Αγορα tv μεχρι 600 ερω

Nikosnt

New member
5 November 2014
19
Επειδη πιθανοτατα η παλια 32αρα τηλεοραση εφτασε στο τελος της βρισκομαι σε αναζητηση νεας. Αποσταση 2-2.5 μετρα, θεαση nova, ote tv κυριως αθλητικα και αγορα αν ειναι δυνατον απο κωτσοβολο. Στο χωρο συνηθως υπαρχει φως αναμμενο οποτε και σε ips panel δεν θα εχω προβλημα λογικα. Ιντσες οσο το δυνατον περισσοτερες σε αυτο το κοστος. Αν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα θα μπορουσα να ανεβω 100 ευρω ακομα. Ευχαριστω εκ των προτερων.

KU6300 vs UH650V. Εχω σχεδον καταληξη σε αυτες. Καμμια γνωμη???

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καταληξει*

Γιατί κοιτάζεις 4Κ με panel στα 50Hz όταν το υλικό που θα βλέπεις είναι 1080i και μάλιστα αθλητικά που χρειάζονται ένα panel 100Hz?
Κοίτα σε
Panasonic
LG
Samsung
Ολες 50" και κάτω απ τα 600, με 70-80 ακόμα αγοράζεις τις ίδιες σε 55"

Κοιτουσα σε 4k λογω νεου μοντελου και θεωρητικα πιο future proof. Επισης καπου διαβασα οτι εχουν αναβαθμισμενο hardware και αποδιδουν σαν 100 hz panel + οτι εχουν αρκετα καλο scaler. Βεβαια επειδη δεν ειμαι και τοσο σχετικος δεν ξερω αν αυτα ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα. Η αληθεια ομως ειναι οτι στα μεγαλα καταστηματα δεν μπορεις να βρεις ευκολα περσινα μοντελα. Εκανα την βλακεια και δεν τσιμπησα την 55 j6200 πριν κανα 4μηνο σε προσφορα και τωρα χαλασε η παλια και τρεχω..:(