Αγορά ΤV/κονσόλας

οπότε μέχρι στιγμής το debate είναι

>>Toshiba Regza 40XF355DG
>> Samsung F86
>> Sharp Aquos LC-42XD10Ε LCD TV 42'' με XBOX 360 Arcade System και
>> Sony KDL-40V3000 LCD TV 40'' Full HD με Playstation 3 (40GB)

κάνω ένα ρικάπ, βολέυει. τόσο όσον αφορά το horniness αντέχω. αρκεί να μην ξεπερνάει το 2μισαχίλιαρο.

ακούω τύμπανα πολέμου :drummer:

as Horny as you can be........... 40x3500 δε χορνιεστ οβ ολ .
Μεινε αναμεσα σ αυτες τις 2 για να μπλοφαρεις το μυαλο σου
Toshiba Regza 40XF355DG
Samsung F86

Και στο τελος παρε την 40XF355DG ...........oπως ειπα και σε αλλο τοπικ η Samy στην ελλαδα ψαχνει για θυματα .
Μιλαμε για γ@μω την απαξιωση στις τιμες της εξω , αλλα εδω το παιζουν σκληρο καρυδι .........μεχρι να τις φερει το πρακτικερ:flipout::flipout::flipout:

as Horny as you can be........... 40x3500 δε χορνιεστ οβ ολ .
Μεινε αναμεσα σ αυτες τις 2 για να μπλοφαρεις το μυαλο σου
Toshiba Regza 40XF355DG
Samsung F86

Και στο τελος παρε την 40XF355DG ...........oπως ειπα και σε αλλο τοπικ η Samy στην ελλαδα ψαχνει για θυματα .
Μιλαμε για γ@μω την απαξιωση στις τιμες της εξω , αλλα εδω το παιζουν σκληρο καρυδι .........μεχρι να τις φερει το πρακτικερ:flipout::flipout::flipout:

πολλή αγάπη έχεις την 40XF355 και έξω υπάρχουν και γι αυτήν ράμματα για τη γούνα της,η V3000 είναι εφάμμιλη και με μόλις 1380Ε+άτοκες δόσεις

ναι αλλά η μία είναι 46άρα και η άλλη 40άρα. νο?

Και οι 2 40ρες ειναι αλλα εχουν και μεγαλη αδερφη επισης .
Tωρα ειτε 40 ειτε 46 nobody fucks with X .
Μονο η ποιοτητα που αγορασεις ειναι ιναφ ........... και δεν θα τη πουλησει ΠΟΤΕ το πρακτικερ 600 ευρω ποιο κατω απο οσο την αγορασες :afro:

πολλή αγάπη έχεις την 40XF355 και έξω υπάρχουν και γι αυτήν ράμματα για τη γούνα της,η V3000 είναι εφάμμιλη και με μόλις 1380Ε+άτοκες δόσεις

Ραματα εχουν ολες .......... προτιμω W απο τα υπολοιπα αλφαβητογραμματα της sony .

Και οι 2 40ρες ειναι αλλα εχουν και μεγαλη αδερφη επισης .
Tωρα ειτε 40 ειτε 46 nobody fucks with X .
Μονο η ποιοτητα που αγορασεις ειναι ιναφ ........... και δεν θα τη πουλησει ΠΟΤΕ το πρακτικερ 600 ευρω ποιο κατω απο οσο την αγορασες :afro:

αυτο για το πρακτικερ είναι πόνος. οκ. και κοσνόλα πια ρε παίδες? (τώρα μεταξύ μας άλλο 40 και άλλο 46):rifle:

αυτο για το πρακτικερ είναι πόνος. οκ. και κοσνόλα πια ρε παίδες? (τώρα μεταξύ μας άλλο 40 και άλλο 46):rifle:

PS3 αν σε καλυπτει και η παιχνιδογκαμα , εγω μονο GT παιζω και δεν την εχω παρει μεχρι να βγει το GT5 οποτε δεν γνωριζω παραπερα .
Το blue ray ομως ειναι πλεον sony μονοπωλειο .

Τερμα φευγω τωρα και αφηνω αυτα τα 46ρια για τον πονο

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/805834_-le-46f86bd-samsung.html
http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/845947_-kdl-46x3500-sony.html

Συμφωνω.

Στο AVforum μια φορα συγκρινα μια Samsung με μια Sony και οι ιδιοι οι κατοχοι Samsung ελεγαν οτι η Sony ειναι αλλη κλαση σαν μαρκα απλως πηραν Samsung σαν πιο φθηνη.

Εδω στο Ελλαντα ανεβαζουν τις τιμες στα επιπεδα της Sony δινουν και κανα πουρμπουαρ σε κανα πωλητη και βρηκαν το μηνα που τρεφει τους υπολοιπους...

Συμφωνω.

Στο AVforum μια φορα συγκρινα μια Samsung με μια Sony και οι ιδιοι οι κατοχοι Samsung ελεγαν οτι η Sony ειναι αλλη κλαση σαν μαρκα απλως πηραν Samsung σαν πιο φθηνη.

