Αγορα tv need help..

Nausikratis

New member
26 December 2015
5
Καλησπερα,

Εν ταχει. Θελω να αγορασω καινουργια ειμαι παντελως ασχετος! Διαβασα πολλα απο τα threads ομως ακομα μπερδεμενος...

1.) Budget <900
2.) Ιντσες 43 > 55
3.) Αποσταση θεασης 2 - 3 μ
4.) Use : οτε tv. Ταινιες/sitcoms. Αθλητικα. Pro (μονο, και μονο απο laptop. Oxi alla games oxi playstation)...

Θα αγορασω τωρα και ξανα σε 5-6 χρονια (!!)...

Παρακολουθω οτι θεωρειται οτι 4κ υπερβολη χωρις λογο αλλα οπως ειπα ξανα σε 5-6 χρονια και οπως και να το κανουμε ασχετος γαρ και θυμα του μαρκετινγκ παει κολλησα τωρα... 4κ...

Το μονο που εχω καταλαβει ειναι οτι πρεπει να ψαχνω για ανω των 100 hz αλλα ακομα κ για αυτο δ το λεω με σιγουρια...

Συνεπως....

Οπως καταλαβατε. Χρειαζομαι βοηθεια! Θα κανω βολτα να δω με το ματι μου ποια μου κολλαει περισσοτερο στις εκθεσεις αλλα μια καθοδηγηση κ καποιες προτασεις θα ηταν ιδιαιτερα εκτιμητεες...

Η μονη που σκεφτομαι κ παλι χωρις να ξερω τις αλλες.. ue50ju6800

Ευχαριστω εκ των προτερων....

Η 50JU6800 αν δεν κάνω λάθος είναι στα 50 πραγματικά Ηz. Aπό την JU7000 και πάνω δίνει η Samsung 100Ηz στις 4k.

Μπορείς να κοιτάξεις αυτήν, έχει 100Hz : https://www.skroutz.gr/s/7099232/Panasonic-TX-50CXM710.html

edit: Λέει ένας στις αξιολογήσεις στο skroutz ότι δεν του έβγαζε ήχο στο ote tv. Καλύτερα να σιγουρευτείς

Καλησπέρα,

ευχαριστώ πολύ για την προταση... θα την τσεκαρώ από κοντα σίγουρα (το πρόβλημα με ήχο λύνεται στις ρυθμίσεις γραφει παρακάτω οποτέ οκ)

ότι γνωμες έχω ακούσει από γνωστούς πάντως...χωρίς βέβαια με τις γνώσεις ανθρώπων όπως εδώ μέσα.... είναι για Samsung.... βέβαια αν μιλάμε από ju7000 και άνω όπως λές ξεφεύγουμε σε τιμή...

Η 50JU6800 αν δεν κάνω λάθος είναι στα 50 πραγματικά Ηz. Aπό την JU7000 και πάνω δίνει η Samsung 100Ηz στις 4k.

Μπορείς να κοιτάξεις αυτήν, έχει 100Hz : https://www.skroutz.gr/s/7099232/Panasonic-TX-50CXM710.html

edit: Λέει ένας στις αξιολογήσεις στο skroutz ότι δεν του έβγαζε ήχο στο ote tv. Καλύτερα να σιγουρευτείς

Δεν γίνεται να μην έχει ήχο στο ΟΤΕ TV. Δεν έχει κάτι το μεταφυσικό ο ήχους του δέκτη.
Η λάθος config είχε και έστελνε 7κάναλο στην τηλεόραση, ή έτυχε σε προβληματικό κομάτι τηλεόρασης η καλωδίου HDMI

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλησπέρα,

ευχαριστώ πολύ για την προταση... θα την τσεκαρώ από κοντα σίγουρα (το πρόβλημα με ήχο λύνεται στις ρυθμίσεις γραφει παρακάτω οποτέ οκ)

ότι γνωμες έχω ακούσει από γνωστούς πάντως...χωρίς βέβαια με τις γνώσεις ανθρώπων όπως εδώ μέσα.... είναι για Samsung.... βέβαια αν μιλάμε από ju7000 και άνω όπως λές ξεφεύγουμε σε τιμή...

Το βασικό είναι να ξεκαθαρίσεις αν θέλεις 4Κ η όχι.
Αν πεις θέλεις 4Κ, πας για 55ρα, και όχι 50ρα και κοιτάς την Panasonic που πρότεινε ο redemption που βγαίνει στα 999.

Αν πεις, πάς για FHD, πας για 48ρα ή 50ρα και φυσικά όχι 4Κ, αλλά σε FHD

Όπως αντιλαμβάνεσαι 4Κ επίγειο τηλεοπτικό στην Ελλάδα δεν ξέρω αν θα δούμε ή θα γίνει η δευτέρα παρουσία πρώτα.
Μόνη ελπίδα ο OTE TV που αν δούμε κάτι θα δούμε όχι νωρίτερα από 2 χρόνια πιστεύω.

Εγώ να σου πω ίσως πήγαινα σε μια οικονομική FHD 48ρα με την λογική να την αλλάξεις αντί για 5-6 χρόνια σε 3-4 χρόνια και να πας τότε σε καμιά 65ρα 4Κ OLED που λογικά θα έχει τιμή στο χιλιάρικο ή πιο κάτω.

Δεν γίνεται να μην έχει ήχο στο ΟΤΕ TV. Δεν έχει κάτι το μεταφυσικό ο ήχους του δέκτη.
Η λάθος config είχε και έστελνε 7κάναλο στην τηλεόραση, ή έτυχε σε προβληματικό κομάτι τηλεόρασης η καλωδίου HDMI

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Άλλωστε του απαντάνε στα σχόλια στην σελίδα της τηλεόρασης ότι κακώς την έστειλε πίσω, είναι θέμα μιας απλής ρύθμισης στο μενού της tv.

Meta apo polla threads kai skepsi... peistika.

No need gia 4k tora. Tha perimeno merika xronia gia oled 4k.

Opote. Pame.

Full hd 48-55 intson
Theasi 2.5-3 metra.
Use : οτε tv, tainies laptop, athlitika kai pro !!!
Ara i omali kinisi me noiazei stis grigores skines opote an exo katalavei kala psaxno gia kati 100hz kai ano... (!?!)an exo katalavei sosta....

Gia auta loipon filoi kai gnostoi proteinoun i samsung i sti xeiroteri sony.

Omos thelo na akouso k gnomes apo anthropous pio eidikous...

Protaseis??????