Μόλις πήγα ξανά μια βόλτα στα καταστήματα μόνο και μόνο για να ξανα-απογοητευτώ με την 50U10. Από την άλλη είδα την 50Β650 και έμεινα πολύ ικανοποιημένος, πλην όμως δεν υπάρχει πουθενά λόγω απόσυρσης !!
Anyways, μόλις μέτρησα και τις διαστάσεις του τοίχου που θα μπει η TV και δεν με παίρνει για 50''.. Οπότε αναγκαστικά πάμε για 47'' ή 46'' ιντσών, δυστυχώς.
Ποιες είναι οι πιο αξιόλογες plasma σε αυτή την κατηγορία, μέχρι 1000 ευρώ ?
Φίλε μου όσες φορές και να δείς την Panasonic σε πολυκαταστήματα τόσες φορές θα απογοητεύεσαι
Δεν μπορούν να κάνουν όλοι λάθος που στην προτείνουν
Ψάξε μαγαζί με ΧΑΜΗΛΟ ΦΩΤΙΣΜΟ
Το γράφεις και στο 1ο ποστ Θεαση το βράδυ :a0210:
Δεν διαφωνώ φίλε μου με αυτό που λες... Μπορεί πράγματι σε κατάλληλες συνθήκες να είναι the best value for money, αλλά, όπως είπα,
μου φαίνεται κάπως περίεργο να επιλέξω μια οθόνη που όσες φορές την έχω δει να παίζει ΔΕΝ μου αρέσει..
Οποιος αγορασει πλασμα δυσκολα ξαναγυριζει σε LCD παντως...
Λοιπόν, η U10 εξαντλήθηκε σχεδόν όπου κι αν έψαξα, οπότε σκέφτομαι για την G10 που έχω βρει σε πολύ καλή τιμή (1030 ευρώ !).. Αξίζει τον κόπο, έναντι της U10 άραγε ?
Άκυρο.. Μόλις πουλήθηκε κι αυτή !! Να πάρει η ευχή !! Σαν ζεστά κουλούρια φεύγουν !! Κρίση σου λέει μετά...:grandpa:
Αν βαλεις τις ιδιες τηλεορασεις σε οικιακο περιβαλλον (και με διαφορετικες ρυθμισεις) η διαφορα στην εικονα θα αντιστραφει...
Οχι βεβαια οτι δεν ειναι καλη η Β550 , μια χαρα ειναι...
Πιθανόν, σημασία έχει ότι εγώ ενθουσιαάστηκα από την εικόνα που είδα στην 550, οπότε μάλλον από Δευτέρα θα την χτυπήσω να ξεμπερδεύουμε !!
Στην θέση σου θα έκανα το ίδιο. Στο σπίτι του μπατζανάκη μου η U10 παραμένει θολή και ξεπλυμένη την ημέρα, τη νύχτα είναι απλώς υποφερτή (σε blue ray δεν ξέρω).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.