Αγορα τv lcd μεχρι 1200ε???

σαν χαρακτηριστικα φαινεται καλη,σωστα???

Χωρις να εχω διαβασει καποιο review για την συγκεκριμενη απο τις εντυπωσεις οσων την εχουν αγορασει σε forum του εξωτερικου σου λεω οτι προκειται για πολυ καλη περιπτωση για τα λεφτα της.

Διαβασε και εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23648

Είναι καλή η προσφορά ??????

samsung LE40N87BD full HD στα 899 ευρώ .

Ξεστοκάρουν τα παλιά μοντέλα , κι εγω για την 40 - Α558 πήγαινα
αλλα βρήκα την παραπάνω και λέω να την πάρω .

Είναι καλή η προσφορά ??????

samsung LE40N87BD full HD στα 899 ευρώ .

Ξεστοκάρουν τα παλιά μοντέλα , κι εγω για την 40 - Α558 πήγαινα
αλλα βρήκα την παραπάνω και λέω να την πάρω .

Σε HD ειναι καλη. Σε υλικο χαμηλης αναλυσης κατω του μετριου.

Αν δεν σκοπευεις να βλεπεις πολυ HD υπαρχουν και καλυτερες προτασεις.

Καλύτερες προτασεις σε αυτή την τιμή ?

Βασικά θέλω να την συνδυάσω με κάποιο home cinema που εχω ( με hdmi upscaling ) για να βλέπω ταινίες σε avi μορφή ( απο ιnternet ) με καλύτερη ποιότητα .

Απο σημα tv δεν ξέρω τι κάνει .

γιατι σε αυτα τα χρηματα δεν προτιμας την px80?
η Ν87 ηταν χειροτερη απο την Μ87 σε ολα και γιατι να δωσεις τα χρηματα αυτα για φθηνη 40αρα με αρκετα προβληματα στο τηλεοπτικο σημα και 1 1/2 χρονο παλια και να μην παρεις μια καινουρια 42αρα πλασμα του 2008?

Last edited:
γιατι σε αυτα τα χρηματα δεν προτιμας την px80?
η Ν87 ηταν χειροτερη απο την Μ87 σε ολα και γιατι να δωσεις τα χρηματα αυτα για φθηνη 40αρα με αρκετα προβληματα στο τηλεοπτικο σημα και 1 1/2 χρονο παλια και να μην παρεις μια καινουρια πλασμα του 2008?

Βλεπουν καλα τα ματια μου η εχω ψευδαισθησεις? Ο Βασιλης προτεινει πλασμα...:BDGBGDB55:

Επειδη το νημα αυτο μιλαει για LCD παντως εγω θα προτεινω καλυτερα αυτην...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1110357

...αλλιως υπαρχει και αυτη...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1105841

Δεν ειναι full Hd βεβαια αλλα αυτο για την χρηση που την θελεις αποτελει πλεονεκτημα και οχι μειονεκτημα.

Βλεπουν καλα τα ματια μου η εχω ψευδαισθησεις? Ο Βασιλης προτεινει πλασμα...:BDGBGDB55:

:p
Εχεις δικιο για το οτι ζηταει lcd αρα απο μενα κοιταξε να βρεις την Μ86 κοντα στο 1000αρικο και χτυπα τη.Εγω πηρα την 46αρα 2200 αν θυμαμαι καλα(πριν απο 1 χρονο) και ειμαι υπερ ευχαριστημενος.Για κοιτα και στο skroutz αλλιως αυτες που προτεινει ο Γιαννης ειναι κορυφαιες σε αυτην την κατηγορια

edit:Η M87 ειναι ιδια με την M86 oυσιαστικα οποτε μην το σκεφτεσαι..την πρωτη επιλοη απο αυτες που προτεινει ο Γιαννης απο το πλαισιο..

Tulip LE40M87 LCD TV 40'' Full HD στα 999??!! wow

Last edited:
καμια παρα-εισαγωγή μηπως εκανε το πλαίσιο?ποτε δεν ήρθε η Μ87 επίσημα

καμια παρα-εισαγωγή μηπως εκανε το πλαίσιο?ποτε δεν ήρθε η Μ87 επίσημα

Αποκλείω την παραεισαγωγή, αλλά την έχει στις "τελευταίες αφίξεις" άρα ήρθε πρόσφατα. Μάλλον ξέμειναν από Μ86 και φέρνουν αυτές τώρα.

Φιλε Rivers τελικα η Samsung LE40A558P3F σε υλικο χαμηλης αναλυσης πωσ ειναι ???