Εδω στο Ελλαντα ανεβαζουν τις τιμες στα επιπεδα της Sony δινουν και κανα πουρμπουαρ σε κανα πωλητη και βρηκαν το μηνα που τρεφει τους υπολοιπους...

Ετσι ειναι οπως τα λεει ο καπτεν .
Στο ξωτερικο κανουν συναγωνισμο τα ονλαιναδικα ποιο την εχει περισσοτερο κατω απο τα 1500 ( και με καραβιες ετοιμοπαραδοτες ) και εδω σε κανουν να αισθανεσε οτι σου κανουν και τη χαρη που στη δινουν στα 1800+ .
Να μην παω μακρυα ομως , σημερα πηγα να κοζαρω ψυγεια στα κωστσοβολαδικα με τον βοηθο μου , στον Κωστο 849 η 32R86 και απεναντι στην Η.Α. 699 σε 6 ατοκες και οι δυο Fourliδικες , τελικα την εκλεισε σημερα τ απογευμα θα ερθει παραγγελεια .
Στην παραλαβη θα παμε μαζι .......... και πολυ θα γουσταρω να ειναι κανενα demato ( i like to fuck with others people money ) να μαθουμε ολοι μαζι το καζαντζοκ :flipout::flipout:

Στην παραλαβη θα παμε μαζι .......... και πολυ θα γουσταρω να ειναι κανενα demato ( i like to fuck with others people money ) να μαθουμε ολοι μαζι το καζαντζοκ :flipout::flipout:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ! Κάπως έτσι σε βλέπω!:rifle:

Χανω τετοια παρτυ ?
Σημερα ηρθε μια πωλητρια να μ εξυπερετηση ( εγω πηγα απλως να δω χωρους στα ψυγεια για να δω τι θα παρω online ) και της λεω ναι βεβαιως ...... μπορειτε να μας πειτε την διαφορα της κλιματολογικης κλασης S ,SN ,& T σε τι θερμοκρασιακο ευρος ανταποκρινοντε στα ψυγεια σας ?
f035.gif
f035.gif

Αφου μου ειπε μετα απο μερικη παυση , οτι ολα ειναι για την Ελλαδα με ενημερωσε ευγενικα οτι αν την θελησω να την φωναξω , νοικοκυρεμενα πραματα .

Απάντηση: Re: Αγορά ΤV/κονσόλας

Χανω τετοια παρτυ ?
Σημερα ηρθε μια πωλητρια να μ εξυπερετηση ( εγω πηγα απλως να δω χωρους στα ψυγεια για να δω τι θα παρω online ) και της λεω ναι βεβαιως ...... μπορειτε να μας πειτε την διαφορα της κλιματολογικης κλασης S ,SN ,& T σε τι θερμοκρασιακο ευρος ανταποκρινοντε στα ψυγεια σας ?
f035.gif
f035.gif

Αφου μου ειπε μετα απο μερικη παυση , οτι ολα ειναι για την Ελλαδα με ενημερωσε ευγενικα οτι αν την θελησω να την φωναξω , νοικοκυρεμενα πραματα .

πολύ χαίρομαι που μένουμε στο θέμα συζήτησης. :Banane0:

το έκανα ποστ και στο 8ρεντ για κουντο. αν και δεν σκέφτομαι να αγοράσω kuro θέλω να κράξω κάπως τα ελληνικά καταστήματα που έχουν τις χειρότερες τιμές ενώ έχουμε τους χειρότερους μισθούς.
σε αμερικανικό site τη δίνουν 2.088 USD (1.409 EUR) , σε βρετανικό 1,900 GBP (2,522 EUR) και στο πιο φτηνό ελληνικό 3.239,00 . Γαμώ;

Απάντηση: Re: Αγορά ΤV/κονσόλας

f035.gif
f035.gif

κοψε την συνδεση του OTE γιατι δεν σε βλεπω καλα.

:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Αγορά ΤV/κονσόλας

κοψε την συνδεση του OTE γιατι δεν σε βλεπω καλα.

:flipout::flipout:

Μακαρι να μπορουσα , αλλα εδω που μενω............ασε μην ξυνεις πληγες τωρα .
Στο θεμα μας λοιπον.....λοιπον luxorious πως σε κοβεις ?
θα sonareis η απλα θα μαζευτειτε να τζαμαρετε με καμμια Zαμσουνγκ ?
Σε στενο 40ρι η με φαρδυ 46 λαστιχο για XL καταστασεις ?

άσε έπαθα ζημιά, βρήκα την kuro και με όλες τις λαμογιές και τα λοιπά 8α μοθ κοστίσει μαξ 1.600 ευρώ. αλλά ρε σμουθι είναι μέσω sites με pobox αμερική η διαδικασία. να το κάνω το λάθος να ασχοληθώ ή οχι? το 40άρι είναι σλικ δεν λέω αλλά και το 46 είναι 46 γαμώτο. :speechless-smiley-0