνα
Καλησπέρα στην παρέα!!
Μετά απο καιρό ψάχνω tv για ps4pro/ταινιες hd.η απόσταση θέασης είναι στα 2:30 μέτρα περίπου.budget είναι περίπου στα 2500κ.το δίλημμα μου είναι να προτιμήσω μια 65 sony(ας πούμε την 65xe9005) ή να πάω στην lg 55c7 σε αυτά τα λεφτά!κοινώς να προτιμήσω ποιότητα ή ποσότητα..
όσοι πιστοί μπορούν να βοηθήσουν!!

φίλε έχω την E7 την πήρα μετά από παζάρια σε αυτή την τιμή!Την έχω 3. μήνες είναι ότι καλύτερο είχα μέχρι σήμερα!Όσοι με ξέρουν από το forum εχω αλλάξει πάρα πολλές τηλεοράσεις,σαν την oled δεν συγκρίνεται καμία πίστεψε με!Ειδικά C7,B7 και την Ε7 που εχω εγώ τρομερή εικόνα σε όλους τους τομείς και πολύ μεγάλη βελτιώσει στα πάντα από την 930v(oled) που είχα πιο πριν!Και τα 3 μοντέλα πιο πάνω που ανέφερα έχουν το ίδιο πάνελ απλά αλλάζουν οι βάσεις τους,και εχω πήρα την Ε7 γιατί μου άρεσε που είχε ηχομπαρα!Όσο για το ps4pro και παίζω φανατικά gaming,απλα εάν πάρεις oled τελικά θα προσέχεις λίγο της στατικές εικόνες ειδικά στην αρχή που την "στρωνεις" αν και έχει καλή προστασία από μόνη της καλό είναι να προσέχεις.. Ξέχασα να πω στο game mode έχει και πολύ καλό input-lag(21ms) και πάρα πολύ ωραίο HDR!στα 2.30μέτρα τσιμπάς την 55αρα C7 δεν το συζητώ!

Είμαι σίγουρος οτι θα είναι απίστευτη τηλεόραση.ο μόνος μου προβληματισμός όπως ανέφερα είναι στις ίντσες.αν με τις παραπάνω ίντσες θα είμαι πιο ικανοποιημένος πάρα με την καλύτερη ποιότητα

Είχα αντίστοιχο δίλημμα τον Μαίο που αγόρασα tv, 55" OLED ή 65" LED. Τελικά όπως έχω γράψει και σε άλλο νημα αναζήτησης, στην δική μου περίπτωση, μέτρησαν περισσότερο οι +10", το φωτεινό σαλόνι, αλλά και το ότι η τηλεόραση μου είναι ανοιχτή όλη μέρα, πολλές φορές για ώρες στο ίδιο κανάλι όσο η σύζυγος κάνει δουλειές του σπιτιού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (burn in, φθορά πάνελ κλπ).

Βασίλη είσαι στα 2.3 μέτρα όπως είπες.Σε αυτή την απόσταση εννοείται πας στην oled που δεν συγκρίνεται με οποιαδήποτε led..Εαν ήσουν πιο μακριά θα σου έλεγα να το σκεφτόσουν!Τώρα αυτά είναι γούστα τι να σου πω..

Σίγουρα όσες ίντσες κ να αγοράσεις δεν φτάνουν!!!μάλλον θα προτιμήσω την ποιότητα καθότι ο χώρος είναι μικρός σχετικά κ πιστεύω θα μείνω άφωνος με το αποτέλεσμα!!