Αγορα TV , oxi smartTV με καλοδεχουμενο το 3D

Amlet

New member
31 January 2010
50
Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα

Θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καμια τηλεoραση μεχρι 500 ευρω που να αξιζει τα λεφτα της για θεαση απο 2.5 μετρα. Σκεφτομουν μεχρι 46αρα χωρις smartTV αλλα αν εχει κανενα 3D της προκοπης δεν θα πω και οχι! Κατι τιμιο δηλαδη στα 500 ευρω απο 42-46.

Ευχαριστω πολυ!

Αξιζει η πλασμα παιδια? Γιατι ποιο παλια ειχα διαβασει οτι δεν ηταν τοσο καλη!

Σε σχέση με τις περισσότερες LCD στα ίδια χρήματα, ναι σαφώς αξίζει.

Σοβαρα? Δεν θα εχω θεματα με την ποιοτητα εικονας ? Και γιατι ειναι τοσο φτηνες? Σορυ εαν πριζω!

Η ποιότητα εικόνας είναι καλύτερη συνήθως στις plasma, αρκεί να μην έχεις πολύ φωτεινό χώρο, όπου υστερούν. Το γιατί είναι φθηνότερες (κάποιες από αυτές τουλάχιστον) οφείλεται μάλλον στο μικρό μερίδιο τους στην αγορά, μεταξύ άλλων.

Λες να περιμενω καμια προσφορα αρχες Ιανουαριου για καμια Samsung UE46F6100 ??

Ε να κανω strech κανενα 50αρικο λες να γινει η δουλεια? Αλλιως σε αυτα τα λεφτα +10% δεν υπαρχει κατι διαφορετικο? Παντως εαν πιστευεις οτι ειναι τουμπανη να κανω την κινηση :D Το θελω για 3play ταινιες , ουτε ποδοσφαιρα ουτε gaming! Δωσε τα φωτα σου μαστορα!

Οι 50αρες απο οτι βλεπω γενικα δεν εχουν 3D ε? Η Samsung UE46F6100 καλη ειναι? Γιατι τωρα βλεπω κοστιζει γυρω στα 600 ευρω...και την καλοβλεπω να πω την αμαρτια μου. ΜΟΝΟ ομως σε περιπτωση που ειναι αξιοπρεπες το 3D ... αλλιως θα παω στην επιλογη της Plasma που μου συστηνεις! :D

Για 3D χρειάζεσαι μεγαλύτερη. Εκτός αν όποτε βλέπεις 3D ταινία κάθεσαι πιο κοντά...

Ε μπορει να γινεται και αυτο...θα το σκεφτω παρα πολυ...απλα ξερεις ειναι το εξτρα που θελεις εστω να εχεις την επιλογη καμια φορα για να κανει την διαφορα :D

Παιδια το budget πηγε στα 600 ευρω τωρα! Υπαρχει κατι που μπορω να περιμενω στις εκτπτωσεις του Ιανουαριου?

Ευχαριστω πολυ!

Παιδια καλοβλεπω και εγω τηνSamsung UE46F6100 . Εχω διαβασει κιολας οτι το 3D της ειναι καλυτερο απο τις LG λογω του οτι ειναι Active και οχι Passive. Γενικα ειναι αξιολογο Monitor ε?