Αγορα τv lcd μεχρι 1200ε???

johann69

Senior Member
27 December 2007
359
Καλημερασ χρονια πολλα και με το καλο το νεο ετος.Ειμαι απο χανια και σκεφτομαι να αγορασω μια 37-40 lcd αναμεσα σε lg,philips kai samsung.
τι προτεινεται,περιμενα να παρω μια 1080ρ αλλα ακομα πολυ ακριβες.δεν με ενδιαφερει τοσο το ψηφιακο τουνερ γιατι εδω κρητη το βλεπω να αργησει πολυ και παλι αν ερ8ει ενα tuner κοστιζει 40-50ε.ελεγα να παρω 100ΗΖ αλλα καπου διαβασα οτι ειναι πρωτης γενιασ και εχουν καποια προβληματα. θελω να κανει μεχρι 1200ε.

Ποια μοντελακια μου προτεινεται να κοιταξω? Sony & Toshiba δεν το συζητω εχουν 1χρονο εγγυηση.

Καλημερασ χρονια πολλα και με το καλο το νεο ετος.Ειμαι απο χανια και σκεφτομαι να αγορασω μια 37-40 lcd αναμεσα σε lg,philips kai samsung.

Samsung 40R86 , στα λεφτα αυτα δεν νομιζω να βρεις κατι καλυτερο.

Παντως καλυτερα ενα χρονο εγγυηση και να μην τον χρειαστεις ποτε παρα δυο χρονια και να τρεχεις στα σερβις.

στα χανια τιν 40ρ86 τιν βρισκο 1350 περιπου κατι που να παιζει στα 1000ευρω?

Ναι σωστα. Η Samsung ειναι εγγύηση στα ηλεκτρονικά και δεν χαλάνε για αυτό δίνει 1 χρόνο ενώ της Sharp,Toshiba,LG που δίνουν 2 χρόνια χαλάνε...

Ναι ρε συ, κοροιδο εισαι. Καντα 800 να σου ερθει φτηνοτερα.:smileJap:

Ελα, δεν την ανοιγει αυτην την διευθηνση. Περι τινος προκειτε?

Re: Απάντηση: Re: Αγορα τv lcd μεχρι 1200ε???

LG 42LF65 42''

Ακριβη ειναι. Η Toshiba 42x3030 ειναι νομιζω καλυτερη και στο καταστημα που σου προτεινε το μελος Z-130 ειναι και οικονομικοτερη απο την LG.