Αγορά TV ή TV-Monitor για PS4

gkalogerop

New member
26 June 2006
9
Καλημέρα,

Θα ήθελα να αγοράσω μία TV για το δωμάτιο του γιού μου από 28-32'', για χρήση PS4 και ταινίες. Στις τεχνικές προδιαγραφές θεωρείται ότι είναι οκ να είναι Full HD, 100Hz, να έχει game mode & μικρό input lang; (π.χ Samsung UE32F5000AWXXH στα 250 €;)
Άλλη λύση θα ήταν ένα TV-Monitor;

Ευχαριστώ

Μια χαρά είναι η συγκεκριμένη για gaming και έχει και καλή τιμή. Η πραγματική ανανέωση (από το πάνελ) είναι βέβαια 50/60 Hz αλλά για την συγκεκριμένη χρήση και το συγκεκριμένο μέγεθος (32") μικρό ρόλο παίζει (στο game mode όλες οι τηλεοράσεις στα 50/60 Hz λειτουργούν).

Το έχεις ψάξει το θέμα από ότι βλέπω αλλά καλά κάνεις και ρωτάς.-bye-

Last edited:
Καλημέρα,

Θα ήθελα να αγοράσω μία TV για το δωμάτιο του γιού μου από 28-32'', για χρήση PS4 και ταινίες. Στις τεχνικές προδιαγραφές θεωρείται ότι είναι οκ να είναι Full HD, 100Hz, να έχει game mode & μικρό input lang; (π.χ Samsung UE32F5000AWXXH στα 250 ;)
Άλλη λύση θα ήταν ένα TV-Monitor;
Ευχαριστώ
Για μενα πηγαινε καλυτερα σε sony.Εχουν χαμηλοτερο input lag σε σχεση με τις samsung,και ειναι τοπ επιλογες για αυτο που την θες.

Και εγώ για εκεί ήμουν μέχρι που είδα την samsung F5000.
Νόμιζα ότι η sony με είχε εγκλωβίσει και ότι έπρεπε για κάτι ποιοτικό ( όχι τίποτα R480 , αυτά πρέπει να διευκρινίζονται , ότι δηλαδή λίγα μοντέλα της sony έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χαμηλό input lag ) να σκάσω 400 εύρα τουλάχιστον , μετά είδα το input lag ( 16 ms , πολλές sony θα ζήλευαν τέτοιο νούμερο ) F5000 και μετάνιωσα.
Ευτυχώς ήταν εντός 15 ημερών και έτσι την γύρισα , γλίτωσα τα λεφτά μου και βολεύτηκα με f5000.
Μένει να δούμε αν η Η5000 ( 2014 ) θα είναι σε input lag , μια από τα ίδια , ώστε άμα χαλάσει η F5000 να έχω διέξοδο.
Όπως και νάχει , καλές θέασης με οποια διαλέξεις.
( πληροφοριακά μετά από τα 250 , πας 370 euro , και μοντέλο w705 αν θες sony )