αγορά TV- LCD 32"

Jiraya

New member
15 December 2007
13
0
λοιπόν, θέλω τα φώτα σας γιατί ψάχνω ψάχνω και άκρη δε βρίσκω. Σκοπεύω τώρα για τα Χριστούγεννα να αγοράσω μια LCD 32" την οποία θα τοποθετήσω σε υπνοδωμάτιο όπου και η απόσταση θέασης κυμαίνεται από 2,5-3 μέτρα. Τα χρήματα που σκοπεύω να διαθέσω είναι στη χειρότερη ως 1000 ευρώ( θα προτιμούσα ωστόσο να ξοδέψω μέχρι 900, το χιλιάρικο μόνο αν υπάρχει κάτι πραγματικά εξαιρετικό που αξίζει την υπέρβαση). Τι μου προτείνετε; βοηθήστε παίδες γιατί χάνω τον ύπνο μου. Μια υποσημείωση: θα ήθελα να έχει δυνατότητα σύνδεσης s-video ή VGA για να τη συνδέω με ένα παλιό laptop ώσπου να πάρω καινούριο

Δεν χρειαζετε να ψαχνεις πολυ , Samy R86 με 800 ευρωπουλακια απο το πλαισιο και εισαι ΟΚ.

Εχω βρει και αυτην SONY KDL-32T3000 απο λιμναιο σε τιμη 837e .Γνωριζει κανεις εαν ειναι καλυτερη απο την SAMSUNG.:chinscratch::chinscratch::chinscratch:

Καλύτερη από τη Samsung είναι η Panasonic lxd32.
Αλλά κοστίζει κάτι παραπάνω από 1000, ξεπερνάει τα 1200 ευρώ...

Εχω βρει και αυτην SONY KDL-32T3000 απο λιμναιο σε τιμη 837e .Γνωριζει κανεις εαν ειναι καλυτερη απο την SAMSUNG.:chinscratch::chinscratch::chinscratch:

Καινουργιο μοντελο ειναι και η τιμη που την βρηκες πολυ καλη για την περιοδο ταυτη .

Ας πάρει την 32S3000 με κάτω από 780Ε που είναι ολόιδια με την Τ3000 με διαφορά μια ασημί λωρίδα

samsung μπορείτε να μου πείτε ποιο ακριβώς μοντέλο;
επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμη: αν πάω σε Sony SONY KDL-32D3000 ή Philips 32PFL9632D(που από ότι διαβάζω πρόκειται για τα κορυφαία μοντέλα της αγοράς) αξίζουν τα λεφτά τους; εννοώ έχουν καλό λόγο απόδοση/τιμή ή σε κανα 3μηνο από 1100 που είναι τώρα θα πάνε στα 500 ευρώ;

Βρε παιδια αυτη η sony η 32U3000 στα 699 τι λεει?Μοντελο προς αποσυρση ειναι,γιατι στο site της sony δεν υπαρχει!:chinscratch:

Βρε παιδια αυτη η sony η 32U3000 στα 699 τι λεει?Μοντελο προς αποσυρση ειναι,γιατι στο site της sony δεν υπαρχει!:chinscratch:
Την εστειλαν εκει που ανηκει .............στο Σχιστο :flipout:

εγω λεω να παρεις ενα σχοινι και να το δεσεις γυρω απο το λαιμο σου...ετσι δε θα σκεφτεσαι ποια τv να παρεις!!!-bye-

Re: Απάντηση: αγορά TV- LCD 32"

εγω λεω να παρεις ενα σχοινι και να το δεσεις γυρω απο το λαιμο σου...ετσι δε θα σκεφτεσαι ποια τv να παρεις!!!-bye-

Δεν μας χαλασε ομως που αυριο παμε να παραλαβουμε 2 R86 και με 740 ευρωπουλακια εκαστος!!!!!!!Ολο σε φτιαχνω μωρη κουφαλα αλκη!!!!!:BDGBGDB55::guitarist::Banane0::music-smiley-005::drummer::music-smiley-006:

Re: Απάντηση: αγορά TV- LCD 32"

Δεν μας χαλασε ομως που αυριο παμε να παραλαβουμε 2 R86 και με 740 ευρωπουλακια εκαστος!!!!!!!Ολο σε φτιαχνω μωρη κουφαλα αλκη!!!!!:BDGBGDB55::guitarist::Banane0::music-smiley-005::drummer::music-smiley-006:

740 !!!! πα μαλ , πα μαλ , πα μαλ ατ ολ .
Εισαι κουαλιφαι για περσοναλ trainer :flipout:

τελικά να ενημερώσω ότι πήρα τη Samsung R86b και είναι πολύ ωραία. Έχετε να μου προτείνετε κανα link για βέλτιστες ρυθμίσεις; έχω συνδέσει το παλιό xbox με το HD καλώδιο(Advanced AV αν θυμάμαι καλά λέγετα) με το scart RGB της τηλεόρασης. Η κύρια χρήση είναι ταινίεςς από το xbox και κανα παιχνιδάκι.

κάτι ακόμη: έχετε να μου προτείνετε κανα σταθεροποιητή τάσης να προστατεύσω την επένδυση; έχει νόημα η αγορά σταθεροποιητή τάσης ή όχι; αν όχι, τι μου προτείνετε; ακούω πολλά και φοβάμαι:nounder:

κάτι ακόμη: έχετε να μου προτείνετε κανα σταθεροποιητή τάσης να προστατεύσω την επένδυση; έχει νόημα η αγορά σταθεροποιητή τάσης ή όχι; αν όχι, τι μου προτείνετε; ακούω πολλά και φοβάμαι:nounder:

Eκαψα 3 τηλεορασεις 32 JVC CRT "InteriArt", τσακωθηκα με το καταστημα για το "παλιοπραμα" που αγορασα 1,600 ευρω (4 χρονια πισω), και τελικα αυτο που χρειαζομουν ηταν ενα "APC" σταθεροποιητη τασης. ΠΑΡΤΟΝ!!!

Eκαψα 3 τηλεορασεις 32 JVC CRT "InteriArt", τσακωθηκα με το καταστημα για το "παλιοπραμα" που αγορασα 1,600 ευρω (4 χρονια πισω), και τελικα αυτο που χρειαζομουν ηταν ενα "APC" σταθεροποιητη τασης. ΠΑΡΤΟΝ!!!

Δηλ. αν εγω εχω μια μικρουλα CRT που δεν καηκε εδω και αρκετο καιρο που την εχω, σημαινει οτι δεν υπαρχει προβλημα τασης εδω που μενω και δεν χρειαζομαι σταθεροποιητη ή οι lcd ειναι πιο ευαισθητες?