Αγορα tv για τηλεοπτικο..

jimnyjump

New member
7 April 2009
93
Καλησπέρα..έχοντας καταλήξει πλέον στο ποια θα παρω εγώ(46B650-περιμένω καμια καλη προσφορά..) προέκυψε και αγορά για το σαλόνι των γονιών.Χρήση 100% τηλεοπτικό(η μαμά δεν παίζει παιχνίδια:flipout:),απόσταση 2.5-3μ..Τι προτείνετε;(σχετικά φθηνή αλλά αξιοπρεπή),μαλλον σε 40' λέω για να μην ανέβουμε πολυ,προφανώς πλάσμα..;

Η ιδια τηλεοραση ειναι ,,, για 100 % τηλεοπτικο σημα μαλλον χαμενη παει η G10...

MPEG4 νομιζω οτι εχουν...

Last edited:
'Εχω την 42Χ10 εδώ και δύο μήνες και είμαι υπερευχαριστημένος ειδικά για το τηλεοπτικό που σε ενδιαφέρει κεντάει για τα ψηφιακά όμως έχει μόνο mpeg2.H PF42X10 είναι παραεισαγωγή δεν την εισάγει η ελληνική αντιπροσωπεία.Επίσης βγαίνει και στις 37''.

θεωρείτε την ελλειψη MPEG4 της Panasonic εμποδιο;;με έναν αποκωδικοποιητη δεν θα'μαι οκ μετα;η lg απ'ότι είδα έχει MPEG4..είναι το ίδιο καλη;κάποια άλλη ίσως αντίστοιχη;

Σε MPEG4 αναφερεται στην ειδησεογραφια οτι θα εκπεμψουν τα ψηφιακα. Οποτε.......... (Ποιος μπλεκει τωρα με ξεχωριστους επιγειους δεκτες MPEG4)

Last edited:
Αν εχει η LG δεκτη MPEG4 τοτε παρε την LG...

Ειχα την λανθασμενη εντυπωση οτι και η X10 εχει δεκτη MPEG4...
Ευχαριστώ παιδια-bye- διαβασα καλα σχολια για την lg..θα την κοιταξω..αν την εχει καποιος παντως ας πει κατι..

ρε παιδιά sorry αν ρωτάω βλακεία αλλα ρώτησε η μάνα μου εναν με τηλεοράσεις γνωστό της και της είπε ότι οι plasma έχουν περισσότερη ακτινοβολία και να πάρει lcd...φαντάζομαι δεν ισχύει ε;:FSGSFGS4:η μόνη διαφορά είναι στην κατανάλωση ρεύματος;:guitarist:

ρε παιδιά sorry αν ρωτάω βλακεία αλλα ρώτησε η μάνα μου εναν με τηλεοράσεις γνωστό της και της είπε ότι οι plasma έχουν περισσότερη ακτινοβολία και να πάρει lcd...φαντάζομαι δεν ισχύει ε;:FSGSFGS4:η μόνη διαφορά είναι στην κατανάλωση ρεύματος;:guitarist:
...και στην θερμοτητα ε;υπάρχει κανένας λόγος να πάρει lcd αφού μονο τηλεοπτικά θα βλέπει;;:grandpa:

Mελετες εδειξαν οτι μετα απο 139 χρονια συνεχους παρακολουθησης πλασμα ειναι πιθανο να βγαλουν οι γυναικες μουστακι και να παχυνουν τα φρυδια τους.
Η ζέστη παντως ισχυει.

Τι σχέση έχει ο γνωστός με τις τηλεοράσεις;
Μάλλον καμία......

Οι plasma όντως έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος.