Αγορά TV τηλεόρασης 40"/42"

Rucilful_S

New member
3 April 2014
5
Καλημέρα παιδιά!
Πρώτα να σας πω ένα μπράβο για ολες τις πληροφορίες που παρέχονται.
Θα ήθελα τη βοήθεια σας στην επιλογή TV για ένα μικρό σαλόνι.
Το δωμάτιο είναι μικρό σχετικά και το φωτισμό του μπορώ να τον ρυθμίζω
Απόσταση θέασης : 1,90 – 2.10
3 άτομα θα κάθονται στην ευθεία και 2 με κλήση
Χρήση : 50% TV 30% ταινίες(downloads or streaming) και 15% web browsing & games(τύπου street fighter ίσως και κανένα shoot m up) & 5% αθλητικά
Θα συνδέεται με δυνατό Laptop και κάποια στιγμή με δυνατό HTPC οπότε το Smart TV δεν με απασχολεί αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο αξίζει το 3D
Blue –ray player στη καλύτερη να πάρω μαζί με το htpc αλλά δεν με βολεύει ο χώρος για surround ήχο.
Το budget μέχρι 500 !.
Σκέφτομαι για την LG 42LA620S και την SAMSUNG 40F6400 40

Καλωσόρισες. Θα έλεγα να δώσεις καλύτερα κάτι παραπάνω για 46"-47". Αν θα βλέπουν ταυτόχρονα πέντε άτομα ίσως να είναι προτιμότερη μια LCD με IPS panel.

Led Lcd με Ips Panel ειναι απο τα στανταρ κριτηρια μου αλλα δεν μπορω να παω σε 46" και λογω budget και λογω χωρου( νομιζω πως για 2 μετρα θα ειναι υπερβολη το 46"-47").

Η sony 46R470 ειχε 480ε μεχρι πριν λιγες μερες....κουτι θα σου επεφτε, αλλα :/
Σημερα πας σε οποια απο αυτες που σου εδειξε ο Μιχαλης βρεις να θελουν να ξεστοκαρουν... μη κανεις συμβιβασμο στο μεγεθος, δεν ειναι πολλες οι 46 για την αποσταση σου...
Αν παντως θες να επιμεινεις στις 40-42, τοτε παρε την 42W650 που εχει πεσει κατω απο το 500ρικο...

Απάντηση: Re: Αγορά TV τηλεόρασης 40"/42"

Η 42w650 ειναι μια απο τις καλυτερες εικονες που εχω δει σε αυτες τισ διαστασεις αλλα εχο μια επιθυμια για το 3D ενω το σμαρτ δεν με απασχολει. Τωρα σε μεγαλυτερες διαστασεις η LGla6130 φενεται πολυ καλη λυση αλλα στα 100hz , τωρα θα μου πειτε οτι για αυτα τα χρηματα εκει φτανω. Δυσκολη αποφαση. Η LG 42LA620S δεν σας συγκινει καθολου :P . Το οτι η LG LA6130 einai sta 100hz θα επιρεαζει games.

Όλες οι πιο πάνω είναι στα 50 Hz από το panel, εκτός από την F6100. Με κονσόλα ή υπολογιστή το σήμα που λαμβάνει η τηλεόραση είναι στα 60 Hz.

ΕΙμαι μεταξυ της Sony kai των 2 lg που μου προτεινατε αλλα διαβασα πως η sony δεν υποστηριζει flash player....:( δλδ το smart της ειναι 50% useless... και δεν γνωριζω αν εχει widi μιας και το λαπτοπ μου το υποστηριζει

εγω παιδια αγορασα την lg691s 580 ευρω ειναι καλη για τον φιλο μας απο οτι ξερω και καταλαβα με λιγο πιεση ριχνουν τιμες

Για να στα κάνω "λιανά"...

Smart tv/media player -> Samsung = LG >> Sony
Gaming -> Sony >> Samsung >> LG
Ποιότητα εικόνας -> τηλεόραση με πάνελ VA (όλες οι Samsung και αρκετές Sony) >> IPS ....δηλαδή... Samsung = Sony >> LG

Αποφασίζεις τι σε ενδιαφέρει περισσότερο και επιλέγεις ανάλογα.

Καλημερα Παιδια! Πρωτα να ευχαριστησω για τη βοηθεια σας! Εκανα μια μικρη ερευνα αγορας και επισκεφτηκα και καποια καταστηματα για να δω απο κοντα διαφορες TV και κατεληξα πως για ν παρω κατι που να αξιζει πραγματικα πρεπει να ανεβασω το budget μου η να περειμενω να πεσουν οι τιμες...για 46" παντα!