Αγορά TV για θέαση από τα 4m (50% Nova, 50% HD υλικό)

Μόλις πήγα ξανά μια βόλτα στα καταστήματα μόνο και μόνο για να ξανα-απογοητευτώ με την 50U10. Από την άλλη είδα την 50Β650 και έμεινα πολύ ικανοποιημένος, πλην όμως δεν υπάρχει πουθενά λόγω απόσυρσης !!

Anyways, μόλις μέτρησα και τις διαστάσεις του τοίχου που θα μπει η TV και δεν με παίρνει για 50''.. Οπότε αναγκαστικά πάμε για 47'' ή 46'' ιντσών, δυστυχώς.

Ποιες είναι οι πιο αξιόλογες plasma σε αυτή την κατηγορία, μέχρι 1000 ευρώ ?

Φίλε μου όσες φορές και να δείς την Panasonic σε πολυκαταστήματα τόσες φορές θα απογοητεύεσαι
Δεν μπορούν να κάνουν όλοι λάθος που στην προτείνουν
Ψάξε μαγαζί με ΧΑΜΗΛΟ ΦΩΤΙΣΜΟ
Το γράφεις και στο 1ο ποστ Θεαση το βράδυ :a0210:

Αν πας σε 46-47'', τότε μπορείς να κοιτάς για LCD πλέον, όχι για plasma. Κοίτα ποιά σου κάνει στο μάτι και πάρτη. Πρόσεχε μόνο γιατί στα μαγαζιά τις ρυθμίζουν κατα το δοκούν...

Εγώ θα κοίταγα να είναι τουλάχιστον fullHD 24Hz και να παίζει Digea. Μετά θα κοίταγα την αντίθεση και φυσικά την ΕΓΓΥΗΣΗ. Η Nova αναμένεται σε λίγους μήνες να προσφέρει 1080i, μην πάρεις απλή HD Ready καλύτερα.

Last edited:
Φίλε μου όσες φορές και να δείς την Panasonic σε πολυκαταστήματα τόσες φορές θα απογοητεύεσαι
Δεν μπορούν να κάνουν όλοι λάθος που στην προτείνουν
Ψάξε μαγαζί με ΧΑΜΗΛΟ ΦΩΤΙΣΜΟ
Το γράφεις και στο 1ο ποστ Θεαση το βράδυ :a0210:

Δεν διαφωνώ φίλε μου με αυτό που λες... Μπορεί πράγματι σε κατάλληλες συνθήκες να είναι the best value for money, αλλά, όπως είπα,
μου φαίνεται κάπως περίεργο να επιλέξω μια οθόνη που όσες φορές την έχω δει να παίζει ΔΕΝ μου αρέσει..

Δεν εχουμε ολοι τα ιδια ματια , σε μερικους αρεσει η "εντυπωσιακη" (ψευτικη) εικονα των LCD , σε αλλους οχι...

Οποιος αγορασει πλασμα δυσκολα ξαναγυριζει σε LCD παντως...

Δεν διαφωνώ φίλε μου με αυτό που λες... Μπορεί πράγματι σε κατάλληλες συνθήκες να είναι the best value for money, αλλά, όπως είπα,
μου φαίνεται κάπως περίεργο να επιλέξω μια οθόνη που όσες φορές την έχω δει να παίζει ΔΕΝ μου αρέσει..

Σίγουρα εχεις δίκιο , περι ορέξεως... Απλά επειδή και εγώ δεν τις είχα τις Panny σε ιδιαίτερη εκτίμηση μέχρι που τις είδα σε normal συνθήκες (και εθίστηκα :worshippy:) σου λέω να την δείς σε κάποιο μέρος με χαμηλό φωτισμό . Αν και τότε δεν σου αρέσουν κοιτάς κατι άλλο.

Αδυνατώντας να βρω την 50B650, τελικά θα χτυπήσω την 50U10.. Την είδα πάλι σήμερα και δεν ήταν τόσο απογοητευτική όσο τις υπόλοιπες φορές.. Κα στα λεφτά αυτά, πιστέυω ότι είναι η καλύτερη λύση !

Thanks for the info, guys !

Στην U10 το μονο αρνητικο που ισως υπαρχει ειναι οι ανακλασεις αν εχεις πολυ φωτεινο χωρο (*), αντε και τα 2 HDMI...σε μαυρο, κινηση , χρωματα ειναι ισαξια με τις ακριβοτερες αδερφες της...

(*)Oλες οι πλασμα εχουν ανακλασεις βεβαια...απλως πχ. η Β650 εχει λιγοτερες...

