Αγορά tv: LG OLED55CX6LA ή Sony KD-65XH9077

Re: Απάντηση: Αγορά TV: LG 55CX ή Sony 65XH9077

Η 55" CX ήταν διαθέσιμη έναντι περίπου 1300 ευρώ, στην Black Friday περίοδο. Αν μη τι άλλο, περίμενε να ξεκινήσουν οι χειμερινές εκπτώσεις.
Συμφωνώ.. 15 μέρες υπομονή δε λέει τίποτα..

Επιπλέον η 65αρα BX που είναι στα 1700 είναι καλύτερο VFM

Re: Απάντηση: Αγορά TV: LG 55CX ή Sony 65XH9077

Συμφωνώ.. 15 μέρες υπομονή δε λέει τίποτα..

Επιπλέον η 65αρα BX που είναι στα 1700 είναι καλύτερο VFM

ευχαριστω για τις απαντησεις . Εχω καταληξει σε OLED και την CX , μακαρι να μπορουσα να παρω την 65 αρα , αλλα θα αρκεστω στην 55 γιατι θα την παρω με δοσεις και η καρτα δεν εχει παραπανω διαθεσιμο οριο

η ΒΧ 65 ειναι καλυτερο vfm , αλλα χρειαζομαι παραπανω απο 2 hdmi 2.1 , οπως και ο καλυτερος επεξεργαστης πιστευω θα κανει την διαφορα στην εικονα

καλησπερα, θα ηθελα αν ξερετε να μου πειτε αν η OLED65CX3LA που πουλαει το eshop δεχεται την επεκταση εγγυησης απο την LG

καλησπερα, θα ηθελα αν ξερετε να μου πειτε αν η OLED65CX3LA που πουλαει το eshop δεχεται την επεκταση εγγυησης απο την LG
Ναι μπορείς κανονικά να κάνεις την επέκταση εγγύησης, το είχε ρωτήσει στο customer service της LG..

Μπορείς να επικοινωνήσεις και ο ίδιος για του λόγου το ασφαλές..

Κατέληξα για την 65αρα cx

Επειδή θέλω την αγορά να την κάνω άμεσα πιστεύετε υπάρχει περίπτωση να πέσει περισσότερο από τα 2.100 που είναι τώρα στις επόμενες 10-15 μέρες;

Κατέληξα για την 65αρα cx

Επειδή θέλω την αγορά να την κάνω άμεσα πιστεύετε υπάρχει περίπτωση να πέσει περισσότερο από τα 2.100 που είναι τώρα στις επόμενες 10-15 μέρες;
Πάρτη από eshop 1975

Οι άλλοι την ανέβασαν πάλι

Εκεί υπάρχει το θέμα της εγγύησης. Διάβασα από κάποιον ότι η LG δεν την δέχεται για επέκταση εγγύησης

Εκεί υπάρχει το θέμα της εγγύησης. Διάβασα από κάποιον ότι η LG δεν την δέχεται για επέκταση εγγύησης
Πάρε στην LG να μάθεις ο ίδιος.. νομίζω κάποιος άλλος είχε ρωτήσει και μπορούσες να κάνεις την επέκταση από το site της lg..

πήρα τηλ την lg και μου είπε στο τηλέφωνο ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που θα την αγοράσω από το Eshop . ελπίζω να είναι έτσι

πήρα τηλ την lg και μου είπε στο τηλέφωνο ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που θα την αγοράσω από το Eshop . ελπίζω να είναι έτσι
Στο είπα ότι δεν έχεις θέμα..Μόνο στις prepaid έκαναν διάκριση για την CX6

Τώρα που ξανά καλεσα μίλησα με άλλον , και αυτός μου είπε αλλά... ότι η lg καλύπτει μόνο τα προϊόντα που εισάγουν αυτοί. το eshop σίγουρα δεν εισαγει από την ελληνική αντιπροσωπία . τώρα δεν ξέρω τι πραγματικά θα γίνει αν την πάρω. εγώ ήθελα να αγοράσω πιο πολύ την επέκταση εγγύησης που καλύπτει και για σπάσιμο , αν δεν δώσουν αυτοί τελικά , υπάρχει άλλη εταιρία για να ασφαλίσω την ασφαλίσω ?

Τώρα που ξανά καλεσα μίλησα με άλλον , και αυτός μου είπε αλλά... ότι η lg καλύπτει μόνο τα προϊόντα που εισάγουν αυτοί. το eshop σίγουρα δεν εισαγει από την ελληνική αντιπροσωπία . τώρα δεν ξέρω τι πραγματικά θα γίνει αν την πάρω. εγώ ήθελα να αγοράσω πιο πολύ την επέκταση εγγύησης που καλύπτει και για σπάσιμο , αν δεν δώσουν αυτοί τελικά , υπάρχει άλλη εταιρία για να ασφαλίσω την ασφαλίσω ?
Για σπάσιμο χλωμό..Γνώμη μου είναι να περιμένεις καμία εβδομάδα που θα βγάλουν εκ νέου προσφορές..

τώρα την έχουν βάλει όλοι στα 2199 την αύξησαν 100 ευρώ δηλαδή και ο κοτσοβολος την βγάζει τόσο με παζάρι

Μπορείς να υποβάλεις ερώτημα στη φόρμα της LG ώστε να σου απαντήσουν επίσημα www.lg.com/gr/support/email

Μου απάντησαν επίσημα .

"Θα θέλαμε να σας επιβεβαιώσουμε ότι μπορείτε να προβείτε σε επέκταση εγγύησης για το προϊόν OLED65CX3LA που σκοπεύετε να αγοράσετε μέσω του eshop.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την LGE στο 801 11 200 900 ή 210 48 00 564, Δευτέρα με Κυριακή. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας www.lg.com/gr και να δείτε όλα μας τα προϊόντα.

Με εκτίμηση,
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
LG Electronics
"

Όποτε ένα θέμα λύθηκε.

Τώρα βέβαια την βλέπω και στο κατάστημα euronics. το μοντέλο OLED65CX6LA στα 1.999 που είναι σίγουρα Ελληνικής αντιπροσωπίας και σκέφτομαι να την πάρω από εκεί. https://www.euronics.gr/lg-oled65cx6la-65-τηλεόραση

Μου απάντησαν επίσημα .

"Θα θέλαμε να σας επιβεβαιώσουμε ότι μπορείτε να προβείτε σε επέκταση εγγύησης για το προϊόν OLED65CX3LA που σκοπεύετε να αγοράσετε μέσω του eshop.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την LGE στο 801 11 200 900 ή 210 48 00 564, Δευτέρα με Κυριακή. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας www.lg.com/gr και να δείτε όλα μας τα προϊόντα.

Με εκτίμηση,
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
LG Electronics
"

Όποτε ένα θέμα λύθηκε.

Τώρα βέβαια την βλέπω και στο κατάστημα euronics. το μοντέλο OLED65CX6LA στα 1.999 που είναι σίγουρα Ελληνικής αντιπροσωπίας και σκέφτομαι να την πάρω από εκεί. https://www.euronics.gr/lg-oled65cx6la-65-τηλεόραση
Περί ορέξεως.. ότι θέλεις