Αγορά TV ως 1500

akis

Established Member
10 September 2007
116
Καλησπέρα, θα ήθελα γνώμες για αγορά τηλεόρασης ως 1500 ευρώ.

Αναζητώ για 46'', 3D ή όχι δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, κυρίως για ταινίες κ ελάχιστα για παιχνίδια.

υγ. ως κάτοχος samsung την τελευταία 3ετία, και απόλυτα ικανοποιημένος μαζί της, έχω μια προδιάθεση για samsung πάλι.

Δεν είναι ακριβώς οι ίδιες. Εν πάση περιπτώση βρίσκεις την D6530 με 1100 ευρώ, 300 και πλέον ευρώ διαφορά από τις άλλες, οπότε για εμένα αυτή είναι η καλύτερη επιλογή από τις τρεις. Εναλλακτικά μπορείς να δεις και σε Sony, κάποια από τις 720 (ΕΧ720 η φθηνότερη) ή την ακριβότερη ΗΧ820.

και η 6530 εχει την ιδια εικονα με τις αλλλες? και στην τελικη σε σχεση με την 6100 εχουν διαφορα? το λεω γιατι πηρε ο κολητος μου μια 55d6100 και η εικονα ειναι μετρια...
σε σχεση με την εποχη

Σε τι είναι μέτρια? Σε τηλεοπτικό σήμα την είδες?

Η D6530 είναι στα 100 Hz και αυτή αλλά αλλάζει η συχνότητα του οπισθίου φωτισμού σε σχέση με την D6100 ενώ D7000 και D8000 είναι στα 200 Hz πραγματικά και η εικόνα είναι λίγο καλύτερη από την σειρά Dxxx.

Επίσης σε 3d εικόνα η ανάλυση στη σειρά 6 πέφτει στο Μισό σε σχέση με την 7000 και την 8000

και σε hd την ειδα. εμενα η δικια μουη 46 Β650 για να μην πω καλυτερη θα πω οτι εχει την ιδια εικονα

'Εχει αναφερθεί πολλές φορές στο forum ότι οι edge LED LCD δεν υπερτερούν σε εικόνα από τις CCFL LCD. Αντίθετα υστερούν σε γωνία θέασης και ομοιομορφία.

Ο λόγος που προωθούνται τόσο πολύ έχει να κάνει με το marketing και τα κέρδη των κατασκευαστών.

ναι γιατι να σου πω την αληθεια εγω θα ξενερωνα να την ειχα αγορασει την tv πολυ ασχημα 1450

Απάντηση: Re: Αγορά TV ως 1500

Δεν αναφέρομαι στις sony γιατί τις ψιλοφοβάμαι, το panel τους μιας κ έχω δει 2 να χαλάνε, φίλων μου, 3ετίας και να πηγαίνουν στα σκουπίδια λόγο panel, και μιλάω για w4500 και w5500.

Υπάρχουν κάποιες "χτυπητές" διαφορές ανάμεσα στις d7000 και d8000? μιας και κάπου εκεί βλέπω να καταλήγω.

Και ένα τελευταίο, να βιαστώ να πάρω άμεσα tv ή να περιμένω λίγες μέρες, πχ ως τα χριστούγεννα, μήπως κυκλοφορήσει κάποιο νέο μοντέλο.

Καινούργια μοντέλα από Μάρτη - Απρίλη για όλες σχεδόν τις εταιρείες. Ισχύει σχεδόν κάθε χρόνο αυτό.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά TV ως 1500

Δεν αναφέρομαι στις sony γιατί τις ψιλοφοβάμαι, το panel τους μιας κ έχω δει 2 να χαλάνε, φίλων μου, 3ετίας και να πηγαίνουν στα σκουπίδια λόγο panel, και μιλάω για w4500 και w5500.

Υπάρχουν κάποιες "χτυπητές" διαφορές ανάμεσα στις d7000 και d8000? μιας και κάπου εκεί βλέπω να καταλήγω.

Το πάνελ που φοράνε οι Sony (S-PVA) βγαίνει από την ίδια γραμμή παραγωγής με των Samsung (S-LCD Korea , 50-50% κοινοπραξία των δυο εταιρειών).

Αρά όπως καταλαβαίνεις οι πιθανότητες να χαλάσει το πάνελ σε μια Samsung είναι ουσιαστικά οι ίδιες με το να χαλάσει σε μια Sony.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά TV ως 1500

Το πάνελ που φοράνε οι Sony (S-PVA) βγαίνει από την ίδια γραμμή παραγωγής με των Samsung (S-LCD Korea , 50-50% κοινοπραξία των δυο εταιρειών).

Αρά όπως καταλαβαίνεις οι πιθανότητες να χαλάσει το πάνελ σε μια Samsung είναι ουσιαστικά οι ίδιες με το να χαλάσει σε μια Sony.

Δε θα διαφωνήσω μιας κ δεν το γνωρίζω αυτό, για να το λες θα ισχύει.

Προσανατολίζομαι πλέον για 46d8000, η hx920 ξεφεύγει στο budget και φεύγει, ίσως η hx820 να μπει μαζί με την d8000.

εγω εχω μια απεχθεια προς την sony αλλα τωρα τελευταια την βλεπω πιο αξιοπιστη απο την σαμυ... αν και ειμαι φανατικος της σαμσουνγκ ολες οι τελευταιες τβ που εχω δει ειναι ολες με clouding ολες ομωσ!!