Αγορα TV

eqvus

New member
22 June 2008
20
Καλημερα σε ολο το φορουμ.-)

Μετα απο 11 χρονια περιπου, ηρθε η ωρα να αλλαξω μια 29 Φιλιπς που εχω απο τις πρωτες μερες του γαμου μου:bigcry:.
Μετα απο αρκετες ωρες μελετης εχω καταληξει σε αυτες τις τρεις συσκευες:

1- Panasonic TH-42PZ85 τιμη 1799

2- Sony KDL-40W4000 τιμη 1299 - 1399 απο το δικτιο

3- Philips 42PFL7603D/12 τιμη 1499 ( παντα μου αρεσαν περισσοτερο η Φιλιπς)

Θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας και τις προτασεις σας για τις συγκεκριμενες συσκευες.

ΥΓ η χρηση της θα ειναι 80% τηλεοραση 20% DVD και η αποσταση θεασης 4 εως 6 μετρα.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Εγώ θα πρότεινα για να σου φανεί μεγάλη η αλλαγή-αναβάθμιση αφού η απόσταση είναι μεγάλη να πας σε 46άρα.

sony 46W4000

Αν προκειτε να την λειωσεις στο τηλεοπτικο σημα ..........την PZ τι την θες ?
Καλυτερα να μπεις στο κλουμπ των :
Παντα μου αρεσαν περισσοτερο οι μεγαλυτερες τηλεορασεις .
Σε LCD πας στις 46 για οικονομια ,σε πλασμα καταφερνεις ανετα μια καινουργια 50αρα .

Απο LCD Sony 46W4000 απο πλάσμα LG 50PG6000
Και τις δυο περιπτωσεις στο παλατι εισαι ,στην πρωτη ο πρωτοτοκος γιος του......... και στην δευτερη ο ιδιος ο "αρχοντας" .

Κατα τη ταπεινη μου γνωμη φροντισε να εχει 100hz...(η w4000 νομιζω οτι δεν εχει)
Γιατι απαραιτητα 100ΗΖ ?
Μην χασει το ενσταντανε που τυχον θα φαινετε το κυλωτακι στις πρωινατζουδες η να προλαβαινει την γρηγορη κινηση των ειδησεων με τους παραθυρατους?

Ο ανθρωπος βλεπει σε σαλονι " γηπεδο " 4-6 μετρα , μεγαλη τηλεοραση πρεπει να παρει και μια πλασμα 50ρα τωρα που βγηκε το Famozo και κανουν κατω απο 2000 ευρω θα ηταν οτι πρεπει .
Οπως ειπεν ο GEO παραπανω αυτες ειναι 2 καλες επιλογες mazi και η Samsung PS50A656 .

LG 50PG6000 "δαγκωτό" απο εμένα, απο τη στιγμη κιολας που δεν την θελεις και για παιχνιδια ή PC, αλλά για τηλεοπτικο σημα και DVD! :grandpa:
Στα 6-7 μετρα που εχεις αποσταση θεασης θα μπορουσες να πας και σε μεγαλυτερη ακομα, αλλα οι 50 ιντζες θα σου ειναι απολυτα ιδανικες.... -bye-

Φίλε eqvus, καλώς ήρθες στην παρέα μας :ADFADF1:
Επειδή η απόσταση θέασης δεν είναι και μικρή, θα σου συμβούλευα κι εγώ, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά, να κινηθείς για 46"-50" κι όχι για μικρότερες ίντσες. Η LG 50PG6000 φαντάζει αυτή τη στιγμή η ιδανική λύση για την περίπτωσή σου.

Re: Απάντηση: Αγορα TV

Φίλε eqvus, καλώς ήρθες στην παρέα μας :ADFADF1:
Επειδή η απόσταση θέασης δεν είναι και μικρή, θα σου συμβούλευα κι εγώ, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά, να κινηθείς για 46"-50" κι όχι για μικρότερες ίντσες. Η LG 50PG6000 φαντάζει αυτή τη στιγμή η ιδανική λύση για την περίπτωσή σου.

Ευχαριστω ολους τους φιλους για την αμεση ανταποκριση.

και μια μικρη απορια,με τοσο μεγαλη οθονη και με αυτη την αναλυση (1365 x 768 Pixel AΝΑΛΥΣΗ)
δεν θα εχω προβλημα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα TV

και μια μικρη απορια,με τοσο μεγαλη οθονη και με αυτη την αναλυση (1365 x 768 Pixel AΝΑΛΥΣΗ)
δεν θα εχω προβλημα?

Κ

ΥΓ η χρηση της θα ειναι 80% τηλεοραση 20% DVD και η αποσταση θεασης 4 εως 6 μετρα.

no

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα TV

δεν θα εχω προβλημα?

