Αγορά TV

Εγώ μιλάω με βάση τα δικά μου στάνταρ. Άλλος μπορεί να θεωρεί την 670 τηλεορασάρα που λέει ο λόγος.

Ρίξε και εσύ μια ματιά σε αυτές που προτάθηκαν κατά προτίμηση σε κατάστημα με τηλεκοντρόλ για να μπορείς να δεις και τις διάφορες ρυθμίσεις (κανονικό/τυπικό/σινεμά/σπορ κτλ).

Εννοείτε ότι θα ξαναπάω μια βόλτα από τα καταστήματα...

Υπάρχει κάποιος που είναι κάτοχος της LM670 να μου πει τις εντυπώσεις του?

Επειδή διαβάζω για πραγματικά και μούφα Hz...
Τόσο η UE46ES6100 όσο και η TXL47ET5 είναι 100hz πραγματικά?
Ποια από τις δύο θεωρείτε καλύτερη?

Επίσης η TXL42ET5 είναι κι αυτή 100hz?

Συγγνώμη που επαναλαμβάνομαι....άλλα όλα τα παραπάνω μοντέλα είναι 100hz πραγματικά...?

Μεταξύ της 6100 και της ΕΤ5...ποια θα συνιστούσατε...?

Αδελφε ενα θα σου πω,εγω ειμαι στα 2,40 αποσταση και βλεπω σε 51" και ηδη σε ενα μηνα μου φαινεται μικρη!Λογω προβληματος που μου εβγαλε την αλλαζω και παω σε 64/65 ιντσες.Ειδικα και στα mkv που σου γραφει ενας φιλος πιο πανω την εικονα δεν θα την χορταινεις και θα θελεις μεγαλυτερη.Θα το μετανιωσεις σιγουρα αν πας σε πιο μικρη.Στα καταστηματα δε ξερω κατα ποσο θα βγαλεις συμπερασμα αλλα στο δικο σου χωρο θα ειναι διαφορετικα.Τωρα για τις γυναικες τι να σου πω...γκρινια παντα θα υπαρχει και για τα παντα...!Μπορει να ξημερωσεις με μια 32αρα στο σαλονι και να σε ψελνει μια βδομαδα για κατι ασχετο,παντα βρισκουνε κατι για να μας εχουν στη τσιτα!Τι αλλο να πω..δοκιμασε και κανα δωρακι καμια φορα πιανει και τις ξεγελας..:music-smiley-005:

η et5 ειναι 100hz

Αν μας εγραφες και ποιο μοντελο εννοεις καλα θα ηταν... 400hz = 100 hz μαλλον.

Βρισκω την panasonic 42αρα ET50 στα 840 ευρω. Αξιζει να την παρω σε σχεση με την 42αρα ET5...?

Βρισκω την panasonic 42αρα ET50 στα 840 ευρω. Αξιζει να την παρω σε σχεση με την 42αρα ET5...?

Πιστεύετε ότι τα παραπάνω ευρώ που στοιχίζει η ET50 αξίζουν σε σχέση με την ET5...?
Προσωπικά έχω την άποψη ότι η πρώτη έχει καλύτερη σχεδίαση και ενεργητικό 3D....υπάρχει κάτι άλλο που μου διαφεύγει...?

Αν θες και χρειαζεσαι το 3D παρε την ΕΤ5. Η ΕΤ50 δεν νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα της. Αλλιως αν δεν θα λιωνεις στο 3d τοτε παρε την ΗΧ750 που ειναι και 200αρα.

Last edited:
Πραγματικά δεν έχω κανένα λόγο να διαφωνήσω μαζί σας στο αν η καλύτερη επιλογή είναι η ΕΤ5 σε σχέση με την ΕΤ50.
Ακόμη κι εγώ που είμαι άσχετος με το θέμα τηλεόραση...και με τα λίγα που έμαθα και μαθαίνω εδώ μέσα...είχα τις αμφιβολίες μου για την ανωτερότητα της ΕΤ50.
Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να βγάζουν ένα ακριβότερο μοντέλο το οποίο έχει την ίδια απόδοση στο 2D με το φθηνότερο και έχει χειρότερο 3D...δλδ πληρώνεις 200-300 ευρώ παραπάνω για καλύτερο design....