αγορά TV- LCD 32"

Ειναι συνδιασμος περιοχης και ευαισθησιας συσκευης. Οσο πιο "προηγμενη" ειναι τοσο το χειροτερο. Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο παιρνεις σταθεροποιητη και "κοιμασε" σαν μωρο. Οταν π.χ πεσει το ρευμα στην περιοχη σου και ερθει πισω μετα απο 10 λεπτα, αντι για 220 βολτς μπορει να ερθουν πισω για μια στιγμη 300. Τοτε το "προηγμενο" σου μηχανημα κανει χαρακιρι. Σου λεω εμενα μου αντικαταστησαν 3 τηλεορασεις και εκλεγαν με μαυρο δακρι. Ενας< φιλος μου ειπε ρε μα..... βαλε εναν σταθεροποιητη.

τελικά να ενημερώσω ότι πήρα τη Samsung R86b και είναι πολύ ωραία. Έχετε να μου προτείνετε κανα link για βέλτιστες ρυθμίσεις; έχω συνδέσει το παλιό xbox με το HD καλώδιο(Advanced AV αν θυμάμαι καλά λέγετα) με το scart RGB της τηλεόρασης. Η κύρια χρήση είναι ταινίεςς από το xbox και κανα παιχνιδάκι.

Δηλωνω και εγω πανευτυχης κατοχος της ιδιας κουκλαρας!!!!Ναι βρε παιδια για βοηθειστε λιγο με τις ρυθμισεις γιατι παρθενος και εγω στο Lcd!Εγω εχω συνδεσει ps3 με hdmi.:BDGBGDB55:

Νομιζω οτι θα ακολουθησω τη συμβουλη σου.
Ευχαριστω!

Attachments

• thank u.gif
    thank u.gif
    9.1 KB · Views: 100
για τον APC, έψαξα στο e-shop και βρήκα από 8 ευρώ μέχρι 60. Ποιο μου προτείνεις etien;

Αυτο λεω εγω, αλλα δεν ειμαι και ειδικος. Εγω αυτον εχω, εαν σου φαινεται ακριβος κοιτα και κατι αλλο. Με αυτον ομως μπορεις να συνδεσεις και αλλα μηχανηματα.
http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=497

Παιδια να ρωτησω και γω κατι.
Εχω το εξης το οποιο πηρα για τον υπολογιστη μου

http://www.apc.com/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BR1500I

αν συνδεσω την τηλεοραση που ΘΑ παρω πανω στις πριζες του ups που λενε Surge Protection δεν θα εχω κανενα προβλημα σωστα?
δεν χρειαζεται δηλαδη να παρω εξτρα σταθεροποιητη τασης για την τηλεοραση?

το προβλημα δηλαδη που διαβασα σε καποια αλλα θεματα ,οτι το ups δεν βγαζει καθαρο ημιτονο κλπ(κατι τετοια τεχνικα..) και δεν κανει να το συνδεουμε στην τηλεοραση αφορα μονο την κατασταση κατα την οποια το ups δινει ρευμα απο την μπαταρια του,δηλαδη οταν κοβεται το ρευμα, σωστα?

και να επεκτεινω λιγο το ερωτημα στους υπολογιστες.
διαβασα καπου οτι τα ups(τα καπως φτηνοτερα ισως) παρουσιαζουν προβλημα με τα καινουργια τροφοδοτικα(αυτα που εχουν το χαρακτηριστικο active pfc)

αυτο ισχυει και παλι οταν το ups δουλευει απο την μπαταρια?

ευχαριστω

Ειναι συνδιασμος περιοχης και ευαισθησιας συσκευης. Οσο πιο "προηγμενη" ειναι τοσο το χειροτερο. Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο παιρνεις σταθεροποιητη και "κοιμασε" σαν μωρο. Οταν π.χ πεσει το ρευμα στην περιοχη σου και ερθει πισω μετα απο 10 λεπτα, αντι για 220 βολτς μπορει να ερθουν πισω για μια στιγμη 300. Τοτε το "προηγμενο" σου μηχανημα κανει χαρακιρι. Σου λεω εμενα μου αντικαταστησαν 3 τηλεορασεις και εκλεγαν με μαυρο δακρι. Ενας< φιλος μου ειπε ρε μα..... βαλε εναν σταθεροποιητη.

Με ένα πολύπριζο ασφαλείας δεν είμαι καλυμμένος; Χρειάζεται απαραίτητα UPS?

Οποιος έχει συγχρονο ηλεκτρικό πίνακα που έχει ασφάλεια για κάθε δωμάτιο κλπ ,τότε χρειάζεσαι απλά μια μπρίζα κατά της υπέρτασης,που είναι και σταθεροποιητής (μέχρι 15ευρώ κάνει),και πάνω εκεί κουμπώνει την μπρίζα της τηλεόρασης ή ένα πολύμπριζο με άλλες συσκευές.-Αν γίνει διακοπη και έρθει παραπάνω ρεύμα το μπλοκάρει,δεν ανοίγει κάν η τηλεόραση ή οι άλλες συσκευές ,και απλά είτε καιγεται η ασφάλεια της μπρίζας είτε πέφτει η ασφάλεια του πίνακα.

Αντίστροφα σε ξαφνική διακοπή ,μπορεί φαινομενικά αστραπιαία να σβήνει η τηλεόραση,στην πράξη σε κλάσματα του δευτερολέπτου η πρίζα υπέρτασης λειτουργεί σαν να την βάζεις εσυ σε standby και προστατεύει το τροφοδοτικό της.

Re: Απάντηση: αγορά TV- LCD 32"

Δεν μας χαλασε ομως που αυριο παμε να παραλαβουμε 2 R86 και με 740 ευρωπουλακια εκαστος!!!!!!!Ολο σε φτιαχνω μωρη κουφαλα αλκη!!!!!:BDGBGDB55::guitarist::Banane0::music-smiley-005::drummer::music-smiley-006:

Απο που αν επιτρεπετε την πηρες σε αυτη την τιμη? εαν δεν μπορεις στειλε μου την απαντηση μεσω pm.