Αγορα ΤV Tuner τη βοηθεια και τη γνωμη σας.

@$p$

New member
14 March 2009
32
Καλησπερα σας.

Επειδη δε το εχω ψαξει καθολου θα ηθελα τη βοηθεια και τη γνωμη σας για αγορα TV Tuner.
Δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις περα απο συνεργασια MC και XBMC,εγγραφη προγραμματων,θεαση ψηφιακων καναλιων και συνδεση pci express.
Τωρα για θεαση ψηφιακων καναλιων φανταζομαι πως χρειαζεται software η hardware decoding mpeg4 η δεν ειναι απαραιτητο;

Εχω δει καποια μοντελα της Hauppage και της Avermedia αλλα στα λεφτα ξεφευγουν λιγο.
Με προβληματιζει επισης το αν αξιζει το κοπο για 80-100 φευγα η αγορα TV Tuner η απλα η αγορα αποκωδικοποιητη που ερχεται πιο φτηνα.

Ευχαριστω

Θελεις οπωσδηποτε Hardware δεκτη
Εαν θελεις μονο ληψη DVB-T ,κανεις τη δουλεια σου και με 30Ε
Εγω εχω ενα δεκτη της AverMedia 6 χρονια τωρα και δουλευει ρολοι
Μπορεις να βαλεις και μεταχειρισμενο
Δες τις αγγελιες..................

Να ξερεις ομως οτι για καναλια και για PVR, θα δουλεψεις μονο WMC 7
Το ΧΒΜC ειναι για αλλα κολπα π.χ ταινιες.....................

@ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΣ.
Κοιτα η αληθεια ειναι πως δεν εχω καψα ντε και καλα για TV TUNER. Απλως ισως προσφερει κατι παραπανω απο εναν απλο DVB-T και ενας 2ος λογος ειναι πως θα ειναι μια συσκευη λιγοτερη καθοτι εχω αρχιζει να γεμιζω.
Ας πουμε αυτος http://www.avermedia.com/Product/ProductDetail.aspx?Id=471 τι λεει αξιζει τα λεφτσ του;Θα κανει καλυτερη δουλεια απο εναν DVB-T της σειρας χωρις να λαβουμε υποψη το media player που εχουν οι περισσοτεροι που στη συγκεκριμενη περιπτωση δε με ενδιαφερει καθολου.