Αγορα TV μέχρι 450 ευρώ

soupia

New member
5 February 2009
15
Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι σε αναζήτηση τηλεόρασης μέχρι 450 ευρώ για σαλόνι με απόσταση θέασης τα 2.5 μέτρα σε ευθεία. (αντε και με πολύ μικρή γωνία)

Χρήση κυριως κανάλια digea, Netflix, ταινίες μέχρι 720p και αγώνες . Μέχρι στιγμής έχουμε μια LG 32αρα συνδεδεμένη σε laptop για το Netflix και τις ταινίες

Τρελές απαιτήσεις δεν έχουμε και οιγνώσεις μου περιοριζονται στα βασικά. Έχω διαβάσει λίγο για IPS και VA panel.

Περιμένω τις προτάσεις σας.

Ευχαριστώ.

Οκ ευχαριστώ.
Λοιπόν λόγω budget βλέπω ότι θα περιοριστώ στις 49-50 ίντσες. Θα κοιτάξω τις LG.
2 ερωτήσεις.
1. Αξίζει σε αυτά τα χρήματα να κοιτάξω για κάποιο καλύτερο μοντέλο στις 43";
2. Οι αντίστοιχες LG στις 49" αξίζουν;

Οι 43" και 49" συνήθως διαθέτουν IPS panels. Για 2.5 μέτρα απόσταση, καλύτερα άνω των 43", έστω και για τηλεοπτικό. Πάντως, βρίσκεις 55" εντός budget.

OK, οπότε κοιτάω για πάνω από 43".
Ψαχνω να βρω τις LG 50 UK6XXX σε μεγάλο πολυκατάστημα και δεν τις βρίσκω.
Θα ήθελα να τις δω από κοντά για να τις συγκρίνω κ με τις αντίστοιχες LG στις 49". Οι 50αρες είναι με VA και οι 49 άρες με ΙPS Panel σωστά;
Εξάλλου με ενδιαφέρει η αγορά να γίνει από πολυκατάστημα για τις δόσεις.

Λοιπόν πήγα και είδα από κοντά τις τηλεοράσεις.
Θα ξεκινήσω λέγοντας πως δε μου άρεσε η εικόνα από τις samsung.
Tα χρώματα φαινόντουσαν θαμπά σε σχέση με τις lg ή τις sony.
Πιο πολυ θα έλεγα ότι μου άρεσε η Sony KD-49XF7005 και μετά η LG 50UK6300.
Aπό τις 2 ποια προτείνεται, βάζοντας σαν παράγοντες την προβολή υλικού από σκληρό δίσκο και την παρακολούθηση αγώνων;
Βλέπω ότι και οι 2 έχουν Miracast. Oπότε θα μπορώ να προβάλω ότι βλέπω στο κινητό ή το tablet στην Tv σωστα;
Αν δεν κάνω την αγορά τώρα και περιμένω το Black friday ανάλογες εκπτώσεις παίζουν και τότε στις τηλεοράσεις;

Απάντηση: Αγορά TV μέχρι 450 ευρώ

Άμα μπορείς να περιμένεις ένα τρίμηνο περίπου, κοντά στην Black Friday προκύπτουν πολλές προσφορές. Απλά πρέπει να αφιερώνεις λίγο χρόνο καθημερινά, για να παρακολουθείς τις σελίδες των καταστημάτων (όπως και το AVClub).

Νομίζω πως μπορώ να περιμένω μέχρι το Black Friday.
Ελπίζω όντως να βγει καμιά καλή προσφορά τότε.