Αγορα ΤV με pip pap

lefte73

New member
27 December 2008
16
Γειά σας, ενδιαφέρωμαι να αγοράσω νέα TV 37 ιντσών αλλά θέλω οπωσδήποτε να μπορώ να βλέπω ταυτοχρόνος 2 κανάλια, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Ευχαριστώ

Νομίζω κάποια (ακριβά) μοντέλα της Sharp έχουν ακόμα αυτή την λειτουργία...
Πέρα από αυτά, νομίζω δεν υπάρχει τίποτα...
Η φίλιπς συνήθιζε αυτή την ευκολία, αλλά το τελευταίο μοντέλο με διπλό δέκτη ήταν η 9731/9831...

Απάντηση: Re: Αγορα ΤV με pip pap

Νομίζω κάποια (ακριβά) μοντέλα της Sharp έχουν ακόμα αυτή την λειτουργία...
Πέρα από αυτά, νομίζω δεν υπάρχει τίποτα...

Για να το λέει ο Γιώργης είναι 100 % σωστό...(έχει έρωτα με το διπλό τηλεοπτικό δέκτη...:flipout:)....-bye-

...αχχχχχ.....

γι' αυτό τα ακούμπισα γερά πριν από χρόνια για CRT Sony με διπλό δέκτη.....
.....και τώρα.....

θα παρω επίπεδη με ένα γιατί δεν χωράμε!!!!!

Καλά, μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Το έχω πει πολλές φορές: κόβουν λειτουργίες, πουλάνε, και μετά τις ξαναβάζουν λίγο-λίγο και ξαναπουλάνε!!!!!
Εμείς φταίμε που αγοράζουμε...
Αν και επαναλαμβάνομαι ( :blush: ), θα θυμίσω ότι η 9731 της philips έχει διπλό δέκτη (και PIP/PAP), αναπαραγωγή mpeg1/mpeg2/divx/mp3 από usb, mpeg1/mpeg2/divx/mp3 από DLNA(!), SPDIF είσοδο/έξοδο και βγήκε 2-3 χρόνια πριν (τότε που το DLNA ήταν άγνωστη λέξη). Στα επόμενα μοντέλα ο διπλός δέκτης εξαφανίστηκε, το DLNA επίσης, η αναπαραγωγή mpeg1/mpeg2/divx/mp3 επίσης. Στα τωρινά μοντέλα, εμφανίστηκε το DLNA ξανά, αλλά χωρίς divx!

Τελικά σε τι είναι καλύτερη μια 9732/9703 από την 9731;
Πόσο σίγουροι είμαστε ότι κάθε νέο μοντέλο είναι βελτίωση;

Δεν θα είχε απίστευτο γέλιο ένα συγκριτικό από μοντέλα της ίδιας εταιρίας;
Πόσο άλλαξε π.χ. η Χ4500 από την Χ3500;

ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΕΡΣΙ ΤΗΝ LG 50PC1RR ΜΕ 80 GB HD ΡΙΡ-ΡΑΡ-ΡΟΡ 2 TUNER & DW ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΕΡΣΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ...