ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ PHILIPS 42PFP5532D PLASMA.ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ, ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΣ PLASMA ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΑΙ.ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ.:SFGSFGSF::fahne90::firstprize:
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ PHILIPS 42PFP5532D PLASMA.ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ, ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΣ PLASMA ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΑΙ.ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ.:SFGSFGSF::fahne90::firstprize:
Την είδα στα Expert Βόλου όταν πήγα για την 42PX70E και μου φάνηκε αρκετά καλή σαν ποιότητα εικόνας ειδικά για τα λεφτά της 999 . Πάντως όλοι συμφωνούν ότι η Panasonic αξίζει τα 200 περίπου ευρώ παραπάνω.
Την είδα στα Expert Βόλου όταν πήγα για την 42PX70E και μου φάνηκε αρκετά καλή σαν ποιότητα εικόνας ειδικά για τα λεφτά της 999 . Πάντως όλοι συμφωνούν ότι η Panasonic αξίζει τα 200 περίπου ευρώ παραπάνω.
Με μπέρδεψες λίγο ως προς το πιο σκέλος της άποψής μου δεν συμφωνείς Γιάννη. Το πρώτο ή το δεύτερο;
Θεωρώντας ότι μιλάς για το πρώτο (γιατί για το δεύτερο θα μου φαινόταν περίεργο να διαφωνούσες) εγώ αναφερόμουν στην εικόνα που είδα η οποία ξεχώριζε σε σχέση με τις υπόλοιπες και υποτίθεται ότι ήταν σε ένα χώρο δύσκολο όπως είναι ένα κατάστημα και χωρίς να έχει ρυθμιστεί ιδιαίτερα. Βέβαια δεν ρώτησα την πηγή αλλά όλες παίζανε το ίδιο (animal planet) οπότε υποθέτω ήταν από δορυφορικό Nova. Εκτός αν βγάλανε κανένα HD-DVD με animal planet για να μας εξαπατήσουν... Μετά το HD-DVD με ποδόσφαιρο που είδα όλα τα περιμένω πλέον.