ΑΓΟΡΑ TV ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ FULL HD 100 - 200 HZ

EMMANOUEL

Established Member
21 October 2011
104
Θεσσαλονικη
Καλημερα σας καλως σας βρήκα σαν νεο μελος θα ηθελα να υποβάλω την πρώτη μου ερώτηση μια και ειμαι ασχετος .Ποια ειναι καλύτερη τηλεόραση σε ποιότητα εικόνας με ενδιαφέρει να παίζει αρχεια mkv και υπότιτλους απο εξωτερικο δισκο σωστα εχω επιλέξει κάποιες LG TV 3D 42 " LW 450 , TOSHIBA LED 42 " SL738F , SONY LED KDL- 40 "EX521 , PANASONIC LEDTX- LF 42 " Ε30 , LG LED 42 " LV 4500 . Εαν εχετε καποια καλύτερη πρόταση να με προτείνετε επισης δεκτο φυσικά .Ο χώρος που θα μπει η τηλεόραση στο σαλόνι ειναι στενόμακρος εχει ενα παράθυρο απο πισω απο την τηλεόραση και ακριβως δίπλα ειναι η πόρτα εισόδου και δίπλα αλλο ενα παράθυρο. Οι plasma δεν εναι ξεπερασμένα μόντελα πλέον ετσι νόμιζα αν και βλέπω γινεται ιδιαίτεργη αναφορα και για αυτο κοιταω για lcd - led Η απόσταση απο τον καναπε ειναι περιπου 5-6 μέτρα γι αυτο εγραψα 42 " νομιζω ειναι θα καλα . Τα χρηματα που διαθέτω ειναι 500 - 750 ευρω περιπου . Kαθε συμβουλή σας θα με βοηθήσει ιδιάιτερα

καλώς ήλθες.

με βάση τις απαιτήσεις σου (mkv και εξωτερικούς υπότιτλους) δες μία εκ των samsung 40d5000 - 40d5500.

έτσι κι αλλιώς ποιότητα εικόνας και refresh rate (50 - 100hz) πάνε περίπατο σε 40 -42 ίντσες στα 5-6m.

ίσως μια πλάσμα 50άρα πχ (lg 50pv350) είναι προτιμώτερη (ο player της δεν αποδικωποιεί όμως dts) αλλά όταν βλέπω mkv από τα 3.5m σε 107 ίντσες και μου φάινονται μικρές δεν μπορώ να πώ πως μια 50άρα από τα 5-6m διορθώνει πολύ τα πράγματα. έχει και αρκετές αντανακλάσεις η συγκεκριμένη οπότε ίσως έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα από την σαμμυ.

Στα 5 μετρα 42" ειναι σαν οθονη κινητου.

Παρε την μεγαλυτερη τηλεοραση που μπορεις με τα λεφτα αυτα , μαλλον σε πλασμα 50" γιατι LCD/LED ειναι πολυ ακριβες στα μεγεθη αυτα....

http://www.skroutz.gr/s/330989/LG-50PV350.html?keyphrase=50PV350
http://www.skroutz.gr/s/330997/LG-50PT353.html?keyphrase=50PT
http://www.skroutz.gr/s/320332/Panasonic-TX-P50C3E.html

(Εγω θα προτιμουσα την PV350).

Σας ευχαριστω θερμα για τις απαντησεις σας . Αν παρω πλασμα ειναι καλυτερα δηλαδη γιατι η αποσταση ειναι περιπου 5 , 20 μετρα δεν επιρεαζεται η plasma τοσο πολυ απο τημ αποσταση ?

Καλώς ήρθες κι από εμένα.
Το θέμα είναι πως αν πας σε LCD 50άρα θα πρέπει να δώσεις πάνω από χιλιάρικο. Διπλάσια λεφτά απ'ότι σε plasma δηλαδή.
Άσε που αν είσαι της ταινίας όπως γράφεις η περίπτωσή σου φωνάζει για πλάσμα.
Ψηφίζω κι εγώ LV350.
Σε καμία περίπτωση μη πάρεις μικρότερη από 50άρα.
Στις ταινίες η 40άρα μου στα 2 μέτρα μου φαίνεται πολύ μικρή, οπότε καταλαβαίνεις πως θα είναι στα 5.

Καλημερα σας καλως σας βρήκα σαν νεο μελος θα ηθελα να υποβάλω την πρώτη μου ερώτηση μια και ειμαι ασχετος .Ποια ειναι καλύτερη τηλεόραση σε ποιότητα εικόνας με ενδιαφέρει να παίζει αρχεια mkv και υπότιτλους απο εξωτερικο δισκο σωστα εχω επιλέξει κάποιες LG TV 3D 42 " LW 450 , TOSHIBA LED 42 " SL738F , SONY LED KDL- 40 "EX521 , PANASONIC LEDTX- LF 42 " Ε30 , LG LED 42 " LV 4500 . Εαν εχετε καποια καλύτερη πρόταση να με προτείνετε επισης δεκτο φυσικά .Ο χώρος που θα μπει η τηλεόραση στο σαλόνι ειναι στενόμακρος εχει ενα παράθυρο απο πισω απο την τηλεόραση και ακριβως δίπλα ειναι η πόρτα εισόδου και δίπλα αλλο ενα παράθυρο. Οι plasma δεν εναι ξεπερασμένα μόντελα πλέον ετσι νόμιζα αν και βλέπω γινεται ιδιαίτεργη αναφορα και για αυτο κοιταω για lcd - led Η απόσταση απο τον καναπε ειναι περιπου 5-6 μέτρα γι αυτο εγραψα 42 " νομιζω ειναι θα καλα . Τα χρηματα που διαθέτω ειναι 500 - 750 ευρω περιπου . Kαθε συμβουλή σας θα με βοηθήσει ιδιάιτερα

Οπωσδήποτε, ασυζητητί PLASMA. Σίγουρα η απόσταση των 5-6 μέτρων είναι μεγάλη για 42''. Ιδανική θα ήταν μια tv με οθόνη από 50'' και πάνω. Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα. Το budget σου. Θα σου συνιστούσα να μην πάρεις την φτηνότερη 50άρα της αγοράς επειδή δεν μπορείς να διαθέσεις επιπλέον χρήματα. Προσπάθησε στις ιντσες που θα κινηθείς να πάρεις κάποιο από τα ακριβά μοντέλα της εταιρείας. Εταιρείας.. εννοείται Panasonic σε πλάσμα. Καλύτερα να μειώσεις την απόσταση θέασης και να πάρεις μικρότερη οθόνη παρά να πάρεις ένα φτηνιάρικο μοντέλο.
Φιλικά
Τάσος

Ευχαρστω πολυ παιδια θα λαβω υποψιν ολες τις προτασεις σας . Μια ερωτηση μονο εχω . Τελικα βγαινουν ακομα plasma tv δεν ειναι ξεπερασμενη τεχνολογια ? Γιατι βλεπω plasma tv οπου υπαρχουν σε χαμηλοτερες τιμες απ οτι led ?

Ευχαρστω πολυ παιδια θα λαβω υποψιν ολες τις προτασεις σας . Μια ερωτηση μονο εχω . Τελικα βγαινουν ακομα plasma tv δεν ειναι ξεπερασμενη τεχνολογια ? Γιατι βλεπω plasma tv οπου υπαρχουν σε χαμηλοτερες τιμες απ οτι led ?

Η τεχνολογία plasma είναι πολύ πιο ώριμη από την τεχνολογία LCD.
Να ξέρεις ότι η LCD τεχνολογία προσπαθεί να φτάσει τις επιδόσεις των Plasma... αλλά θέλει ακόμη χρόνο.
Επίσης να ξέρεις ότι μια LCD είναι πάντα πιο ακριβή από μια πλάσμα αντίστοιχης ποιότητας απεικόνισης
Επίσης να συγκρίνεις πάντα αντίστοιχης ποιότητας μοντέλα
π.χ κύττα αυτή την πλάσμα 46¨http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=5&prID=2212

και αυτή την LCD 47¨http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=5&prID=2212

η διαφορά τους είναι σχεδόν 1000 ευρώ παρ´όλο που έχουν ίδιο μέγεθος.
Για να πάρεις την ποιότητα της Panasonic TX-P46GT30E από LCD πρέπει να δώσεις 1700+ ευρώ