Καλησπερα σε ολο το forum. Χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Ξενυχτισα διαβαζοντας παρα πολλα ποστ, αλλα θα ηθελα, αν δε γινομαι κουραστικος, μια κατ'ιδιαν απαντηση η παραπομπη σε σχετικα links κ posts. Προκειται να αγορασω τηλεοραση για το σαλονι, μιας και η προηγουμενη που ειχα, μια sony KV 29FX30E TRINITRON στα 50Hz, μας αφησε χρονους λογω ατυχηματος. Ποτε μεχρι προσφατα δεν ειχα ασχοληθει ιδιαιτερα με τα χαρακτηριστηκα των tv. Διαβαζοντας σχηματισα μια γνωμη αλλα θελω κ την δικη σας. Το λοιπον ενδιαφερομαι για led lcd, smart tv, 3d, 46-50(λογω επιπλου) ιντσες για γενικη χρηση(gaming, digia, ταινιες, συνδρομιτικο) γυρω στα 1000 . Αποσταση θεασης απο την tv στα 3μ. Σκεφτομουν για 4Κ αλλα διαβαζοντας posts στο forum καταλαβα πως προς το παρον δεν χρειαζεται να επενδυσω εκει. Απο εταιριες προσανατολιζομαι σε Lg και samsung χωρις να αποριπτω τις υπολοιπες. Ειδα απο κοντα την H6400 και LB65OV και LB670V. Βαση της εμπειριας σας ποιο μοντελο μου προτεινεται(αξιολογο 3d, εντονα χρωματα, λιγοτερο clouding, καλυτερο panel);
Υ.γ.: Καποια μοντελα στα 500Hz και 700Hz ειναι αληθινα κ υπαρχει διαφορα με τα αντιστοιχα των 100Hz κ 200Hz;
Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας. Ελπιζω το ποστ μου να βοηθησει και σε ολους.
Υ.γ.: Καποια μοντελα στα 500Hz και 700Hz ειναι αληθινα κ υπαρχει διαφορα με τα αντιστοιχα των 100Hz κ 200Hz;
Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας. Ελπιζω το ποστ μου να βοηθησει και σε ολους.