Αγορά ΤV/κονσόλας

luxorious

New member
19 February 2008
42
Καλησπέρα πιπλ. Είμαι άσχετος και χρειάζομαι τα φώτα σας. Θέλω να αγοράσω νέα τηλεόραση. Η απόσταση είναι γύρω στα 2.5 με 3 μέτρα, θα βλέπω κυρίως ταινίες που κατεβάζω online, άντε κανένα dvd, έχω sky digital οπότε μάλλον έφτασε η ώρα να ενεργοποιήσω και το HD option του ενώ υπάρχει σκέψη να αγοράσω και μία κονσόλα. Οπότε οι απορίες συνοψίζονται στα παρακάτω:

α. lcd ή plasma?
β. πόσες ίντσες (42' ή περισσότερες) ?
γ. τι τεχνολογία να υποστηρίζει (hd ready ή full hd)?
δ. ποιά κονσόλα αξίζει τα λεφτα της (Xbox360 ή PS3)?

να σημειώσω αναφορικά με το budget ότι δεν θέλω κάτι εξαιρετικά φτηνό αλλά δυστυχώς δεν θέλω να δώσω και 3 χιλιάρικα για μια Kuro που όλοι κόβονται, όχι για τίποτα άλλο απλά πιστεύω ότι δεν θα μπορέσω να την απολάυσω όπως της αρμόζει λόγω τεχνολογίας στην ελλάδα και ασχετίλας δικής μου. είμαι μέσος χρήστης έτσι και αλλιώς και δεν μπορώ να μπλέξω με επιχρυσωμένα καλώδια και λοιπά ταλέντα γιατί δεν κατέχω το σπορ. οπότε λετ δε ντιμπειτ μπιγκιν.

ευχαριστώ α πριόρι

:smash:

α. lcd ή plasma?
β. πόσες ίντσες (42' ή περισσότερες) ?
γ. τι τεχνολογία να υποστηρίζει (hd ready ή full hd)?
δ. ποιά κονσόλα αξίζει τα λεφτα της (Xbox360 ή PS3)?

α)Ειδικα για χρηση με κονσολα καλυτερα LCD
β) 37-42" ειναι καλα
γ)Στο μεγεθος αυτο δεν παιζει κανενα ρολο καθως δεν θα δεις διαφορα
δ)Το ΧΒΟΧ 360 εχει περισσοτερα και καλυτερα παιχνιδια και καλυτερη Online υπηρεσια (XBOX Live)

Περίπου σαν κι εσένα ήμουν και κατέληξα να πάρω την...
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1034154
που είναι πακέτο μαζί με το xbox.

Απόλυτα ευχαριστημένος από την τηλεόραση μέχρι τώρα και απο το xbox φυσικά.
Τώρα για τις ερωτήσεις σου...
α. LCD αν ξοδεύεις πολλές ώρες με games. plasma για καλύτερη ποιότητα στα τηλεοπτικά κανάλια.
β. 42 είναι καλά για την απόσταση σου πιστεύω.
γ. Καλύτερα fullHD αν σε παίρνει οικονομικά. Αν και θα σου είναι ψιλοάχρηστο τώρα ίσως χρειαστεί στο άμεσο μέλλον.
δ. Αν είσαι gamer τότε xbox ασυζητητί. PS3 αν θέλεις ένα φτηνό bluray player + κάποια games....

Ένα ιδανικό πακέτο για σένα φίλε μου είναι η Sony KDL-40V3000 με PS3 και καλώδιο HDMI με 1700Ε από το πλαίσιο

ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση αλλά θα ζητήσω και κάποια ενδεικτικά μοντέλα για να τα τσεκάρω. θέλω να κάνω άμεση αγορά γιατί αν το ψάχνω εσαεί θα αγοράσω τουβου του γνωστού αγίου ανήμερα:grandpa:

και οι 2 προτασεις απο πλαίσιο? τελικά όντως αξίζει σαν τιμές και σέρβις να υποθέσω. δεν είμαι φανατικός gamer απλά να έχω και καμία κονσόλα για να θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια. προς ps3 με κόβω για blu ray και τα συναφή. να μην πάρω 47αρα λέτε γκαιζ ε? θα μου πεταχτούν τα μάτια?

Έχω δει 50ρα plasma από 3m και ήταν μια χαρά (απολαυστικά μπορώ να πω), οπότε οι 46", 47" παίζουν και παραπαίζουν!

Δες και την sumsung F86.

ε να βάλω ένα όριο χρηματικό σε αυτό το σημείο. επειδλη έχω πληρώσει στο παρελθόν 4 χιλιάρικα για tv το κόβω στη μέση τώρα. max το 2χίλιαρο.

Εξαρτατε......... απο το ποσα ζηταει για να γινει δικια σου .

Εξω ηδη η 40ρα εφτασε τα 1370 Ευρω και εδω ζητανε μανα πατερα και φορολογικη ενημερωτητα μαζι με τα 1800+ευρα .
Ενω κανονικα επρεπε με την ταμπελα της τιμης .......τα 1800 τοσα να λενε και με μικρα γραματα..............ψαχνουμε για μαλακες αρ γιου ιντρεστινκ ?

Τι να πουν και οι Χmen τοτε ?
Η οι Kuroκρατορες ?
Οτι δεν τους εμεινε σωβρακο απο τις DVDoρευσεις ?
Αλλωστε εσυ δεν πιανεσε ....... εισαι καψουρης :flipout::flipout:

Τι να πουν και οι Χmen τοτε ?
Η οι Kuroκρατορες ?
Οτι δεν τους εμεινε σωβρακο απο τις DVDoρευσεις ?
Αλλωστε εσυ δεν πιανεσε ....... εισαι καψουρης :flipout::flipout:

ινάφ με τι καψούρες, άρτι χωρισμένος είμαι, μην μιλάτε για τέτοια. για tv και xbox360 ή ps3 είναι ο προβληματισμός. συνοδοιπορευθείτε.

α θα βλέπω και SKY HD οπότε ίσως να το λάβουμε και αυτό υπόψη. είπε ο υποφαινόμενος ασχετίλας.

:music-smiley-005: