Αγορά tv-lcd 32''-βοήθεια!!!

elivouk

New member
14 April 2011
9
Καλησπέρα σε όλους!
Θέλω να παραγγείλω tv 32'' αλλά ψάχνω όσο το δυνατόν οικονομική λύση...έχω δει αυτές τις δύο στο e-shop αλλά δεν ξέρω ποια είναι καλύτερη για να διαλέξω.
LG 32LK430 32'' LCD TV´:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169446
SAMSUNG LE32D450 32'' LCD TV
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157055

Να πω ότι θα τοποθετηθεί σε μία πολύ μικρή κουζίνα (οπότε και θα βλέπουμε από πολύ κοντά!) για κάποιους μήνες και μετά θα μεταφερθεί σε υπνοδωμάτιο. Επίσης να πω ότι είναι για τα πεθερικά μου που δεν έχουν καν απαιτήσεις (να φανταστείτε η παλιά έχει χάλια ηχεία δεν ακούς σχεδόν τίποτα εδώ και κάνα μήνα κ όμως υπομένουν) αλλά φοβάμαι να διαλέξω μήπως η ποιότητα δεν είναι καλή ειδικά επειδή βλέπουν από πολύ κοντά τηλεόραση (καμιά φορά ακόμα κ από 1-1.5μ.) κ τέλος πάντων βλέπουν κ άλλοι στο σπίτι κάποιες φορές οπότε μην είναι κ χάλια. Εχετε καμιά ιδέα να με βοηθήσετε ρε παιδιά-από το απόγευμα ταλαντεύομαι ανάμεσα στις δύο και θα σκάσω αν δεν την παραγγείλω...

Το προηγουμενο μοντελο της Samsung 32C450 την ειχα δει πολλες φορες και ηταν αρκετα καλη.

Γενικα μην περιμενεις μεγαλες διαφορες στην εικονα και οι δυο καλυπτουν τις απαιτησεις σου.

Ευχαριστώ πολύ Yperion! Δηλαδή δεν θα έχει διαφορά το full high definition της LG από το HD ready της SAMSUNG σε πολύ μικρή απόσταση θέασης? Είναι σίγουρο αυτό ή θα ξεχωρίζουν τα pixels όπως έχω δει σε πολλές...επίσης ενώ η LG έχει καλύτερη ανάλυση η SAMSUNG έχει καλύτερη αντίθεση και φωτεινότητα, μήπως τελικά αυτό είναι πιο σημαντικό (καλύτερο μαύρο νομίζω ε?) για την μετέπειτα χρήση της σε υπνοδωμάτιο? Δεν ξέρω ρε παιδιά, μπορείτε να μου πείτε που έγκειται οι διαφορές τους τελικά ώστε να αποφασίσω? Ισως με καλύπτουν κ οι δύο δεν λέω αλλά θέλω να ξέρω τι το διαφορετικό θα δω στην κάθε μία τελικά - έτσι να μαθαίνουμε κιόλας!

Η samsung δεν ειναι πλέον διαθέσιμη στο e-shop ...

Άργησες maaan, την τελευταία την πήρα εγώ. :BXVZCBXZ6:
Ελπίζω να μην.....:damnyou:
θα σας πω μόλις την παραλάβω!
ευχαριστώ όλους!