Αγορά Tv στα 1.500 ευρό

bilkon1982

New member
11 July 2015
5
Καλησπέρα σε όλη την παρέα,
ήρθε η ώρα να αγοράσω tv για το καινούριο μου σπίτι και θέλω τη βοήθειά σας.
To budzet έχει όριο 1.500 ευρό και η απόσταση θέασης είναι 4 μέτρα περίπου.
Κάθε γνώμη καλοδεχούμενη,ευχαριστώ προκαταβολικά
Βασίλης.

Λογικά πας σε 55αρα.
Απέφυγε lg λόγω κακού μαύρου.
Κοιτάς προς sony/samsung .

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Να προσθέσω πως δεν με ενδιαφέρει το 3D και η χρήση θα είναι κυρίως ταινιούλες και σειρές και λίγο τηλεοπτικό μέσω ΟΤΕ ΤV.
Σε μια μικρή έρευνα που έκανα ξεχώρισα τις εξής :
1. samsung 55Η7000
2. Sony KDL-55W809C
3. samsung JU6400
4. panasonic TX-55CX670E

Τι λέτε?

Για 4 μ θες 60" Δες την Sony 60w605 που και οικονομικη ειναι και θα σου δωσει καλη ποιοτητα εικονας
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, για τη χρήση που τη θέλει και αφού δεν ενδιαφέρει το 3D , είναι ότι καλύτερο για την απόστασή του.

Ιδιο panel, της Sharp, με 3d και καλυτερες smart λειτουργιες. Πιθανον να υστερει λιγο στην ποιοτητα εικονας σε digea και μονο. Καλυτερα να τις δεις απο κοντα για την digea. To αν αξιζει τη διαφορα, ειδικα στην περιπτωση αγορας της Sony με 5χρ εγγυηση στα 990 η γνωμη μου ειναι οχι, γιατι δεν σε ενδιαφερει το 3d και ενα android media player κοστιζει κατω απο 100 ευρω.

Θα την ψάξω τη sony.
Τι λέτε και για την samsung 60H6200?

σε αυτο το μεγεθος το καλυτερο ειναι να τσεκαρεις ποια απο τις δυο εχει λιγοτερο clouding/ομοιομορφια...και εννοω το συγκεκριμενο κομματι που θα παρεις σπιτι...εαν ειναι οκ σε αυτο το κομματι τοτε και με τις δυο θα εισαι ευχαριστημενος

Τελικα θα παρω την sony 60w605...!
Πιο καταστημα εχει 5 χρονια εγγυηση γιατι στα περισσοτερα βλεπω 2 χρονια...

Τελικα θα παρω την sony 60w605...!
Πιο καταστημα εχει 5 χρονια εγγυηση γιατι στα περισσοτερα βλεπω 2 χρονια...
Για ρώτα με ένα τηλ. στα sony center. Επίσης ρώτα και στον Κοτσώβολο, αν την έχει ακόμα.