Επειδη η αποσταση θεασης θα ειναι πολυ μεγαλη παρε οσο μεγαλυτερη τηλεοραση γινεται ανεξαρτητα απο αναλυσεις κτλ.

Θα συμφωνήσω με όσους πρότειναν την 50PG6000.

Φίλε eqvus μην ξεχνάς πως η ανάλυση της τηλεόρασης είναι μεγαλύτερη από αυτή των σημάτων που θα βλέπεις. Κάνε και μια γύρα μόνος σου σε καταστήματα και θα δεις πως από την απόσταση που αναφέρεις δεν πρόκειται με τίποτα να ξεχωρίζεις ποιες τηλεοράσεις είναι 1920x1080 και ποιες 1366x768 ακόμα κι αν παίζουν υλικό 1080p.

Μετα απο μια βολτα στο Media Markt η τηλεοραση που με κερδισε ειναι η,

SONY BRAVIA 46X3500 τιμη 2580
με το διαφημιστικο της Sony (φανταζομαι οτι θα ειναι σε B-ray) ειναι απιστευτη!!!!!Οπως βεβαια και τα αντιστοιχα μοντελα των Samsung & Phillips αλλα , στα δικα μου ματια......ενα κλικ παραπανω .....η Sony.

Επισης δεν μπορεσα πουθενα να "δω" την

Panasonic TH-46PZ80 τιμη 1750

η οποια και πολυ πιο οικονομικη ειναι και πολυ καλες κριτικες βλεπω να εχει παρει. Εδω λοιπον θελω τα φωτα σας , αξιζουν κατα την γνωμη σας τα 800 ευρω παραπανω που εχει η Sony η θα με καλυψει η Panasonic?

ΥΓ Θα ηθελα να διωρθωσω την αποσταση θεασης , η συνηθης θεση μου ειναι 3 - 3,5 μετρα , οποτε θελω να πιστευω οτι η 46 θα ειναι οκ.

ΥΓ2 Επειδη δεν αλλαζω συχνα TV , θα ηθελα να παρω μια που να με "καλυπτει" για αρκετα χρονια.Οπως η phillips 29CTR 100Η που ειχα αγορασει το 1996 και ακομα νομιζω οτι παιζει καλυτερα απο πολλες lcd που βλεπω σε διαφορα σπιτια φιλων μου.

με το διαφημιστικο της Sony (φανταζομαι οτι θα ειναι σε B-ray) ειναι απιστευτη!!!!!Οπως βεβαια και τα αντιστοιχα μοντελα των Samsung & Phillips αλλα , στα δικα μου ματια......ενα κλικ παραπανω .....η Sony.

Επισης δεν μπορεσα πουθενα να "δω" την

Panasonic TH-46PZ80 τιμη 1750

η οποια και πολυ πιο οικονομικη ειναι και πολυ καλες κριτικες βλεπω να εχει παρει. Εδω λοιπον θελω τα φωτα σας , αξιζουν κατα την γνωμη σας τα 800 ευρω παραπανω που εχει η Sony η θα με καλυψει η Panasonic?

ΥΓ Θα ηθελα να διωρθωσω την αποσταση θεασης , η συνηθης θεση μου ειναι 3 - 3,5 μετρα , οποτε θελω να πιστευω οτι η 46 θα ειναι οκ.

ΥΓ2 Επειδη δεν αλλαζω συχνα TV , θα ηθελα να παρω μια που να με "καλυπτει" για αρκετα χρονια.Οπως η phillips 29CTR 100Η που ειχα αγορασει το 1996 και ακομα νομιζω οτι παιζει καλυτερα απο πολλες lcd που βλεπω σε διαφορα σπιτια φιλων μου.

Προσωπικη μου αποψη πεταξες τα λεφτα σου με τοσα επαιρνες οχι πανασονικ αλλα κουρο 50αρα http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=5&prID=41.
Φυσικα δεν υφισταται συγκρση μεταξυ των 2 νυχτα μερα αλλα και σαν τηλεοραση δεν αξιζει επ ουδενι 2500 τετοιες τηλεορασεις επρεπε να κοστολογουνται το πολυ 1300 ευρω με βαση την ποιοτητα εικονας που προσφερουν.
αλλα αφου την πηρες πλεον καλοθεατη

Απάντηση: Re: Αγορα TV

H X3500 ειναι κορυφη μονο που σε κανα διμηνο κυκλοφορει ο αντικαταστατης της.

Η PZ80 σε τηλεοπτικο σημα ειναι κατω του μετριου και εχει και υπερβολικη καταναλωση ρευματος και ζεστη.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα TV

Η PZ80 σε τηλεοπτικο σημα ειναι κατω του μετριου και εχει και υπερβολικη καταναλωση ρευματος και ζεστη.

τελικα αξιζει αυτη? ποτε δεν καταλαβα αντε στην χειροτερη να ειναι σαν την px80 τοτε γιατι κανει τοσα λεφτα?