αγορά tv κάτω από 750ευρώ

The Protective Skin Glass system reduces the gap between the outer glass and filter by 70 percent, virtually eliminating double imaging and helping to reduce glare.

http://www.slashgear.com/lg-plasma-hdtv-ces-2010-range-boast-super-narrow-bezels-0668178/

440px-Plasma-display-composition.svg.png

Η αποσταση μεταξυ του εξωτερικου γυαλιου (front glass) και του διηλεκτρικου (dielectric layer) μειωνεται αρκετα για να μην υπαρχουν εσωτερικες ανακλασεις και ειδωλα σε μεγαλες γωνιες θεασης (πανω απο 160 μοιρες).

Σας ευχαριστώ όλους όσους μπήκατε στον κόπο να μου απαντήσετε,η βοήθειά σας στο να ξεδιαλύνω κάποια θέματα και να κατασταλάξω ήταν πολύτιμη.:worshippy:

Πάντως για 700 ευρά η 50άρα V350, είναι πολύ δελεαστική πρόταση.
Αρκεί να δεί κανείς πώς παίζει σε συνθήκες ημέρας και να ανέβει κάποια δοκιμή.

Re: Απάντηση: αγορά tv κάτω από 750ευρώ

Πάντως για 700 ευρά η 50άρα V350, είναι πολύ δελεαστική πρόταση.
Αρκεί να δεί κανείς πώς παίζει σε συνθήκες ημέρας και να ανέβει κάποια δοκιμή.

πιστεύω ότι θα έχει αντανακλάσεις την ημέρα και μια δοκιμή πάντα βοηθάει όπως επίσης και η θέαση της σε κάποιο κατάστημα.
όμως για κάποιον που έχει 2-3 μέτρα απόσταση και μικρό budget (απόλυτα λογικό στις μέρες μας) τι να προτιμήσει??? μια 40άρα lcd - πανασόνικ σε 42??? φωνάζει ότι σε αυτή την τιμή είναι και αυτή value for money όπως και η pk550. αντίπαλοι είναι μόνο οι 51άρες samsung που όμως νομίζω ότι είναι hdready σε αυτά τα χρήματα.
επίσης value for money προβλέπω να είναι και η 60άρα lg για κάποιον που έχει απόσταση 3+ μέτρα.

Ανακλασεις μπορει να εχει αλλα το σιγουρο ειναι οτι το value for money θα χτυπαει κοκκινο.

Η περυσινη PK550 ηταν καλυτερη σε εικονα απο ολες τις "LED" της LG και η τιμη της ηταν στο μισο εως ενα τριτο.

έτοιμος είμαι να την παραγγείλω κι ας μην την έχω δεί. πόσο χειρότερη μπορεί να είναι από την ΡΚ550? και είναι και φτηνότερη!

έτοιμος είμαι να την παραγγείλω κι ας μην την έχω δεί. πόσο χειρότερη μπορεί να είναι από την ΡΚ550? και είναι και φτηνότερη!
νομιζω οτι την ειδα στο

νομιζω οτι την ειδα στο saturn συγγρου η στο media mark φαληρου. ηταν σε περιπτερο lg. αν ξαναπερσω θα σου πω.
καλυτερα να παρεις 3-4 μεγαλα καταστηματα τηλ να σου πουνε που την εχουνε διαθεσιμη και μετα να ρωτησεις στο υποκαταστημα εαν ειναι στημενη να περασεις να την δεις πριν την παραγγειλεις.βεβαια απ'οτι λενε αρκετοι πλασμα και φωτα καταστηματος δεν βοηθανε αλλα απο κοντα ολο και κατι θα δεις.
παρεπιπτοντος το καλυτερο καταστημα (κατα την αποψη μου ) για να δεις μια tv ειναι το πλαισιο athens heart και καλλιθεας μιας και ειναι σε πολυ σκοτεινο σημειο στημενες.
offtopic ,το μεγαλυτερο αστειο ειναι με τους projector που ειναι σε φωτεινοτατα σημεια σχεδον σε ολα τα μαγαζια που εχω δει ωστε ισα ισα διακρινεις οτι κατι δειχνουν, τσαμπα καιει η λαμπα δηλαδη.. στον mega κοτσοβολο ηλιουπολης παλι μου αρεσε ο χωρος που εκλεινε με κουρτινες και γινοταν απολυτο σκοταδι.

