Αγορά TV SAMSUNG

kostis_74

New member
11 September 2008
8
Καλησπέρα!

Σκέφτομαι να αγοράσω μία LCD TV και έχω προσανατολιστεί σε Samsung LE26A457C1D LCD TV 26" HD Ready ή Samsung LE32A457C1D LCD TV 32" HD Ready. (αν και επειδή η απόσταση θέασης είναι γύρω στα 2-2.5 μέτρα λέτε για 32") ;

Είναι καλές επιλογές πιστεύετε σε 26" ή 32" αντίστοιχα;

Επίσης από ότι ξέρω τα συγκεκριμένα μοντέλα έχουν ενσωματωμένο δέκτη για τα επίγεια ψηφιακά της ΕΡΤ. Αυτός ο δέκτης αυτών των 2 μοντέλων θα με καλύπτει όταν αρχίσουν όλα τα κανάλια να εκπέμπουν ψηφιακά έτσι δεν είναι;

Τέλος σκέφτομαι να τις συνδέσω με το Dvd Recorder Samsung HR773 (160GB), στο οποίο θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν έχει προγραματιζόμενη ώρα εγγραφής και τις λειτουργίες timeshift kai timeslip τι ακριβώς κάνουν;

Ευχαριστώ πολύ και περιμένω την βοήθεια σας!

Ο δέκτης σε καλύπτει μια χαρά.

Επίσης κοίτα για κάτι σε 32 ή 37 και ξέχασε τις 26 που είναι λίγες ακόμα κι αν βλέπεις μόνο τηλεοπτικό σήμα. Η συγκεκριμένη Samsung είναι τίμια επιλογή για τα χρήματα που ζητάει.

Στα 2.5 μετρα αποσταση ουτε να σκεφτεις τις 26 ιντσες, 32 και βαλε...

Οντως αυτες οι samsung ειναι μια χαρα για την κατηγορια τους οπως σημειωνει και ο Γιωργος παραπανω.

Για dvd recorder δεν γνωριζω...

Για το dvd-rec:

Time slip = χρονικη ολισθηση - μπορεις να επαναλαβεις τα τελευταια δευτερολεπτα (νομιζω 30) με το πατημα ενος κουμπιου (και ξανα τα 30 τελευταια) απο το προγραμμα της TV που παρακολουθεις

Time shift = χρονικη μετατοπιση - μπορεις να σταματησεις/παγωσεις το ζωντανο προγραμμα της TV για να το παρακολουθησεις αργοτερα (και να κρατησεις την εγγραφη αν θες στο σκληρο δισκο)

Ναι εχει προγραμματισμενη ωρα εγγραφης (ημερησια, εβδομαδιαια κλπ)

Αρκετα καλο μηχανημα και φθηνο (περιπου 220 EUR), δεν εχει μονο ψηφειακο δεκτη.

Κατ' αρχάς να σας ευχαριστήσω για τις άμεσες απαντήσεις σας!!

Το budget είναι γύρω σε αυτά τα μοντέλα δηλαδή γύρω στα 600(για 26") ή 700 ευρώ(για 32" ) αν και όπως βλέπω με πείσατε για την 32" μίας και την φοβόμουν λόγω της απόστασης. Δεν έχω ακούσει κάτι άσχημο για αυτό το μοντέλο και εμπιστεύομαι την Samsung.

Ξέρω ότι δεν είναι FULL HD αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να ξηλωθώ και να δώσω 100 ευρώ πιο πάνω και να πάω στο επόμενο μοντέλο Samsung LE32A558P3F LCD TV 32" Full HD.

Κυρίως τηλεόραση θα βλέπω και άντε και κανα dvd (δεν παίζω games).

Τώρα όσον αφορά το dvd αφού έχει η TV ενσωματωμένο δέκτη χρειάζεται να έχει και το dvd; Μάλλον εννοείς σε περίπτωση που διαλέξω άλλο μοντέλο TV που δεν έχει.

Σας ευχαριστώ και πάλι και καλώς σας βρήκα!! -bye-

Κατ' αρχάς να σας ευχαριστήσω για τις άμεσες απαντήσεις σας!!

Το budget είναι γύρω σε αυτά τα μοντέλα δηλαδή γύρω στα 600(για 26") ή 700 ευρώ(για 32" ) αν και όπως βλέπω με πείσατε για την 32" μίας και την φοβόμουν λόγω της απόστασης. Δεν έχω ακούσει κάτι άσχημο για αυτό το μοντέλο και εμπιστεύομαι την Samsung.

Ξέρω ότι δεν είναι FULL HD αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να ξηλωθώ και να δώσω 100 ευρώ πιο πάνω και να πάω στο επόμενο μοντέλο Samsung LE32A558P3F LCD TV 32" Full HD.

Κυρίως τηλεόραση θα βλέπω και άντε και κανα dvd (δεν παίζω games).

Τώρα όσον αφορά το dvd αφού έχει η TV ενσωματωμένο δέκτη χρειάζεται να έχει και το dvd; Μάλλον εννοείς σε περίπτωση που διαλέξω άλλο μοντέλο TV που δεν έχει.

Σας ευχαριστώ και πάλι και καλώς σας βρήκα!! -bye-

η 37PX8 ή απο lcd Sony KDL-32V4500(καλυτερη απο ολες σε αυτη την κατηγορια τιμής)

Καλημέρα!

Μάλλον τείνω τελικά για το μοντέλο της Samsung 32" που σας είπα μιας και για 37" είναι αρκετά μεγάλη μιας και το δωματιό μου είναι λίγο μικρό, και η Sony ξεφεύγει 100 ευρώ πιο πάνω.

Απλά θα ήθελα να ρωτήσω δεν υπάρχει πλέον το πρόβλημα να βλέπεις κάποια κανάλια τα πρόσωπα σαν τετραγωνισμένα όπως είχα ακούσει στην αρχή έτσι δεν είναι; είναι θέμα ρυθμίσεων;

Ευχαριστώ και καλημέρα!

Καλημέρα!

Μάλλον τείνω τελικά για το μοντέλο της Samsung 32" που σας είπα μιας και για 37" είναι αρκετά μεγάλη μιας και το δωματιό μου είναι λίγο μικρό, και η Sony ξεφεύγει 100 ευρώ πιο πάνω.

Απλά θα ήθελα να ρωτήσω δεν υπάρχει πλέον το πρόβλημα να βλέπεις κάποια κανάλια τα πρόσωπα σαν τετραγωνισμένα όπως είχα ακούσει στην αρχή έτσι δεν είναι; είναι θέμα ρυθμίσεων;

Ευχαριστώ και καλημέρα!

παντως εδώ η sony ειναι μολις 689
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?18501