Λοιπόν, η U10 εξαντλήθηκε σχεδόν όπου κι αν έψαξα, οπότε σκέφτομαι για την G10 που έχω βρει σε πολύ καλή τιμή (1030 ευρώ !).. Αξίζει τον κόπο, έναντι της U10 άραγε ?

Last edited:
Λοιπόν, η U10 εξαντλήθηκε σχεδόν όπου κι αν έψαξα, οπότε σκέφτομαι για την G10 που έχω βρει σε πολύ καλή τιμή (1030 ευρώ !).. Αξίζει τον κόπο, έναντι της U10 άραγε ?

Άκυρο.. Μόλις πουλήθηκε κι αυτή !! Να πάρει η ευχή !! Σαν ζεστά κουλούρια φεύγουν !! Κρίση σου λέει μετά...:grandpa:

Πάντως φίλοι μου (χωρίς να έχω ιδιαίτερη αντίρρηση), η στάση "Panasonic να 'ναι κι ότι να 'ναι" είναι τόσο δικαιολογημένη;
Επαναλαμβάνω, δεν φέρνω αντίρρηση, αν έχετε πιστεί εσείς τόσο, θα το λάβω κι εγώ σοβαρά υπ' όψιν.

Re: Απάντηση: Αγορά TV για θέαση από τα 4m (50% Nova, 50% HD υλικό)

Παλιοτερα σε οποιον εψαχνε τηλεοραση 50"-60" (και ειχε βεβαια το απαιτουμενο ποσο) ολοι προτειναν Kuro λογω κορυφαιας εικονας...

Η Panasonic ειναι η Pioneer των "φτωχων"...χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι η Samsung και η LG δεν βγαζουν καλες πλασμα...

Είδα στον Κωτσόβολο στο αεροδρόμιο την 50U10 δίπλα σε μια 50Β550 να παίζουν HD cartoon, και ομολογώ ότι και πάλι η 50U10 έδειχνε "ξεπλυμμένη" και μουντή.. Η διαφορά ήταν ξεκάθαρα υπέρ της 50Β550 (το ίδιο επεσήμαναν και 2 παιδιά που ήταν μαζί μου). Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω την 50Β550, δεδομένου ότι δεν θέλω να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι για να πάρω τηλεόραση από τα καινούρια μοντέλα (απ'ότι κατάλαβα τότε αναμένονται τα sub-1000 ευρώ μοντέλα των Πανα και Samsung). Η ερώτηση, λοιπόν, είναι η εξής... Υπάρχει κανένας ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ λόγος/μειονέκτημα της 550 που να πρέπει να με αποθαρρύνει από την αγορά της ?

Αν βαλεις τις ιδιες τηλεορασεις σε οικιακο περιβαλλον (και με διαφορετικες ρυθμισεις) η διαφορα στην εικονα θα αντιστραφει...

Οχι βεβαια οτι δεν ειναι καλη η Β550 , μια χαρα ειναι...

Αν βαλεις τις ιδιες τηλεορασεις σε οικιακο περιβαλλον (και με διαφορετικες ρυθμισεις) η διαφορα στην εικονα θα αντιστραφει...

Οχι βεβαια οτι δεν ειναι καλη η Β550 , μια χαρα ειναι...

Πιθανόν, σημασία έχει ότι εγώ ενθουσιαάστηκα από την εικόνα που είδα στην 550, οπότε μάλλον από Δευτέρα θα την χτυπήσω να ξεμπερδεύουμε !!

Πιθανόν, σημασία έχει ότι εγώ ενθουσιαάστηκα από την εικόνα που είδα στην 550, οπότε μάλλον από Δευτέρα θα την χτυπήσω να ξεμπερδεύουμε !!

Στην θέση σου θα έκανα το ίδιο. Στο σπίτι του μπατζανάκη μου η U10 παραμένει θολή και ξεπλυμένη την ημέρα, τη νύχτα είναι απλώς υποφερτή (σε blue ray δεν ξέρω).

Στην θέση σου θα έκανα το ίδιο. Στο σπίτι του μπατζανάκη μου η U10 παραμένει θολή και ξεπλυμένη την ημέρα, τη νύχτα είναι απλώς υποφερτή (σε blue ray δεν ξέρω).

Στο μπαλκονι την εχει βαλει?

Παντως ακομη και ετσι να ειναι (που αμφιβαλλω) τουλαχιστον δεν λεει "'Mega" στην γωνια σε οποιοδηποτε και αν βλεπω...

DSC02113.jpg

Δυστυχως εγω δεν βγαζω καλες φωτογραφιες οποτε δανειστηκα μια απο τον συνονόματο JL...