Αγορα τv lcd μεχρι 1200ε???

εχει αγορασει κανεις απο pixmania.θα ερ8ει σωα?? ποια η διαφορα samsung le40r86bd απο την le40r86b. θα εχει ελληνικο μενου και teletext??? γιατι ειναι διαφορα 1000 και 1100 pixmania και 123.gr και 1400 e-shop kai ηλεκτρονικη.

H pixmania ειναι Γαλλικη εταιρια. Εαν παρουσιασει προβλημα η συσκευη σου θα πρεπει να την στειλεις με δικα σου εξοδα στην Γαλλια για επισκευη. Οι τηλεορασεις που αναφερεις ειναι ιδιες. Ελληνικο menu/teletext δεν νομιζω οτι θα εχει. Τουλαχιστο τηλεφωνικα μια φορα εμενα μου ειχαν πει ΟΧΙ αλλα για καποιο αλλο μοντελο/μαρκα τν που δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη.

για ποιο λογο ι 40ρ86 θεοριτε καλιτερι αφοθ ειναι 768??ποια κριτιρια?

Καλυτερη τηλεοραση θεωρειται αυτη που εχει την καλυτερη εικονα και οχι την μεγαλυτερη αναλυση.

Ισα ισα που οσο μεγαλυτερη η αναλυση τοσο χειροτερα θα δειχνει το χαλια Ελληνικο τηλεοπτικο σημα.

τελκα να παρω LG 42LF65 I TOSHIBA ? ποια ειναι καλυτερη?

Δεν ειναι μεγαλη η διαφορα αλλα ψηφιζω Toshiba.

τελικα δεν πηρα τα χριστουγεννα και ετοιμαζομαι να παρω τωρα το πασχα,σε τι μοντελο να παω.μην ξεφυγουμε πολυ απο τα 1200ε.

ευχαριστω

42PFL7982 - 1190 (Media Markt)
42PFL7962 - 1200 (Ηλεκτρονικη Αθηνών)
47PFL5522(???) - 1300 (Expert)
42PFL5603 - 1400??? (Coming soon)

H pixmania ειναι Γαλλικη εταιρια. Εαν παρουσιασει προβλημα η συσκευη σου θα πρεπει να την στειλεις με δικα σου εξοδα στην Γαλλια για επισκευη.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το service το αναλαμβάνουν οι ελληνικές εταιρίες... Αν η συσκευή δεν επιδιορθώνεται τότε επιστρέφεται στη Γαλλία με δικά σου έξοδα και σου στέλνουν καινούργια...

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το service το αναλαμβάνουν οι ελληνικές εταιρίες... Αν η συσκευή δεν επιδιορθώνεται τότε επιστρέφεται στη Γαλλία με δικά σου έξοδα και σου στέλνουν καινούργια...

Αν η τηλεόραση δεν έχει αγοραστεί από τον έλληνα διανομέα (πχ φουρλής, φειδάκης κλπ) δεν πρόκειται να δεχθούν την ισχύ της εγγύησης.

42PFL7982 - 1190 (Media Markt)
42PFL7962 - 1200 (Ηλεκτρονικη Αθηνών)
47PFL5522(???) - 1300 (Expert)
42PFL5603 - 1400??? (Coming soon)

Μιας κι εγώ ενδιαφέρομαι για LCD, κινούμενος ανάμεσα στα 1200-1600 ευρώ, νομίζω ότι η προσφορά του Mediamarkt είναι εξαιρετική. Έχει κάποιος φίλος να αντιπροτείνει κάτι;

Προσωπικά, (και συγνώμη αν "καταχρώμαι" το συγκεκριμένο θέμα), θα ήθελα να πείτε αν θεωρείτε αρετά value for money τη συγκεκριμένη επιλογή, και αν ανεβαίνοντας κάποια ευρώ μπορεί να βρεθεί κάτι αρκετά καλύτερο.

μαλλον θα παρω την philips 42plf7962 ,βεβαια καποιοσ μου προτεινε και lg 42lf75. τι λετε???

μου την σπαει οτι ι σονυ δινει ενα χρονο εγγυηση.δεν αγοραζω απο αυτην.

δεν είναι λογική σκέψη αυτή,ναι παίζει ρόλο η εγγύηση αλλα το σημαντικότερο ρόλο παίζει το προιον,τεσπά δική σου τιβι θα ναι δική σου επιλογή

Έχει δυνατότητα επέκτασης. ;)
Οπότε όποιος θέλει να έχει εγγύηση για αρκετά χρόνια, πρέπει να πάρει SONY. Οι άλλες δίνουν 2 χρόνια αν δεν κάνω λάθος. Εκτός αν κάποια κάνει την διαφορά και δίνει 3. :p Η Sony δίνει μέχρι 5 (αν δεν κάνω λάθος).

αλλο του κωτσόβολου.....εγώ δεν θα αγοραζα ποτέ απο κει.Η επέκταση της εγγύσησης είναι το support plus

Αφου παιζει σημαντικο ρολο η εγγυηση και το service τοτε παρε την LG που ολοι λενε οτι εχει την καλυτερη υποστηριξη.

Οσον αφοραν την εγγυηση υπαρχει νομος της ΕΟΚ που ειναι υποχρεωμενες οι εταιρεις να εχουν μινιμουμ 2 χρονια εγγυηση εντος ΕΟΚ. Οσα δικαστηρια απο πελατες εχουν γινει εχουν κερδηθει και πλεον οι εταιρειες οταν φτανει εξωδικο απο δικηγορο παιρνουν πισω το εμπορευμα και δεν συνεχιζουν την διαμαχη γιατι μετα τους βγαινει πολυ πιο ακριβη η υποθεση (αφου πληρωνουν και τα δικαστικα εξοδα)
Μεχρι πριν κανα χρονο εβλεπα και γω μονο LCD, νομιζω ομως οτι δεν υπαρχει πλεον καποιος λογος να επιμεινει στην συγκεκριμενη τεχνολογια. Προσωπικα πηρα προσφατα την PANASONIC 42 PX80 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος (1090 ευρω-μεχρι στιγμης παιζει με τις εργοστασιακες ρυθμισεις) Προσωπικα απο τις τηλεορασεις που αναφερθηκαν παραπανω (τις οποιες τις περισσοτερες τις γνωριζω) δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο απο την ΠΑΝΥ. Σημειωτεον οτι στο σπιτι βρισκεται σε σημειο που ειναι πολυ φωτεινο κατα την δειαρκεια της ημερας κατι που για πλασμα ηταν σημαντικο μειονεκτημα. Οι σημερινες πλασμα δεν εχουν πλεον τετοια προβληματα. Νομιζω οτι τωρα πρεπει να βλεπουμε ποια τηλεοραση παιζει καλα και οχι αν γραφει πλασμα η LCD, ουτε και οι αναλυσεις Full Hi Def η HD READY παιζουν ιδιαιτερη σημασια (τουλαχιστον σ αυτες τις ιντσες). Τα νουμερα για το ποσο βαθυ μαυρο εχει η καθε τηλεοραση δεν ειναι κατ αναγκη το απολυτο κριτηριο. Στο Forum υπαρχουν πολοι ιδιοκτητες των τηλεορασεων που αναφερονται παραπανω και οταν τις αγορασαν εγραψαν τα σχολια τους και τις εντυπωσεις τους για το προιον που αγορασαν. Ισως μια προσεκτικοτερη μελετη σαυτα τα αρθρα σε βοηθησουν να βρεις τι ταιριαζει περισσοτερο στις προτιμησεις σου.