Δεν ξέρω αν απαντήθηκε αυτό που ρώτησες σχετικά με το dts.
Οι περισσότερες τηλεοράσεις, τουλάχιστον μέχρι τώρα, ΔΕΝ μπορούν να αποκωδικοποιήσουν τον dts ήχο στα αρχεία mkv, ώστε να μην έχεις ήχο.
Όσες μπορούν να διαβάσουν-αποκωδικοποιήσουν το dts το "συμπυκνώνουν" σε 2 κανάλια στέρεο για αναπαραgωγή, ή το περνάνε σαν πολυκάναλο σήμα για εξωτερική σύσκευή συνήθως στην έξοδο SPDIF.

οκ,λύθηκε και η απορία με τον ήχο,σ ευχαριστώ φίλε μου.
Τώρα μια ακόμη ερώτηση,ίσως μπορεί να απαντηθεί εδώ για να μην ανοίγω καινούριο τόπικ.
Έχω ένα λάπτοπ,με αρκετά καλό επεξεργαστή και κάρτα που υποστηρίζει HD,ενα media player θα μου πρόσφερε κάτι παραπάνω ?

..αυτό δυστυχώς όμως δέ παίζει το φορητό samsung 320 (ενω το wdlive τον βλέπει) και αναγκάζομαι και κουβαλάω τον μεγαλό lacie με το φορτιστή του κλπ...

Η δική μου γνώμη είναι πως κανένα από τα players δεν μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως τον υπολογιστή (εκτός από μερικά που κοστίζουν όσο και ο υπολογιστής...).
Όλο και κάποιο codec ήχου ή εικόνας δεν υποστηρίζεται (τώρα, αλλά και στο μέλλον, καθώς αυτά αλλάζουν μέσα σε λίγους μήνες), όλο και κάποιο υπότιτλο έχεις ξεχάσει και τον ψάχνεις τελευταία στιγμή, έτσι κι αλλιώς γεμίζει ο τόπος καλώδια με τους εξωτερικούς φορητούς κ.α.
Νομίζω πως ένα λαπτοπ ικανό να παίζει τα HD αρχεία είναι καλύτερη λύση.

Player που αγοράστηκαν κατά καιρούς, σύντομα τα εγκαταλείψαμε.

Εγώ έχω φτιάξει ένα pc με AMD Zacate 18W TDP και έχω και επεξεργαστική ισχύ για κάθε είδους/ανάλυσης ταινίας και δεν έχω προβλήματα συμβατότητας.
190 μου κόστισε η υλοποίησή του.

Re: Απάντηση: αγορά tv κάτω από 750ευρώ

..αυτό δυστυχώς όμως δέ παίζει το φορητό samsung 320 (ενω το wdlive τον βλέπει) και αναγκάζομαι και κουβαλάω τον μεγαλό lacie με το φορτιστή του κλπ...

Εχεις επικοινωνησει με την CA?

Σε ενα αλλο μελος με παρομοιο προβλημα ειχε βρεθει λυση (που δεν ξερω ποια ειναι ομως).

Απάντηση: Re: Απάντηση: αγορά tv κάτω από 750ευρώ

Εχεις επικοινωνησει με την CA?

Σε ενα αλλο μελος με παρομοιο προβλημα ειχε βρεθει λυση (που δεν ξερω ποια ειναι ομως).
είναι αλήθεια πως όχι.. Υποψιάζομαι οτι είναι λόγω του οτι φορμαρίστηκε σε ntfs με το μέγιστο cluster size γιατι τον έχω να μεταφέρω projects με μεγάλα αρχεία ασυμπίεστου βίντεο. Πάντως κ στο wd, παίζει μόνο απο τη πλαϊνή θύρα και όχι απο τη πίσω...

Να ρωτήσω κάτι άσχετο?Καταγγελίες για κακή εξυπηρέτηση είτε από αντιπροσωπεία είτε από κατάστημα επιτρέπονται στο φόρουμ?
Και αν ναι,σε ποιον τομέα την κάνω?

Εγώ έχω φτιάξει ένα pc με AMD Zacate 18W TDP και έχω και επεξεργαστική ισχύ για κάθε είδους/ανάλυσης ταινίας και δεν έχω προβλήματα συμβατότητας.
190 μου κόστισε η υλοποίησή του.
χμμμ!
190 Ε μονο?
Ενδιαφερον set up!