- 19 February 2008
- 42
Καλησπέρα πιπλ. Είμαι άσχετος και χρειάζομαι τα φώτα σας. Θέλω να αγοράσω νέα τηλεόραση. Η απόσταση είναι γύρω στα 2.5 με 3 μέτρα, θα βλέπω κυρίως ταινίες που κατεβάζω online, άντε κανένα dvd, έχω sky digital οπότε μάλλον έφτασε η ώρα να ενεργοποιήσω και το HD option του ενώ υπάρχει σκέψη να αγοράσω και μία κονσόλα. Οπότε οι απορίες συνοψίζονται στα παρακάτω:
α. lcd ή plasma?
β. πόσες ίντσες (42' ή περισσότερες) ?
γ. τι τεχνολογία να υποστηρίζει (hd ready ή full hd)?
δ. ποιά κονσόλα αξίζει τα λεφτα της (Xbox360 ή PS3)?
να σημειώσω αναφορικά με το budget ότι δεν θέλω κάτι εξαιρετικά φτηνό αλλά δυστυχώς δεν θέλω να δώσω και 3 χιλιάρικα για μια Kuro που όλοι κόβονται, όχι για τίποτα άλλο απλά πιστεύω ότι δεν θα μπορέσω να την απολάυσω όπως της αρμόζει λόγω τεχνολογίας στην ελλάδα και ασχετίλας δικής μου. είμαι μέσος χρήστης έτσι και αλλιώς και δεν μπορώ να μπλέξω με επιχρυσωμένα καλώδια και λοιπά ταλέντα γιατί δεν κατέχω το σπορ. οπότε λετ δε ντιμπειτ μπιγκιν.
ευχαριστώ α πριόρι
:smash:
α. lcd ή plasma?
β. πόσες ίντσες (42' ή περισσότερες) ?
γ. τι τεχνολογία να υποστηρίζει (hd ready ή full hd)?
δ. ποιά κονσόλα αξίζει τα λεφτα της (Xbox360 ή PS3)?
να σημειώσω αναφορικά με το budget ότι δεν θέλω κάτι εξαιρετικά φτηνό αλλά δυστυχώς δεν θέλω να δώσω και 3 χιλιάρικα για μια Kuro που όλοι κόβονται, όχι για τίποτα άλλο απλά πιστεύω ότι δεν θα μπορέσω να την απολάυσω όπως της αρμόζει λόγω τεχνολογίας στην ελλάδα και ασχετίλας δικής μου. είμαι μέσος χρήστης έτσι και αλλιώς και δεν μπορώ να μπλέξω με επιχρυσωμένα καλώδια και λοιπά ταλέντα γιατί δεν κατέχω το σπορ. οπότε λετ δε ντιμπειτ μπιγκιν.
ευχαριστώ α πριόρι
:smash: